חברה שאלון!

gloria23

New member
../images/Emo32.gif חברה שאלון!

חברה מצאתי שאלון נחמד באחד מהפורומים אז יאללה תענו:) שם: גיל: מין: מזל: מאכל אהוב: שתייה מועדפת: סדרה: האם נמצאת אשם באיזשהו פשע: האם אתה אוהבת לצחוק על אנשים: כמה כריות: חיות מחמד: מכונית אידיאלית: מוזיקה בכלליות: להקה אהובה: מאמין/ה באהבה וירטואלית?: הכרת פעם מישהומישהי מהאינטרנט? נפגשת איתואיתה?: מאמיןה באהבה ממבט ראשון?: מהי אהבה בשבילך?: את בחור\\ה של סטוצים?: מה הדבר שעושה אותך למאושרת?: מה אתה אוהבת לעשות?: מקומות בילוי מועדפים: אתה אוהבת להיות בבית? את אוהבת ילדים?: המרחק הפיזי כן קובע?: אני שונה ממך תנסהתנסי לשנות אותי?: ראית אחד שלא מוצא חן בעיניך, תתן צ´אנס לכבוש את לבך?: איזה פתגם אומר לך הרבה?: מהו המשפט שמאפיין אותך?: אתה בחורה קנאית?: מילים או משפטים שאתה מרבה להגיד: האם אתה מאמין בה´?: החיים הטובים לדעתך:. היחסים עם ההורים טובים?: לבוש:. איפור: *ברגע זה: לובשת: מוזיקה: חושבת על: *הדבר האחרון ש... קניתי: עשיתי: קראתי: *זה או זה: מועדון מסיבה פרטית: קפהתה: שואף לשלמות לוקח את זה בקלות: חתולים כלבים: אוכל ממתקים: קולה פפסי: *מה/מי היית רוצה? להרוג: לשמוע: להיות כמו: *האם אתה: מעשןת?: ישן עם חיות פרווה: מנגן על כלי נגינה: מאמין שיש יצורים חיים אינטלגנטיים על כוכבים אחרים: קורא עיתון: מאמין בנסים: מגדיר את עצמך כסובלני כלפי אחרים: רואה בשוטרים חברים או אויבים: אוהב אלכוהול: מאמין באסטרולוגיה: מאמין בקסמים: מתפלל: מבקר בבית כנסת: לומד מתכנן ללמוד באוניברסיטה: מדבר עם זרים שפונים אליך דרך ה-איי סי קיו: חובש כובעים: שונא את עצמך: מביע משאלות מול כוכבים נופלים: אוהב את הכתב יד שלך: מאמין במכשפות: מאמין בשטן: מאמין בשדים ורוחות: נותן אמון בקלות: אוהב לטייל בגשם: אוהב ציניות: שר במקלחת: *האם יש לך: סודות: חלום שחוזר על עצמו: פירסינג/קעקועים: חוויה אחרונה שחויית: מקצוע שהייתי רוצה לעסוק בו: סרט אהוב: פשלה: הבן אדם הכי שנוא: הדבר הכי קשור אלי: הכי שונא בעצמי: הכי אוהב בעצמי: פיצול אישיות: לפני המוות: מה השאיפה בחיים:

gloria23

New member
התשובות שלי../images/Emo163.gif

שם:דורית גיל: 17.5 מין: נקבה מזל: סרטן מאכל אהוב: אממ כל מיני, גם ג'אנק פוד! שתייה מועדפת: מים סדרה: אוז- נגמר אתמולללללל האם נמצאת אשם באיזשהו פשע: לא האם אתה אוהבת לצחוק על אנשים: לא אוהבת זה פשוט יוצא ככה לפעמים. כמה כריות: 2 חיות מחמד: 2 פת'יס מכונית אידיאלית: אמממ לא יודעת מוזיקה בכלליות: רוק להקה אהובה: טוואלב סטונס ואוונסנס מאמין/ה באהבה וירטואלית?:לא הכרת פעם מישהומישהי מהאינטרנט? נפגשת איתואיתה?:לא מאמיןה באהבה ממבט ראשון?: לא מהי אהבה בשבילך?: אני לא טובה בלתת לזה הגדרות, חוויתי סתם התאהבויות, לא אהבה אמיתית אז ככה ש... את בחור\\ה של סטוצים?:לא מה הדבר שעושה אותך למאושרת?: אוו יש הרבה דברים, קודם כל שיש לי את השקט שלי, ושכולם מסביבי שמחים אז גם אי שמחה, אחר כך אם אי אצליח לעשות דברים שרציתי לעשות אז אני יהיה שמחה. מה אתה אוהבת לעשות?: לנגן בגיטרה ולכתוב מקומות בילוי מועדפים: אין אתה אוהבת להיות בבית? כן את אוהבת ילדים?: כן המרחק הפיזי כן קובע?: כן אני שונה ממך תנסהתנסי לשנות אותי?: לעולם לא! ראית אחד שלא מוצא חן בעיניך, תתן צ´אנס לכבוש את לבך?: אמממ כן, ונתתי ולא יצא שום דבר. איזה פתגם אומר לך הרבה?: טוב לא פתגם, אמרה: "בשביל העולם הזה אתה יכול להיות רק בן אדם אבל בשביל בן-אדם אתה יכול להיות כל העולם". מהו המשפט שמאפיין אותך?: אממ תנו לי לחשוב על זה אתה בחורה קנאית?: כן מילים או משפטים שאתה מרבה להגיד: אמממ אני צריכה לחשוב על זה האם אתה מאמין בה´?: כן החיים הטובים לדעתך:. לחיות בלי לדפוק חשבון לאף אחד ופשוט להיות מאושר ולדעת שהצלחת לעשות את מה שרצית לעשות. היחסים עם ההורים טובים?: כן. *טפו טפו טפו* לבוש:. נוח איפור: לא..לפעמים איילינר *ברגע זה: לובשת: בגדים נוחים מוזיקה: 12 stones-broken חושבת על:מחר *הדבר האחרון ש... קניתי: נייר מכתבים עשיתי: לקחתי את פת'י לטיול קראתי: בית הבובות *זה או זה: מועדון מסיבה פרטית: מסיבה פרטית קפהתה: תה שואף לשלמות לוקח את זה בקלות: לוקח בקלות חתולים כלבים: פת'יס! אוכל ממתקים: כן קולה פפסי: קולה! *מה/מי היית רוצה? להרוג: את המורה למתמטיקה בעעעע! לשמוע:12 סטונס להיות כמו: עצמי *האם אתה: מעשןת?:לא ישן עם חיות פרווה:לא מנגן על כלי נגינה: יאפ מאמין שיש יצורים חיים אינטלגנטיים על כוכבים אחרים:לא קורא עיתון:כן מאמין בנסים:כן מגדיר את עצמך כסובלני כלפי אחרים: לפעמים רואה בשוטרים חברים או אויבים: גם וגם אוהב אלכוהול: לא מאמין באסטרולוגיה: כן מאמין בקסמים: לא מתפלל: לפעמים מבקר בבית כנסת:לא לומד מתכנן ללמוד באוניברסיטה: לא יודעת מדבר עם זרים שפונים אליך דרך ה-איי סי קיו: לא חובש כובעים: לא שונא את עצמך:לא מביע משאלות מול כוכבים נופלים: יצא לי רק פעם אחת:) אוהב את הכתב יד שלך: כן מאמין במכשפות: כן מאמין בשטן: לא מאמין בשדים ורוחות:לא נותן אמון בקלות: לא אוהב לטייל בגשם: בוודאי! אוהב ציניות: אני מלכת הציניות שר במקלחת: יאפ *האם יש לך: סודות: לכולם יש חלום שחוזר על עצמו: אין, הייתי שמחה אם היה חלום טוב שחוזר על עצמו. פירסינג/קעקועים: אולי בעתיד חוויה אחרונה שחויית: מוות במשפחה מקצוע שהייתי רוצה לעסוק בו: משחק סרט אהוב: מולן רוז' פשלה: יותר מידי הבן אדם הכי שנוא: בעעעעע הדבר הכי קשור אלי: החפץ זה דיסקמן, אני תמיד איתו וגם גיטרה. הכי שונא בעצמי: רגליים הכי אוהב בעצמי: לא יודעת פיצול אישיות: כן לפני המוות: מה השאיפה בחיים: להצליח להגשים את השאיפות שלי! פשיו...ארוך ארוך! חברה אוז נגמרה אתמול.................לא! זה היה כל כך עצוב!
לזכר הסדרה הטובה בעולם

Scarlet Witch13

New member
התשובות שלייייייי!!!!!!!!!!!!

שם: יעל גיל: 14 וחצי מין: נקבה מזל: סרטן מאכל אהוב: עוף בגריל שתייה מועדפת: קולה סדרה: באפי קוטלת הערפדים האם נמצאת אשם באיזשהו פשע: לא... עדיין ;) האם אתה אוהבת לצחוק על אנשים: מידי פעם.... כמה כריות: 1-2 חיות מחמד: תוכית מפגרת... מכונית אידיאלית: למבורגיני אדומה מוזיקה בכלליות: מאטל להקה אהובה: sonata arctica מאמין/ה באהבה וירטואלית?: לא ממש הכרת פעם מישהומישהי מהאינטרנט? נפגשת איתואיתה?: כן... מאמיןה באהבה ממבט ראשון?: ברור!! מהי אהבה בשבילך?: אהבה זה דבר שלא ניתן להגדיר...! את בחור\\ה של סטוצים?: לא ממש. מה הדבר שעושה אותך למאושרת?: כאשר ביה"ס בשביתה! חחח מה אתה אוהבת לעשות?: לישון...! וסתם ללכת לקניון מקומות בילוי מועדפים: קניון, בריכה.... אתה אוהבת להיות בבית? כן! כי אצלי אף פעם לא משעמם!! את אוהבת ילדים?: כן! כי הם יודעים לציית לי... חיחי המרחק הפיזי כן קובע?: כן! בהחלט! אני שונה ממך תנסהתנסי לשנות אותי?: לא, מספיק יעל אחת בעולם... שתיים זה יהיה כבר מסוכן מידי... ראית אחד שלא מוצא חן בעיניך, תתן צ´אנס לכבוש את לבך?: hell noo!! Get away from me! איזה פתגם אומר לך הרבה?: "אם סוגרים לך את הדלת, תיכנס מהחלון!" מהו המשפט שמאפיין אותך?: I laugh in the fice of danger! And then I hide until it goes away.. אתה בחורה קנאית?: לא! כל אחד מקבל בדיוק את מה שמגיע לו~! (כן... בטח...) מילים או משפטים שאתה מרבה להגיד: חצילים מרושעים שולטים!!!!! האם אתה מאמין בה´?: אלוהים לא שונא אותי... פשוט לא איכפת לו ממני.... החיים הטובים לדעתך: הם יהיו טובים כשאני אשתלט על העולם! היחסים עם ההורים טובים?: מצויינים! לבוש:. דגמ"חים שחורים וחולצות שחורות/אדומות איפור: עיפרון כחול/שחור, רמל כחול/שחור ליפסטיק עדין.... *ברגע זה: לובשת: ג'ינס דגמ"חי כזה... וחולצה אפורה-שחורה צמודה... מוזיקה: sonata arctica! Daa!! חושבת על: מזימות להשתלטות כלל עולמית... (ועד מתי השאלון הזה עוד ימשיך!?) *הדבר האחרון ש... קניתי: עטים לקלמר בריק שלי! עשיתי: התכוננתי למבחן במדעים! קראתי: הארי פוטר ומסדר עוף החול *זה או זה: מועדון מסיבה פרטית: מסיבה פרטית קפהתה: בללעע שואף לשלמות לוקח את זה בקלות: שואף בקלות... (חיחיחיחיחיחי) O_0 חתולים כלבים: כלבים! אוכל ממתקים: אוכל! קולה פפסי:קולה! כי פפסי זה חיקוי!! *מה/מי היית רוצה? להרוג: את כל מי שאי פעם עיצבן אותי הכוונה מממשש עיצבן אותי!!) לשמוע: את ההתחננויות של אלה שאני הולכת להרוג!! ממווההאאההאא להיות כמו: מגניטוו!!! *האם אתה: מעשןת?: בעעעעעע בחיייםםםם ללאאא!! אפילו לא נרגילה!! אפילו לא שחטהה!! כלוםם!! ישן עם חיות פרווה: חחחח לא. מנגן על כלי נגינה: ניגנתי על אורגנית.. אבל אז נכנס לי שכל והפסקתי! מאמין שיש יצורים חיים אינטלגנטיים על כוכבים אחרים: דאא! לא יכול להיות שאנחנו לבד ביקום האינסופי הזה. קורא עיתון: רק את הדף הראשי... ואם יש משהו מעניין אז טיפה... מאמין בנסים: not in this life time! סתםם... סתםם.. לפעמים קוראים דברים מדהימים. מגדיר את עצמך כסובלני כלפי אחרים: די סובלנית.. עד שמישהו עובר את הגבול שלי. רואה בשוטרים חברים או אויבים: חברי האויבים! חחחח תלוי באיזה עיניין. אוהב אלכוהול: יאאקק!!!! מאמין באסטרולוגיה: כן... לפעמים.. מאמין בקסמים: כן! מתפלל: הייתי מתפללת... עכשיו... לא. אלוהים איכזב אותי מספיק. מבקר בבית כנסת: רק אם מצמידים לי אקדח לרקה!! גם זה לא בטוח!! חח רק כשאני מממשש חייבת. לומד מתכנן ללמוד באוניברסיטה: כמובן! מדבר עם זרים שפונים אליך דרך ה-איי סי קיו: אם הם מתחילים עם השאלות של: "מה גודל החזה שלך?" הם יכולים לקפוץ ליי!! אני מקללת אותם.. ושמה אותם על איגנורר. חובש כובעים: כן, כובעים נראים חמוד עליי. שונא את עצמך: למה?! איי לייק מיי איוול סלף... J מביע משאלות מול כוכבים נופלים: מידי פעם. אוהב את הכתב יד שלך: לעפמים הוא יוצא כמו כתב חרטומים, לפעמים הוא יוצא מהמם! מאמין במכשפות: baby, your looking at one! מאמין בשטן: כמובןן!! אני מעריצה שלוו!! מאמין בשדים ורוחות: כן. בהחלטטט כן! הבית שלי רדוףף רוחות! נותן אמון בקלות: תלוי במי. אוהב לטייל בגשם: כן! אוהב ציניות: אני בעצמי צינית! אז.. ברור! שר במקלחת: אכן כן! (אחר כך את מתפלאת למה המראות נסדקות..! חחחח) *האם יש לך: סודות: כן... חלום שחוזר על עצמו: המון! פירסינג/קעקועים: ללללאאאא!! חוויה אחרונה שחויית: לא זוכרת... מקצוע שהייתי רוצה לעסוק בו: שחקנית!! או עיתונאית! סרט אהוב: מולאן רוז'. פשלה: אומרת דברים מטומטמים בזמנים הכי לא טובים! הבן אדם הכי שנוא: רשיממההה ארוככההה הדבר הכי קשור אלי: הכרית! חחח הכי שונא בעצמי: כלום. הכי אוהב בעצמי: את הכישרון כתיבת שיררים&סיפורים שלי. והמשחק שליץ פיצול אישיות: כן! לא! שתקי את! לא רוצה! בלי רצון!! (לא, בכלל אין לי פיצולך אישיות. ועוד איך יש לי...) לפני המוות: הייתי רוצה להרוג אנשים מעצבנים!! מה השאיפה בחיים: להצליחח בכלל!! כולל השליטה בעולםם!! שאלון חביב... וארוךךךך!!!

זה נלקח מפורום רומח הדרקון לא?

אני עוד מעט ישאיר הודעה עם התשובות שלי אני יחפש את זה בפורום שם אין לי כוח לרשום הכל שוב.........

שלי - מלא

שם:רועי גיל:14 מין:זכר מזל:דלי מאכל אהוב:שוקולד שתייה מועדפת:ספרייט וקינלי מעורבבים יחד(בטמפ' קפואה אם אפשר) סדרה:אקס מן האם נמצאת אשם באיזשהו פשע:פעם ניסיתי לפלח מהחנות של הפרסי בעיר עט-עיפרון. האם אתה אוהבת לצחוק על אנשים:מאודדד שונא שזה עליי. כמה כריות:2-3 חיות מחמד:מרקו=גוג'ו=הכלב שלי מכונית אידיאלית:וויפר כחולה-קרח מוזיקה בכלליות:ראפ להקה אהובה:משינה מאמין/ה באהבה וירטואלית?:לא הכרת פעם מישהומישהי מהאינטרנט?:לא נפגשת איתואיתה?:לא מאמיןה באהבה ממבט ראשון?:כן מהי אהבה בשבילך?:לחשוב על מישהי בלי שאפשר להפסיק. את בחור\ה של סטוצים?:ממש ממש לא מה הדבר שעושה אותך למאושרת?:להיות עם אהובת לבי. מה אתה אוהבת לעשות?:ראה שורה אחת למעלה. מקומות בילוי מועדפים:ליד המחשב או ליד סוניפלייסטיישן עם טקן. אתה אוהבת להיות בבית?:כן את אוהבת ילדים?:לא ממש המרחק הפיזי כן קובע?:ועוד איך! אני שונה ממך תנסהתנסי לשנות אותי?:בטח שלא ראית אחד שלא מוצא חן בעיניך, תתן צ´אנס לכבוש את לבך?:כן איזה פתגם אומר לך הרבה?:מה שלא הורג - מחשל ו- הקם להורגך - השקם להורגו. מהו המשפט שמאפיין אותך?:מה שלא הורג - מחשל. אתה בחורה קנאית?:לפעמים. מילים או משפטים שאתה מרבה להגיד:לך קיבינימיני,הלוואי שתמות המורה לאנגלית,ערבים\המורה לאנגלית אשמ\ים. האם אתה מאמין בה´?:כן החיים הטובים לדעתך:תלוי באיזה חלק מהם. היחסים עם ההורים טובים?:כן לבוש:שרוול וחולצה גזורה איפור:סטייל מייקל ג'קסון ואביב גפן יחד.......סתם שונא איפור אצל בנות ברגע זה:חושב על שירה לובשת:חולצה גזורה ושרוול מוזיקה:ראפ די אם אקס אייס קיוב חושבת על:שירה אהובתי *הדבר האחרון ש... קניתי:מתנה לשירה. עשיתי:דיברתי עם שירה קראתי:את החומר למבחן באנגלית. *זה או זה: מועדון מסיבה פרטית:מסיבה פרטית. קפה או תה:תה שואף לשלמות או לוקח את זה בקלות:לוקח בקלות ומנסה להגיע לשלמות. חתולים או כלבים:חתולים זאת החיה הכ מטומטמת בעולם *ראה מערכון רועי לוי ביומטוב. אוכל או ממתקים:ממתקים קולה או פפסי:איכס פפסי!! זה של ערבים מגוש קטיף!! בטח שקולה את מה/את מי היית רוצה? להרוג:את המורה לאנגליתת אמןןןןןןןןןן לשמוע:את אהובת לבי להיות כמו:מלאך האחרון סרט אחרון שראיתי:בחורים רעים 2 בקלונוע:באד בויז 2 בטלוויזיה:ברוס לי:סיפורו של הדרקון במחשב:הענק מספר אחרון שחייגת:לידידה כדי לשאול אותה מה שלומה. דבר אחרון ששתית:שוקו דבר אחרון שאכלת:ביסקויטים עם שוקולד. פעם אחרונה שהתקלחת:אתמול פעם אחרונה שבכית:לא זוכר פעם אחרונה שחייכת:היום בבוקר פעם אחרונה שצחקת:היום בביצפר האדם האחרון שחיבקת:שירה האדם האחרון שנישקת:שירה הדבר האחרון שאמרת:הלוואי שהמורה לאנגלית תגור בשטחים!! הבן האחרון שדיברת אתו ברשת:ידידה הריח האחרון שהרחת:הריח של הדורדורנט האם אתה: מעשן/ת?: חס וחלילה לא לפתוח פה לשטן שתמות המורה לאנגלית. ישן עם חיות פרווה:אני עדיין לא הומו...... מנגן על כלי נגינה:בטח על העצבים של המורה לאנגלית. מאמין שיש יצורים חיים אינטלגנטיים על כוכבים אחרים:בטח שיש שם יצורים וההוחכה לזה שהם אינטלגנטטים זה שהם לא יצרו איתנו קשר. קורא עיתון:שיוצא לי אני קורא מאמין בנסים:רק שממש ממש רוצים אותם מגדיר את עצמך כסובלני כלפי אחרים:לא ממש רואה בשוטרים חברים או אויבים:תלוי לצד מי הם במקרה איתי אוהב אלכוהול:קצת מאמין באסטרולוגיה:כן מאמין בקסמים:לא מתפלל:לפעמים מבקר בבית כנסת:לעיתים רחוקות מאוד לומד/ מתכנן ללמוד באוניברסיטה:תלוי מה יבוא לי אז מדבר עם זרים שפונים אליך דרך ה-איי סי קיו:קודם בודק מיזה אחר כך מדבר חובש כובעים:תלוי איזה ומתי שונא את עצמך:לא.... מביע משאלות מול כוכבים נופלים:שאני יראה אני ינסה לתפוס אותם קודם אוהב את הכתב יד שלך:אני אישית כן אבל האחרים לא......אולי זה מפני שהם אף פעם לא הצליחו להבין אותו........ מאמין במכשפות:לא מאמין בשטן:לא מאמין בשדים ורוחות:לא נותן אמון בקלות:ממש ממש לא אוהב לטייל בגשם:מאודדדדדדדדדדד אוהב ציניות:חופשי... שר במקלחת:עדיין לא.. האם יש לך: סודות:בטח! חלום שחוזר על עצמו:לא פירסינג/קעקועים:בגיל 16 יהיה לי קעקוע של נחש על השכם השמאלית. חוויה אחרונה שחויית:ישיבה מחובקת עם שירה מול מזגן שמחמם..... מקצוע שהייתי רוצה לעסוק בו:בודק משחקי מחשב ווידאו חדשים. סרט אהוב:מסדר האלופים - סרט שיש בו הרבה מכות מאמנויות לחימה שונות, ואני אוהב גם מטריקס,וכל האלה עם ואן דם, וויל סמית' וכל אלה המצחיקים ואלה שהולכים בהם מכות. פשלה:לפגוע למורה מעצבנת בתחת עם כדורגל לברוח ולהתקע במורה יותר מעצבנת וללחטוף עונש על שתי הדברים. הבן אדם הכי שנוא:המורה לאנגליתתתתתתתתתתתתתתתתת הדבר הכי קשור אלי:שירה הכי שונא בעצמי:להקשיב לאחרים לפני התחושות. הכי אוהב בעצמי:שאני יודע מה להגיד ומתי כדי להצחיק פיצול אישיות:עדיין אין לי....בטח שיש לי....אמרתי לכם שאין לי!!....אתם רואים שיש לי הוא פשוט לא יוצא החוצה......אין לי!!.........מספיק טוב? לפני המוות:להוג את המורה לאנגלית קודם ואם היא מתה לפני,אז להפליץ למישהו על הפרצוף(משהו שחלמתי תמיד) ואם כבר הספקתי לעשות את זה.....אז לגמור את טקן 4 שוב עם הווארנג ועם בריאן! מה השאיפה בחיים:להגיע לשחורה בלחימה משולבת.

Golden Flash

New member
'סאמק זה ארוך!!

שם: דינה גיל: 18 מין: נקבה מזל: טלה מאכל אהוב: אמממ... סלט יווני שתייה מועדפת: מים סדרה: יש מלא!! באפי, אקסמן (דההה), סימפסונס, רוזוול... האם נמצאת אשם באיזשהו פשע: לא האם אתה אוהבת לצחוק על אנשים: חחחחח כן
כמה כריות: 4 חיות מחמד: העכבר של המחשב, קוראים לו לוקי מכונית אידיאלית: פורד מוסטנג שלבי 69' מוזיקה בכלליות: רוק אלטרנטיבי, וסתם רוק, בעיקר ישן להקה אהובה: רדיוהד, קייק ומטליקה מאמין/ה באהבה וירטואלית?: המממ... לא במיוחד הכרת פעם מישהומישהי מהאינטרנט? נפגשת איתואיתה?: לא מאמיןה באהבה ממבט ראשון?: לא מהי אהבה בשבילך?: חברות, אמונה, והערכה את בחור\\ה של סטוצים?: לא מה הדבר שעושה אותך למאושרת?: כשאני מרגישה חופשית מה אתה אוהבת לעשות?: לישון, לאכול, לצאת, לראות סרטים מקומות בילוי מועדפים: פאב אתה אוהבת להיות בבית? כן את אוהבת ילדים?: לא כל כך המרחק הפיזי כן קובע?: לעיתים, כן אני שונה ממך תנסהתנסי לשנות אותי?: לא ראית אחד שלא מוצא חן בעיניך, תתן צ´אנס לכבוש את לבך?: לא איזה פתגם אומר לך הרבה?: יש שנים, דומים: not all that glitters is gold, not all treasure is silver and gold מהו המשפט שמאפיין אותך?: אל תעשה לחברך מה ששנוא עליך אתה בחורה קנאית?: לא מילים או משפטים שאתה מרבה להגיד: BLOODY HELL, anyhow, ויש עוד מלא שלא עולים לי לראש כרגע האם אתה מאמין בה´?: לא החיים הטובים לדעתך: למלא את הפוטנציאל שלי היחסים עם ההורים טובים?: כן לבוש: ספורט אלגנט איפור: לפעמים *ברגע זה: לובשת: חלוק אמבטיה!
מוזיקה: לייב - דולפינס קריי חושבת על: ידיד שלי שהתגייס אתמול *הדבר האחרון ש... קניתי: קומיקס של וולברין!!! עשיתי: התקלחתי קראתי: the lion the witch and the wardrobe *זה או זה: מועדון מסיבה פרטית: מועדון קפהתה: תה שואף לשלמות לוקח את זה בקלות: תלוי במקרה ועד כמה זה חשוב חתולים כלבים: כלבים אוכל ממתקים: אוכל קולה פפסי: קולה *מה/מי היית רוצה? להרוג: טרוריסטים!!!!! לשמוע: הופעה חייה של הביטלס
להיות כמו: עצמי *האם אתה: מעשןת?: לא!!!!!!!!! ישן עם חיות פרווה: אני ישנה עם דוב הקולה הקטן הזה שהיה פעם, זוכרים? מנגן על כלי נגינה: לא מאמין שיש יצורים חיים אינטלגנטיים על כוכבים אחרים: כן קורא עיתון: בימי שלישי, אל תשאלו למה... מאמין בנסים: כן מגדיר את עצמך כסובלני כלפי אחרים: בערך רואה בשוטרים חברים או אויבים: אוייבים אוהב אלכוהול: כן מאמין באסטרולוגיה: לא מאמין בקסמים: כן מתפלל: לא מבקר בבית כנסת: לא לומד מתכנן ללמוד באוניברסיטה: בטח! מדבר עם זרים שפונים אליך דרך ה-איי סי קיו: לעיתים רחוקות חובש כובעים: כן שונא את עצמך: לא מביע משאלות מול כוכבים נופלים: כן אוהב את הכתב יד שלך: לא מאמין במכשפות: כן מאמין בשטן: כן מאמין בשדים ורוחות: כן נותן אמון בקלות: לא אוהב לטייל בגשם: כן אוהב ציניות: כן שר במקלחת: לא *האם יש לך: סודות: כן חלום שחוזר על עצמו: כן פירסינג/קעקועים: באוזנים נחשב? חוויה אחרונה שחויית: שיעור נהיגה הראשון שלי!! מקצוע שהייתי רוצה לעסוק בו: במאית סרט אהוב: חזרה לעתיד פשלה: שכחתי לעשות עוד פסיכומטרי... חחחחחחח הבן אדם הכי שנוא: המחנכת שלי מכיתה ז' הדבר הכי קשור אלי: לא יודעת הכי שונא בעצמי: קושי בתיקשור עם זרים הכי אוהב בעצמי: שאני מכירה את עצמי, את החסרונות והיתרונות שלי פיצול אישיות: לפעמים... כשממש מאוחר בלילה!! LOL לפני המוות: לא שידוע לי... מה השאיפה בחיים: לא להצטער על מה שאני עושה עם עצמי

B a m B a m

New member
אני...

שם:גבריאלה (גבי) גיל:14 מין:נקבה מזל: סרטן מאכל אהוב:בשר שתייה מועדפת:מים ומיץ עגבניות סדרה: אקסמן האם נמצאת אשם באיזשהו פשע:לא האם אתה אוהבת לצחוק על אנשים:כן לא כמה כריות:3 חיות מחמד:שתי חתולות כלבה עכברים ודגים מכונית אידיאלית: באטמוביל מוזיקה בכלליות: רוק של שנות ה60-70 להקה אהובה:קווין ולד זפלין מאמין/ה באהבה וירטואלית?:כן הכרת פעם מישהומישהי מהאינטרנט? כן נפגשת איתואיתה?:לא מאמיןה באהבה ממבט ראשון?:כן מהי אהבה בשבילך?: הכל,הדבר הכי חשוב בעולם. את בחור\\ה של סטוצים?: לא מה הדבר שעושה אותך למאושרת?:לשבת עם חבר שלי לאכול מלאאאא שוקולד ולראות אקסמן ושר הטבעות מה אתה אוהבת לעשות?: לשמוע מוזיקה לנגן לקרוא לראות טלוויזיה וצאת למסיבות לצייר לבשל להסתובב עם חברים לישון. מקומות בילוי מועדפים: בית,מועדון,קניון,קולנוע, בית קפה ועוד אתה אוהבת להיות בבית? יחסית את אוהבת ילדים?:כן המרחק הפיזי כן קובע?: לא וכן אני שונה ממך תנסהתנסי לשנות אותי?: לא ראית אחד שלא מוצא חן בעיניך, תתן צ´אנס לכבוש את לבך?: כן איזה פתגם אומר לך הרבה?: חיה ותן לחיות מהו המשפט שמאפיין אותך?: אין אתה בחורה קנאית?: כן מילים או משפטים שאתה מרבה להגיד: משפטים מתובלים באנגלית ובעלפית האם אתה מאמין בה´?:לא החיים הטובים לדעתך:. לחיות ביער מירקווד ביחד עם לגולאס. היחסים עם ההורים טובים?:כן ולא לבוש: זרוקי עם יציאות מגניבות איפור: עיפרון שחור בעיינים וליפגלוס *ברגע זה: לובשת: חולצה שחורה של צ'ה גווארה ומכנסי ג'ינס קרועים מוזיקה: קווין חושבת על: אקסמן *הדבר האחרון ש... קניתי:ספר ונרות עשיתי: התאמנתי בגיטרה בס שלי קראתי: נונגה נונגה *זה או זה: מועדון קפה: שואף לשלמות חתולים אוכל אף אחד מהם *מה/מי היית רוצה? להרוג: יגאל עמיר לשמוע: לד זפלין להיות כמו: אף אחד *האם אתה: מעשןת? לא ישן עם חיות פרווה: כן מנגן על כלי נגינה: כן מאמין שיש יצורים חיים אינטלגנטיים על כוכבים אחרים:כן קורא עיתון:כן מאמין בנסים: כן מגדיר את עצמך כסובלני כלפי אחרים:כן... רואה בשוטרים חברים או אויבים: גם וגם אוהב אלכוהול: כן מאמין באסטרולוגיה: כן מאמין בקסמים: כן מתפלל: לא מבקר בבית כנסת:לא לומד מתכנן ללמוד באוניברסיטה:כן מדבר עם זרים שפונים אליך דרך ה-איי סי קיו: לפעמים חובש כובעים:לא שונא את עצמך:לא מביע משאלות מול כוכבים נופלים:כן אוהב את הכתב יד שלך: לא מאמין במכשפות: כן מאמין בשטן: כן מאמין בשדים ורוחות:כן נותן אמון בקלות: לא אוהב לטייל בגשם: כן אוהב ציניות:כןולא שר במקלחת: לפעמים *האם יש לך: סודות:כן חלום שחוזר על עצמו:כן פירסינג/קעקועים: לא חוויה אחרונה שחויית: שום דבר מיוחד מקצוע שהייתי רוצה לעסוק בו: שחקנית סרט אהוב: שר הטבעות פשלה: שכחתי את הטקסט רגע לפני הצגה הבן אדם הכי שנוא: יגאל עמיר הדבר הכי קשור אלי: הבובת חתול שלי הכי שונא בעצמי: אף הכי אוהב בעצמי: עיינים פיצול אישיות: הילדה הנחמדה או הילדה המגעילה (תלוי במצב הרוח ) לפני המוות: לראות את מי ששולט שם למעלה מה השאיפה בחיים: לחיות

gloria23

New member
נצל"ש

תגידו רק אותי זה מעצבן שערוץ 1 אף פעם לא שידר את כל הסדרה מהתחלה ועד הסוף......? ולמה בכלל החליפו את הקולות בעונה השלישית???

*superstar*

New member
נכון!!!!

למה באמת הם לא שידרו את כולה אף פעם? הקולות החדשים מ-ז-ע-ז-ע-י-ם!!!!!! מה עשו לרוג?!

gloria23

New member
סופה נשמעת כמו גבר...

וזה לא הכל! לוולורין היה קול ממש סקסי, ומאוד אהבתי את הקול העמוק והרגוע של הפרופסור, והמנוולים הלכו והרסו את זה!

MORGANA13

New member
כן!!!!!!!

אני כ''כ כ''כ כ''כ שונאת אותם!!!!!! הם ה-ר-ס-ו את רוג!!!!!!! הקול הנוראי הזה שלה הרג אותי!!!!!

spidey 82

New member
הפרק שבו קסאווייר גוסס ונלקח

על ידי השיאר זה לא הפרק האחרון??

MORGANA13

New member
פאאאק!! זה ארווווווווך!!!

שם: שירי גיל: 13 מין: נקבה מזל: אריה מאכל אהוב: צ'יפס שתייה מועדפת:אייס קפה סדרה: אקסמן!! האם נמצאת אשם באיזשהו פשע: גנבתי מסטיק בכיתה ג' האם אתה אוהבת לצחוק על אנשים: רק כשמפחיתים מכבודי.. כמה כריות: 1 חיות מחמד: חתולה ז''ל מכונית אידיאלית: לימו מוזיקה בכלליות: משתנה... להקה אהובה: כרגע קרנבריז... מאמין/ה באהבה וירטואלית?: לא הכרת פעם מישהומישהי מהאינטרנט? נפגשת איתואיתה?: ל-א מאמיןה באהבה ממבט ראשון?: כן מהי אהבה בשבילך?: היכולת לראות דרך מישהו ולהבין אותו. את בחור\\ה של סטוצים?: ממש ממש ממש לא!!!!! מה הדבר שעושה אותך למאושרת?: להתווכח מה אתה אוהבת לעשות?: לקרוא\לכתוב מקומות בילוי מועדפים: בבית.... אתה אוהבת להיות בבית? כן! את אוהבת ילדים?: לא ממש.... המרחק הפיזי כן קובע?: לצערי כן... אני שונה ממך תנסהתנסי לשנות אותי?: יכול מאוד ליות... ראית אחד שלא מוצא חן בעיניך, תתן צ´אנס לכבוש את לבך?: לא... איזה פתגם אומר לך הרבה?: אל תאהב את מה שאתה משיג, תשיג את מה שאתה אוהב! מהו המשפט שמאפיין אותך?: ללמוד מטעויות אתה בחורה קנאית?: לא מילים או משפטים שאתה מרבה להגיד: לך לקפוץ לשלולית... האם אתה מאמין בה´?: לא החיים הטובים לדעתך:. כרגע לא!!!!! היחסים עם ההורים טובים?: ממש לא לבוש: ג'ינס וחולצה שחורה איפור: *ברגע זה: אני לא מתאפרת.... חושבת על: ***חסוי*** *הדבר האחרון ש... קניתי: אייסקפה עשיתי: רבתי עם אחותי... קראתי: הארי פוטר בפעם השלושים ושש... *זה או זה: מועדון מסיבה פרטית: מסיבה פרטית... קפהתה: קפה שואף לשלמות לוקח את זה בקלות: שואף לשלמות חתולים כלבים: חתולים!! אוכל ממתקים: אוכל קולה פפסי: קולה *מה/מי היית רוצה? להרוג: ילד מהכיתה שלי.... לשמוע: הספד של ילד מהכיתה שלי... להיות כמו: וונזדי אדאמס\רוג *האם אתה: מעשןת?: לא!!!!!!! ישן עם חיות פרווה: לא מנגן על כלי נגינה: גיטרה מאמין שיש יצורים חיים אינטלגנטיים על כוכבים אחרים: אולי... קורא עיתון: כן... מאמין בנסים: רק לפעמים.... מגדיר את עצמך כסובלני כלפי אחרים: חחחח...ממש לא! רואה בשוטרים חברים או אויבים: אוייבים אוהב אלכוהול: כן!! חחחח.....סתאאאם...לא.. מאמין באסטרולוגיה: רק לפעמים... מאמין בקסמים: כן מתפלל: לא מבקר בבית כנסת: רק ביום כיפור לומד מתכנן ללמוד באוניברסיטה: ברור מדבר עם זרים שפונים אליך דרך ה-איי סי קיו: רק אחרי בדיקת פרטים.. חובש כובעים: לא שונא את עצמך: כן מביע משאלות מול כוכבים נופלים: כן מאמין במכשפות: לא ממש... מאמין בשטן: לא מאמין בשדים ורוחות: לא נותן אמון בקלות: ממש ממש ממש ממש לא!!! אוהב לטייל בגשם: מאוווווווד!! אוהב ציניות: אני בערך המצאתי את הציניות... שר במקלחת: לא *האם יש לך: סודות: המון... חלום שחוזר על עצמו: לא פירסינג/קעקועים: לא, למרות שבא לי... חוויה אחרונה שחויית: פרטי.... מקצוע שהייתי רוצה לעסוק בו: עו''ד סרט אהוב: שר הטבעות! פשלה: יותר מידי..... הבן אדם הכי שנוא: ילד מהכיתה שלי... הדבר הכי קשור אלי: תמונה מסויימת... הכי שונא בעצמי: עקשנות הכי אוהב בעצמי: הערות מיבשות שאני יודעת לתקוע פיצול אישיות: כן...מורגנה ושירי... לפני המוות: יהרוג ילד מהכיתה שלי... מה השאיפה בחיים: לגרום *למישו* להתאבד...(נחשו מי....)

*superstar*

New member
זה ממש ארוך../images/Emo4.gif טוב נו..

שם: עדי גיל: 17 מין: נקבה מזל: בתולה מאכל אהוב: פסטה שתייה מועדפת: אייס ארומה סדרה: לא להכות אותי... באפי
האם נמצאת אשם באיזשהו פשע: אם מצאו אותי אשמה? מי אמר שמישהו יודע...?
האם אתה אוהבת לצחוק על אנשים: למה לא אני אומרת. לפעמים זה בצחוק, לפעמים לא. כבר לא יכולה להבדיל. כמה כריות: 2 חיות מחמד: כלבה- צ'לסי מכונית אידיאלית: יגואר מוזיקה בכלליות: הכל חוץ ממזרחית. כן. אפילו קלאסית. להקה אהובה: יש מלא.. אוונאסנס וour lady peace בעיקר מאמין/ה באהבה וירטואלית?: לא ממש.. לפעמים זה אמיתי לפעמים לא. הכרת פעם מישהומישהי מהאינטרנט? נפגשת איתואיתה?: בודאי
מאמיןה באהבה ממבט ראשון?: לא מהי אהבה בשבילך?: אין לי מושג.. הרגשה מבלבלת. את בחור\\ה של סטוצים?: יש מצב כן. מה הדבר שעושה אותך למאושרת?: ימים גשומים מה אתה אוהבת לעשות?: לקרוא ולשמוע מוזיקה מקומות בילוי מועדפים: קולנוע אתה אוהבת להיות בבית? לא ממש.. לפעמים את אוהבת ילדים?: כן
חמודים!! המרחק הפיזי כן קובע?: רחוק מהעין רחוק מהלב.. לא ככה? זה מסריח, אבל זה נכון. אוף
אני שונה ממך תנסהתנסי לשנות אותי?: לא ראית אחד שלא מוצא חן בעיניך, תתן צ´אנס לכבוש את לבך?: לא ממש.. תלוי בנסיבות איזה פתגם אומר לך הרבה?: live and let live מהו המשפט שמאפיין אותך?: אתה בחורה קנאית?: תלוי למי.. בדרך כלל לא מילים או משפטים שאתה מרבה להגיד: הגזמת!!, תחנקו, תבורכו, זונות. האם אתה מאמין בה´?: לא החיים הטובים לדעתך: יש להם את הרגעים הטובים שלהם.. בכלליות- לא. היחסים עם ההורים טובים?: לפעמים. לבוש: ג'ינס *ברגע זה: איפור: טבעית לחלוטין חושבת על: מה זה יעזור לכם אם אני אכתוב את השם שלו? לא יעזור. *הדבר האחרון ש... קניתי: אני? לא אני. קנו לי את הדיוידי של שודדי הקריביים עשיתי: ממתי אני עושה משהו? לא עושה כלום. קראתי: חוכמת הבייגלה.. משעשע ביותר. *זה או זה: מועדון מסיבה פרטית: פרטית קפה תה: קפה שואף לשלמות לוקח את זה בקלות: לוקחת בקלות חתולים כלבים: כלבים. בהחלט. אוכל ממתקים: אוכל קולה פפסי: קולה. דיאט. *מה/מי היית רוצה? להרוג: חבר של אמא שלי לשמוע: את הקול שלו להיות כמו: פיית' מבאפי. *האם אתה: מעשןת?: בדרך כלל לא. לפעמים. פה ושם. ישן עם חיות פרווה: כן
מנגן על כלי נגינה: לא מאמין שיש יצורים חיים אינטלגנטיים על כוכבים אחרים: the truth is out there קורא עיתון: רק בשישי מאמין בנסים: ממש לא מגדיר את עצמך כסובלני כלפי אחרים: תלוי מי רואה בשוטרים חברים או אויבים: חברים אוהב אלכוהול: בהחלט! מאמין באסטרולוגיה: בולשיט מאמין בקסמים: לא מתפלל: לא מבקר בבית כנסת: כיפור לומד מתכנן ללמוד באוניברסיטה: מקווה מדבר עם זרים שפונים אליך דרך ה-איי סי קיו: לשניה, אז אני מחליטה אם הם שווים את זה או לא. חובש כובעים: לא שונא את עצמך: כן מביע משאלות מול כוכבים נופלים: לא.. מאמין במכשפות: לא מאמין בשטן: לא מאמין בשדים ורוחות: לא נותן אמון בקלות: לא. אוהב לטייל בגשם: כן אוהב ציניות: חפשו את המילה ציניות במילון, רואים את הבחורה ליד? זאת אני. שר במקלחת: לא רק
*האם יש לך: סודות: לא חלום שחוזר על עצמו: לא פירסינג/קעקועים: זה בתכנון חוויה אחרונה שחויית: לא זוכרת.. סביר להניח שמשהו רע מקצוע שהייתי רוצה לעסוק בו: סרט אהוב: יש מלא. ממש אבל. יותר מדי. פשלה: הפסקתי לספור הבן אדם הכי שנוא: חבר של אמא שלי הדבר הכי קשור אלי: שרשרת שקיבלתי ליומולדת בכיתה ט' ומאז לא ירדה ממני הכי שונא בעצמי: ביקורתיות הכי אוהב בעצמי: חוש הומור פיצול אישיות: יש. אבל לא רציני. לפני המוות: לא הבנתי את השאלה. מה השאיפה בחיים: לשרוד את כיתה י"ב? לא יודעת.

טוב ננסה לענות על הכל*מחזיק אצבעות

שהמחשב לא יתקע באמצע* טוב אז שם:אורן גיל:16 מין:זכר(אבל זה לא בטוח) מזל:קשת מאכל אהוב:מוס שוקולד שתייה מועדפת:סמירת' אוף אייס סדרה: יש כמה אפשר?טוב אז ראישונה באפי אחרי זה באות אינג'ל מכושפות אקס מן וה יכל להימשך לנצח אז נעזוב כרגע האם נמצאת אשם באיזשהו פשע:זריקת פח על דלת והשעיה מהלימודים נחשב? האם אתה אוהבת לצחוק על אנשים:לא כמה כריות:1 חיות מחמד:חתולה מכונית אידיאלית:מזדה mx5 מוזיקה בכלליות:רוק להקה אהובה:Evanescence מאמין/ה באהבה וירטואלית?: כן כל עוד היא קנה כי אז זאת אהבה הכי חזקה(לפחות לפי דעתי)לפחות להתחלה כי אתה לא שופט לפי המראה אתה אלה שופט לפי האדם איתו אתה מדבר(שוב כל עוד היא קנה) הכרת פעם מישהומישהי מהאינטרנט? נפגשת איתואיתה?:כן מאמיןה באהבה ממבט ראשון?:כן מהי אהבה בשבילך?:זאת שאלה קשה את בחור של סטוצים?:לא מה הדבר שעושה אותך למאושר?:חברים מה אתה אוהבת לעשות?:לשמוע מוזיקה לצייר ליקראו קומיקס ליות עם חברים מקומות בילוי מועדפים: ים אתה אוהבת להיות בבית?:רק שאני עצוב את אוהבת ילדים?:כן אחרת לא ההיתי הופך ליות מד"ץ המרחק הפיזי כן קובע?: מה? אני שונה ממך תנסהתנסי לשנות אותי?:לא ראית אחד שלא מוצא חן בעיניך, תתן צ´אנס לכבוש את לבך?:כן למה לא? איזה פתגם אומר לך הרבה?: על תיסתכל בקנקן אלה במה שיש בו? מהו המשפט שמאפיין אותך?: And I don't want the world to see me אתה בחור קנאי?:יחסית כן מילים או משפטים שאתה מרבה להגיד:שוס? האם אתה מאמין בה´?:כן החיים הטובים לדעתך:יכולים ליות יותר היחסים עם ההורים טובים?:בזמן שהם ישנים לבוש:שחור איפור:לא *ברגע זה: לובשת:מכנסי ג'ינס חולצה שחורה וכפפות חצי אצבע מוזיקה:Evanescence(איזה שיר?? so close אבל תחף surrender) חושב על:כמה שהחים יכולים יותר טובים *הדבר האחרון ש... קניתי:מעיל עשיתי:פתחתי את המחשב קראתי: קיץ אחד ביחד *זה או זה: מועדון מסיבה פרטית:מסיבה פרטית קפהתה: קפה שואף לשלמות לוקח את זה בקלות:לוקח בקלות חתולים כלבים:שנהם אוכל ממתקים:ממתקים קולה פפסי:פפסי(מקס) *מה/מי היית רוצה? להרוג:מתן לשמוע: טל להיות כמו:עידו *האם אתה: מעשן?:לא ישן עם חיות פרווה:לא מנגן על כלי נגינה:מתחיל גיטרה מאמין שיש יצורים חיים אינטלגנטיים על כוכבים אחרים:כן,למה אנחנו היחידי? קורא עיתון:לא מאמין בנסים:כן מגדיר את עצמך כסובלני כלפי אחרים:בזמן האחרון לא אבל לפני זה כן רואה בשוטרים חברים או אויבים:לא זה ולא זה אני רואה בהם כמגנים אוהב אלכוהול:כן מאמין באסטרולוגיה:כן מאמין בקסמים:כן מתפלל:לפעמיים מבקר בבית כנסת:לפעמיים לומד מתכנן ללמוד באוניברסיטה:מתכנן מדבר עם זרים שפונים אליך דרך ה-איי סי קיו:לא תמיד חובש כובעים:לא שונא את עצמך:כן! מביע משאלות מול כוכבים נופלים:עוד לא ראיתי אחד כזה אבל שאני יראה כבר ניראה אוהב את הכתב יד שלך:לא מאמין במכשפות:כן! מאמין בשטן:כן מאמין בשדים ורוחות:כן נותן אמון בקלות:כן אוהב לטייל בגשם:כן! אוהב ציניות:מאוד שר במקלחת:לא מזמזם *האם יש לך: סודות:כן חלום שחוזר על עצמו:כן פירסינג/קעקועים:לא חוויה אחרונה שחויית:עצבות מקצוע שהייתי רוצה לעסוק בו:ציור סרט אהוב:הנסיכה מונונוקי פשלה:לא רוצה לדסר על זה הבן אדם הכי שנוא:מתן הדבר הכי קשור אלי:הנעל שלי? הכי שונא בעצמי:פטי הכי אוהב בעצמי:שער פיצול אישיות:כן לפני המוות: להשפיע על מישו מה השאיפה בחיים:לעשות משו כדי לנות את העולם המחורבן הזה?

spidey 82

New member
הנה.

שם: תומר. גיל: 21. מין: זכר (או שמא התכוונת לכמות...?
). מזל: לא מאמין בזה, אבל בתולה. מאכל אהוב: פיצה (אנשובי ובולגרית). שתייה מועדפת: ספרייט. סדרה: באפי. האם נמצאת אשם באיזשהו פשע: רק בהיותי בן-אדם. האם אתה אוהב לצחוק על אנשים: מדי פעם. תלוי בנסיבות. כמה כריות: אחת, וזה מספיק. חיות מחמד: כמה יש לי או אילו אני אוהב? כרגע יש לי כלב שאני מאוד אוהב. (הוא אצלי כבר יותר מ-10 שנים). מכונית אידיאלית: לא יודע... נראה לי שמאזדה... מוזיקה בכלליות: רוק. להקה אהובה: לד זפלין ומטאליקה, באותה מידה. מאמין/ה באהבה וירטואלית?: נו וויי!! הכרת פעם מישהו/מישהי מהאינטרנט? Nope. נפגשת איתו/איתה?: פגשתי פעם 2 מנהלים. מאמין באהבה ממבט ראשון?: מממ... לא ממש. מהי אהבה בשבילך?: משהו שעדיין לא גיליתי. אתה בחור של סטוצים?: לא. מה הדבר שעושה אותך למאושר?: קומיקס טוב. מה אתה אוהב לעשות?: לקרוא קומיקס. מקומות בילוי מועדפים: הבית. אתה אוהב להיות בבית? מאוד. אתה אוהב ילדים?: כן, אם הם לא עולים לי על העצבים. המרחק הפיזי כן קובע?: מאוד. אני שונה ממך תנסה לשנות אותי?: רק אם זה יעשה לך טוב. ראית אחת שלא מוצאת חן בעיניך, תתן צ´אנס לכבוש את לבך?: נראה לי שכן. איזה פתגם אומר לך הרבה?: אם אין אני לי, מי לי. מהו המשפט שמאפיין אותך?: הפתגם הנ"ל. אתה בחור קנאי?: משתדל שלא, אבל לפעמים זה מתפקשש. מילים או משפטים שאתה מרבה להגיד: מן הסתם. האם אתה מאמין בה´?: נו פאקינג וויי!! החיים הטובים לדעתך: אי בודד, מנותק מהאנושות, אספקה בלתי נלאית של קומיקס. היחסים עם ההורים טובים?: קצת קשה לשמור על יחסים כשהם מתים. לבוש: ג'ינס וטי-שרט. איפור: מה אני נראה לכם?? מה פתאום!! *ברגע זה: לובשת: שום דבר מיוחד. מוזיקה: שום מוזיקה. חושב על: מה לענות על הסעיף הזה. *הדבר האחרון ש... קניתי: בורקס גבינה עם אייס-קפה, לפני חצי שעה. עשיתי: עניתי על הסעיף הקודם. קראתי: Wizard #148 *זה או זה: מועדון/מסיבה פרטית: מסיבה פרטית בבית, בלי אף אורח. קפה/תה: קפה. תה רק כשמצונן. שואף לשלמות/לוקח את זה בקלות: פעם זה ופעם זה. חתולים/כלבים: שניהם, עדיפות לכלבים. אוכל/ממתקים: חטיפים. קולה/פפסי: קוקה קולה מושחתים יותר, אבל המוצרים שלהם טעימים יותר. דילמה קשה. *מה/מי היית רוצה? להרוג: כל אוהבי המוזיקה המזרחית/פופ/שחורה. יהיה הרבה דם... לשמוע: את לד זפלין לפני 30 שנה. להיות כמו: פיטר פרקר. *האם אתה: מעשן/ת?: חס וחלילה! יאק!! ישן עם חיות פרווה/אחרים: הכלב שלי נחשב? קורא עיתון: בעיקר בסופ"ש. מאמין בנסים: ראה סעיף אמונה באלוהים. מגדיר את עצמך כסובלני כלפי אחרים: בהחלט. רואה בשוטרים חברים או אויבים: גם וגם. תלוי. אוהב אלכוהול: לא. מאמין באסטרולוגיה: ראה סעיף אמונה בנסים. מאמין בקסמים: כנ"ל. מתפלל: רק שיום הדין יגיע כבר. מבקר בבית כנסת: הבקור הבא שלי יהיה רק כדי לטבוח במתפללים. לומד/מתכנן ללמוד באוניברסיטה: בערך, עיצוב גרפי. מדבר עם זרים שפונים אליך דרך ה-איי סי קיו: תלוי במצב הרוח. חובש כובעים: לא. שונא את עצמך: מדי פעם. מביע משאלות מול כוכבים נופלים: מה נראה לכם? אוהב את הכתב יד שלך: כן, רוב הזמן. מאמין במכשפות: לימור לבנת נחשבת? מאמין בשטן: אם אלוהים לא קיים, כך גם השטן. מאמין בשדים ורוחות: לא. נותן אמון בקלות: לצערי כן. אוהב לטייל בגשם: רק אם זה נחוץ. אוהב ציניות: בהחלט!! שר במקלחת: ממש לא. *האם יש לך: סודות: יותר מדי. חלום שחוזר על עצמו: הפסקתי לחלום בגיל 10. פירסינג/קעקועים: לא כרגע. חוויה אחרונה שחווית: משב רוח בעוצמה גבוהה. מקצוע שהייתי רוצה לעסוק בו: ציור קומיקס. סרט אהוב: ממ... נראה לי ש"חומות של תקווה". פשלה: יותר מדי מכדי לזכור אחד. הבן אדם הכי שנוא: אני. הדבר הכי קשור אלי: אחי הצעיר. הכי שונא בעצמי: המראה. הכי אוהב בעצמי: השנינות. פיצול אישיות: לא יודע, אבל אני חושד בעצמי. לפני המוות: ארוחת שחיתות, טבח בהתנחלות ו-7 דוגמניות תחתונים אצלי במיטה. מה השאיפה בחיים: לסיים אותם בקלות.

למעלה