חברה כנסו לרגע בבקשה

yavin

New member
../images/Emo32.gif חברה כנסו לרגע בבקשה

א. אני מקווה שלא תכעסו עלי שאני פותח אופניק טופיק ב. בקישור הבא יש סקר שאני צריך שתענו עליו, ואם יש ביכולתכם תעבירו אותו לעוד אנשים. http://music.yavin.info תודה מראש יבין

Mad Mad Me

New member
../images/Emo187.gif עוד נצל"ש כנסו..../images/Emo13.gif

בראש1 כתבו על כל הקטע אם החולצה של מיקי וזה, והגעתי למסקנה שהעורכים של העיתון לא קוראים אותו לפני שהם מדפיסים אותו חחחחחח
בקטע ה-1 שהיה על זה כתבו שלא היה משהו מיוחד חוץ מהחולצה של מיקי הבאסיסט ובקטע השני שהיה על החולצה ועל הזכייה של הלהקה הם כתבו מיקי המתופף
הם לא החלטיים. והיו עוד כמה דברים בעיתונים קודמים אם אני ימצא אותם אני יכתוב עליהם .
חחח ובתמונה שמו של מארון שיש לי אותה משום זה נראה כאילו למיקי יש חולצה לבנה, ובתמונה אצלי רואים את הדגל ושם [ויחסית רואים את החולצה דיי טוב] אין את הדגל
חחח מסקנה: פעם הבאה שיקראו את העיתון לפני שהם מגישים אותו להדפסה
וזו לא תלונה עליהם, סתם רציתי לכתוב על זה והיה מקום לנצלש..

CiNdErElLa3887

New member
בלע ראש 1 מטומטם ברמות שאי אפשר

לתאר
הם תמיד מעתיקים הכל ממעריב לנוער

Mad Mad Me

New member
../images/Emo187.gif אממממממממ.....

אני מסכימה איתך כי לרוב זה נכון..
אני חושבת שחודש אם ראש1 הספיקו לי. חחחחחח אני חוזרת למעריב לנוער בלי קשר..
וסתם השתעממתי אז כתבתי לכן על זה..

eliya bloom

New member
חשבתי על מה שראש 1 כתבו

דפוקים שילי ראש 1 שילי אבל היה להם 6 דפים רק על הטקס אז תרחמי עליהם:( ומסכן ראין מה הוא עשה הוא נראה תמים ומסכן..חחח

eliya bloom

New member
לאאאאאאאאא

ראש 1 יותר שווים ממעריב נוער (הדפוקים!!) לא נכון לא נכון ראש 1 יותר שווים ואם כבר אז מעריב לנוער מעתיקים . ושוב לא להשמיץ את ראש 1 אבא שילי עובד שם :)!!! כי ראש 1 הפכו להיות עיתון יותר שווה תראו שער של בלו עיתון שעבר (אני מתה חולה שרופנה על בלויים שילי)וכתבה ענקית והשבטע פוסטר קטן שלהם בקיצור אין לי כוח להמשיך אבל רק שתדעו שהכרתי את מארון5 לא זוכרת איך שהו בגלל ראש 1 ומיכל :)))

למעלה