חברתי

../images/Emo32.gif חברתי ../images/Emo32.gif

תגידו אתם נרדמתם? עכשיו ברצינות, אני נכנס בצהריים, ולאחר 6 שעות לא נכנסה שום הודעה, מה שאומר שגם אני יוריד את רף הכניסות שלי כי אין תגובות לשום דבר ואז גם אתם תורידו ואז הלך קאפוט הפורום. אז אני בא בתחינה, תראו פעילות, למה אני משתעמם למוות פה. סבב?

kiss 18

New member
קאפוט? ../images/Emo4.gif

אתה לא זז לשום מקום, אא"כ אתה רוצה שארוסתך תלך קאפוט....חחחח היום אני במצב רוח מרומם, ניכנסתי שניה..וראיתי שאתה משועמם, אז חשבתי לעצמי נשלח משהו- קיבלתי את זה במסר ממשהי... ואין סבב!
(יא אללה, אני באמת במצב רוח טוב היום!) טוב, קראו להנאתם... אמא שלי לימדה אותי על אתגרים "מה את חושבת לעצמך? תעני לי כשאני מדברת אליך... אל תעני לי!" אמא שלי לימדה אותי על חשיבה הגיונית "אם תפלי מהנדנדה ותשברי את המפרקת, את לא באה איתי לחנות!" אמא שלי לימדה אותי על מדע הרפואה "אם לא תפסיקי לעשות פרצופים יהיה לך פרצוף עקום כל החיים!" אמא שלי לימדה אותי על חשיבה לעתיד "אם לא תעברי את המבחן בתושב"ע לעולם לא תצליחי למצוא עבודה טובה!" אמא שלי לימדה אותי על העל-חושי "תלבשי מיד את הסוודר! את לא חושבת שאני יודעת בדיוק מתי שקר לך?" אמא שלי לימדה אותי על הומור "כשתחתכי את האצבעות ברגליים מהמשחק עם מכסחת הדשא, שלא תרוצי אלי לבכות!" אמא שלי לימדה אותי על התבגרות "אם לא תאכלי את הירקות לעולם לא תגדלי!" אמא שלי לימדה אותי על גנטיקה "את בדיוק כמו אבא שלך!" אמא שלי לימדה אותי על השורשים שלי "מה את חושבת, שנולדת ברפת?" אמא שלי לימדה אותי על חכמת הזקנה. "כשתגיעי לגיל שלי, אז תביני!" נחמד, לא?

גלית99

New member
אתה באמת משועמם?

אז הנה הגיע הזמן שתקיים הבטחתך ותלמד אותי תאוריה!

kiss 18

New member
אפרופו תאוריה,

איך את לומדת? מתוך הספר? או דיסק? תוכנה? שוטי...

גלית99

New member
בעיקרון חורטת על הקירות..

סתם. עוד לא התחלתי. למדתי לפני 6 שנים ועבר לי כמובן התוקף.. יש העדפה לדרך מסוימת?

לגבי התאוריה...

תקפצי לביקור אחרי החתונה, ונעשה לך ולאשת החלומות שיעורים פרטיים. (ואל תדאגי, יש מחיר מיוחד, לזכר הימים הטובים...)

kiss 18

New member
../images/Emo41.gif אם את ממחשב...אז אני יכולה להמליץ לך

להוריד מהאימיול, תוכנה שבה אני לומדת...והיא מעולה! אז אם תירצי שלחי לי מסר בקשר לזה... כי ממה שהבנתי אסור פה לומר ע"ג הפורום... בהצלחה!

קיבלתי במייל - שווה!!!

מילוי ח"י רוטל מים ירוקים לרדיאטור ותוסף שמן מקבר הבבא קראייזלער הם סגולה לשמירה על מנוע הרכב עד טיפול ת"ק פרסה הבא, אותו עליך לעשות במוסך "אלה ברכב". חוט אדום על היד הוא סגולה לציבור להבין שאתה פראייר שעבדו עליו ברחבת הכותל. טריקת דלת בפני אברכים עם פנקס קבלות, היא סגולה טובה להרמת אחוזי המועסקים במדינה. גידול כלב בחצר הוא סגולה, שאלה עם הפנקס בכלל לא יגיעו לדלת. עיון ב"מסילת ישרים" הוא סגולה טובה לשינה עמוקה וכניסה מהירה למצב R.E.M יציאה למסע בין הזמנים של 80 ק"מ במדבר בקפוטה / פראק או שטריימעל, תפילין, טלית, וכל כרכי הש"ס על הגב אך ללא מים- היא סגולה טובה לטיסה חינם ביסעור. קריאת טוקבקים היא סגולה נהדרת להורדת הIQ המסייעת במבחני הקבלה לדוגמנות מסלול. סטיפה של דולרים היא סגולה טובה להליכים מקוצרים בבית הדין הרבני. כומתה סגולה היא סגולה נהדרת להתנזרות של 28 יום מהבית ומהחברה. נסיעה למירון באוטובוס "נתיבות הכסף" היא סגולה טובה לחזרה שבוע אחר כך במצב של פליט מסדרת טרור בימ"מ ובבגדים של משה מ"הישרדות" (ובכל זאת גם השנה אני נוסע איתם...) להיות חרדי בימינו, זו סגולה מצויינת כנגד מוות בזמן מילוי תפקידך במדים. בדוק!

חשבתי שאני זו עם הנסיון....../images/Emo8.gif

אבל יש דברים שאין לי בהם נסיון, ומקוה שגם לא יהיה... אבל אם את אומרת.... באמת מצב קשה!

אתה לא יכול להגיד על משהו לא נכון

אלא אם כן אתה יודע את זה בוודאות. אני יודעת על מקרים שאתה לא יודע.

לפחות

כמו שההודעה הייתה כללית גם ההכחשה שלי יכולה להיות כללית. ועל המקרים שאת יודעת יכול להיות שאולי גמאני יודע וסבור אחרת.... חבל לאכול ת'לב (כבר בקושי נשאר...)

למעלה