חדשה.

ילד רע 16

New member
../images/Emo32.gif חדשה. ../images/Emo215.gif

מגיע לנו
חדש, לא?
הודעה לכל מנויי yes: החל מהיום ועד ה-31/10 מחווה נוספת של yes למנויים: פתיחת כל הערוצים (מלבד ערוצי האירוטיקה אך כולל כל ערוצי הפרימיום כמו ערוצי הספורט) לכל המנויים. מנויים שאינם משלמים על הערוצים הנ"ל לא ישלמו ממילא על הערוצים שייפתחו ומנויים שהזמינו את ערוצי הפרימיום יזוכו על התשלום על ערוצים אלו בחשבונית אוקטובר. וזה בנוסף לתקופה עד 18\10 שבה פתוח ה- DVDBox חינם וללא כל תשלום נוסף, מתי וכמה שתרצו. תהנו.

Yarinv

New member
רק אני יודע את השם המלא של לאההה../images/Emo6.gif

יצא לי חרוז באתר תפוז

Nizan 16

New member
../images/Emo115.gifבטח מאיפה שהוא מגלה את כל שאר הדברים

הוא הביא לנו מלא מידע ב"פלוס השבועי" ולנו לא היה מושג מאיפה.

adidasabc

New member
../images/Emo108.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif, אז בוא נפרק את הפורום ורינת

תחלק לנו הצבות חדשות.

Nizan 16

New member
../images/Emo115.gifחחחחחחח כל הזמן מנסים להתחנף

הם לא רוצים שיעזבו אותם. אני מה אכפת לי
, יש לי את ההפרעות האלה אולי רק פעם בשבועיים למשך יום-יומיים ואחרי זה שוב נפסק. ומה זה ערוצי הפרימיום?

ילד רע 16

New member
ברור שהם לא רוצים שיעזבו אותם,../images/Emo215.gif

חברה לא רוצה לשקוע בהפסדים כלכליים, אבל אני חושב שזה יותר אתי וערכי מאשר כלכלי, הרי מה - לא מגיע כלום למי שסבלו לפחות כמה שבועות טובים? כלום? התקופה של עד ה- 18 באוקטובר היא כלום. גם ככה כל הסרטים בDVDBOX הם אותו הדבר ולא משתנים, וזה יותר משיקול כלכלי. אבל בצד זה, אף חברה לא רוצה להפסיד ושינטשו אותה - הלקוחות. זו לא התחנפות, זה מה שכל חברה הייתה עושה. ולי בכלל לא היו הפרעות.

OUO1

New member
נחמד להעתיק, נכון עדן?

נחמד להעתיק מילה במילה את ההודעה ש-assafTV פירסם ב-SelecTV, נכון? מילא היית משנה את הנוסח, המילים, משהו. אבל בחרת פשוט להעתיק ולהציג את זה כאילו המידע הגיע ממך, יפה לך.

ילד רע 16

New member
חח ברור שהעתקתי../images/Emo215.gif

למה שאתאמץ כדי להביא ידיעה בנוסח שונה כשזה הנוסח המקורי ממקור אמין?
לא הכחשתי, צריך גם קרדיט לSELECTV או שזה בסדר כי גם אני (מן הסתם) לקוח בחברת YES ויודע שהחל מהיום כל הערוצים פתוחים (ומלבד חבילת האירוטיקה, גם זה ידוע) ?
קצת מחשבה, יקירי.

OUO1

New member
לא טענתי שהקרדיט מגיע לסלקטיוי, אלא לאסף

לאחר שהעתקת מילה במילה את ההודעה שלו.

ילד רע 16

New member
חחחח הצחקתי אותי! ../images/Emo6.gif

אתה יודע למה? כי אני לקוח YES, וכי אני יודע שכל הערוצים כולל ערוצי הפרימיון פתוחים, וכי ציטטתי בדיוק מאותו המקור האמין. להיפך, הייתי מעליב את המקור אם הייתי משנה את הנוסח, לא כך ? לא מגיע לאף אחד קרדיט על הידיעה, זו לו ידיעה שטרם התפרסמה או טרם כלל הציבור יודע עליה. זו ידיעה שזכותי לפרסמה ולדעת אותה, עוד יותר משום שאני לקוח בחברה הזו. לך תתלונן.

ילד רע 16

New member
עלה סרט חדש ל- ../images/Emo41.gifDVDBox../images/Emo41.gif -"אדמה משוגעת"../images/Emo70.gif

הסרט זכה בפרסים, ונחשב לישראלי מוצלח ביותר. (אם אני לא טועה, משחק שם גם פיני טבגר - נחי בן- חגי ופיני טבגר מ"השיר שלנו" 1, 2, 3) תהנו

למעלה