חברה תגובות...

Bassיסט

New member
../images/Emo32.gif חברה תגובות...

ביום חמישי הייתי בחזרות עם שתי חברים שלי (אחד מתופף והשני גיטריסט) אז בתור חימום עשינו מעין אילתור כזה על המקום... זה יצא ממש מגניב אז בעזרתו של אלון התותח אני מפרסם לפה לינק שתוכלו לשמוע את זה... ולהגיב... זה יועלה גם לדף שלי בבמה שם תוכלו גם כן להגיב אבל סתם לחוות דעת ראשונה מעניין אותי לדעת מה אתם חושבים... http://alona.phenoman.net/Jam.mp3

yaeli87

New member
התגובה שלי...

בעיקרון זה טוב... יש קצת בלאגן אבל..זה נשמע טיפה מפוזר.. אבל זה אחלה..אתם מנגנים טוב

shiran172

New member
מהההה איך אני לא אשמע עלייכם אני מר

מראש העין ושם כולם מכירים את הנגאובר וואי איזה להקה מעולההההההההההההה!!! אתה הבסיסט נכון?? קוראים לך יובל?? וואי איזה מוכשריםםםםםםםםם

Bassיסט

New member
אמממ אחי נראה לי שיש פה טעות

השם שלי זה רון. בהרכב שלי אין אף אחד בשם יובל. אין לי מושג על איזה להקה אתה מדבר אבל כניראה שזה לא אנחנו או כניראה שזאת לא הלהקה שאליה אתה מתכוון

shiran172

New member
אני בת!!!!!!!

ואופס..=\.. גם בראש העין יש להקה שקוראים לה הנגאובר והם טובים:)

Bassיסט

New member
תשמעי אני לא יודע כמה

זמן הם ככה אבל אנחנו ה-האנגאובר כבר יותר מארבע שנים ככה שקצת מוזר לי שיש עוד להקה בשם הזה. אבל את מוזמנת להיכנס לשמוע תשיר שלנו שהקלטנו באתר במה חדשה (יש לינק בחתימה שלי) אוליי תיווכחי לדעת שגם אנחנו טובים =) ואחי גר בראש העין (סתם לידע כללי)

shiran172

New member
מהההה איך אני לא אשמע עלייכם אני מר

מראש העין ושם כולם מכירים את הנגאובר וואי איזה להקה מעולההההההההההההה!!! אתה הבסיסט נכון?? קוראים לך יובל?? וואי איזה מוכשריםםםםםםםםם

Bassיסט

New member
מה? זהו?

זה כל התגובות מככככלללל האנשים פה בפורום? יאללה חברה להגיב!

Bassיסט

New member
אההה

התגובה הייתה להאנגאובר. בהנגאובר אנחנו יותר מארבע שנים אבל הקטע הזה הוא עם הרכב אחר...

למעלה