זקוק לעזרה ..

../images/Emo32.gif זקוק לעזרה ..

אז ככה, בעוד זמן מה זוגתי ואנוכי נחגוג 15 (!!!) שנות נישואים וכבר הרבה זמן שהיא אומרת לי שהיא רוצה מקסר. החלטתי השנה לקנות לה משהו מקצועי ורציני .. הבעיה שאני ממש לא מבין בדגמים אבל בשביל זה אתם פה :)P) ... אני יודע שיש את קנווד ואת קיצ'ן (או איך שקוראים לו) - החברות הרציניות. אפשר לקבל המלצות ? מה הכי טוב ? ואם אפשר אז לרשום גם דגם ספיציפי שיהיה לי קל למצוא אותו ..
תודה למגיבים

מאיוש י

New member
בוקר טוב אז ככה

לי יש את קנווד והוא סוס עבודה אני אופה המון המון והוא אצלי כבר 12 שנה ואין לי מילה רעה לומר עליו .לגבי דגם לפי דעתי לך על הדגם החדיש ביותר קנווד היא חברה שאפשר לסמוך עליה.רק אם אתה קונה תקפיד לקנות את הקערה ביחד עם מכסה זה חוסך את כל ענני הקמח שעפים בזמן הערבול .

יוכי68

New member
אם לומר את האמת....

גם אני התלהבתי ממיקסר ואמרתי לבעלי אתה חייב לקנות לי משהו טוב.........כבר פעמיים קניתי מיקסר של קנווד והיכן הוא? מסתתר בארון עמוק עמוק ללא כל שימוש . ובמה אני משתמשת? במיקסר ידני שקל לשלוף, לנקות, לאחסן ועושה עבודה יפה לא פחות...........לבצקים יש לי את מה שברא בורא עולם....שתי ידיים - אין כמו לחוש את הבצק בידיים ולהרגיש שבאמת השקעת ועבדת. ובכל זאת בקריאה יש ויכוח מי טוב יותר הקנווד החדש או הקיצ'ינאייד? יש מרוצים לכאן ולכאן............מדובר בקיצ'ינאייד 150. אין מחלוקת באשר למקצועיותו של מיקסר הוברט למי שיש מקום.

מאיוש י

New member
אני גם לשה בצק ביד אבל

אם אשתך אופה עוגות מורכבות שצריכות מרנגים ומוסים אין תחליף למיקסר איכותי .הכל תלוי מה כמות האפיה שלה אם היא לא אופה המון אז אולי באמת מספיק לה מקצף ידני פשוט .אבל אם היא אופה הרבה כמוני אז מיקסר הוא התשובה , לפאי טארט עוגות וקצפות .זו דעתי .

שחמטית

New member
לי יש קנווד

כבר למעלה מ- 10 שנים ואני מרוצה, כשאני מכינה עוגות בלילה אני קצת צריכה לערבב לבד בסוף כי למטה למטה משום מה הוא מעורבב אבל הוא סמיך ולכן לפני שאני שופכת את הבלילה אני עושה לו עירבוב נוסף עם כף. שמעתי שהקיצ'ינייד נהדר לבצקים- יש לו קיבולת מאוד גבוהה, בקשר לעוגות אין לי מושג. יש את בוש- חמותי משתמשת בו והיא מאוד מרוצה. תמיד תקנה את הדגם את האחרון שיצא לשוק מאיזה חברה שתבחר, יותר יקר אבל יותר טוב מהדגמים הקודמים. ו-
ליום הנישואים.

למוןדבש

New member
גם לי יש קנווד!

לאמא שלי יש קנווד כבר יותר מ-30 שנה (החלפנו 3 פעמים במשך השנים ותמיד לקנווד) אין עליו! הכי טוב בשוק, באמת סוס עבודה! למי שיש קנווד מיותם בארון אשמח לקבלו
איך אפשר להשאיר בארון ולהעדיף ידני?? הכל אני עושה איתו... פלפל - רק קנווד!!!!

ת'אמת?

קיצ'נאייד/קנווד נראה לי יותר כמו מתנה שהזוג קונה לעצמו ולא בעל לאשתו. אני מבינה שיש גם שאלה של תקציב, אבל לפחות קנה יח'ד עם זה משהו אישי בשביל אשתך. אצלנו מוצרים למטבח- הם לא מתנה בשבילי, למרות שאני זו שלרוב משתמשת בהם.

יפית מן

New member
לי יש קנווד סוס עבודה!

זה כבר שני אצלי לי יש את הכי גדול כדי עם קערה מנירוסטה שיכולה לשמש לעוד דברים ,אני לא מחליפה את קנווד עם שום חברה אחרת החברה הזאת היא אנגלית ויש לה וותק של עשרות שנים יותר מ-40 שנה..מומלץ לכל דבר וענין. מזל טוב מזל טוב יהי הבית הזה בנין עדי עד לתפארת המשפחות ענבי הגפן בענבי הגפן דבר נאה ומתקבל ואני מאחלת לכם. ג- גזונט(בריאות פ-פרנוסה-(פרנסה ן-נחת ביחד יות\צא ראשי תיבות גפן -ויש אומרים ה-גפן שיהיה הכל בהרחבה אמן כן יהי רצון

קנווד מייג'ור!!! ואת זה אומרת מי שהתעקשה לקנו

לקנות קיצ'ן אייד ומצטערת על כך. ללא ספק שהקנווד לוקח בכל מה שקשור לבצקים!

אוקיי, אז ברוב קולות הוחלט קנווד ../images/Emo88.gif

משהי מכירה את הדגם של המכשיר החדיש ביותר שקיים בשוק ?

אם אתה מחפש סוס עבודה

את בעלי מקצוע טוענים שגם מבחינה מכנית הקיצ'ינד חזק יותר. לרוב האנשים בארץ יש קנווד כי הקיצ'ינד הגיע לארץ רק בשנים האחרונות ולכן לאימהות שלנו יש קנווד אם יש בכלל מיקסר ויצאו עוגות מצויונות. אבל בשנים האחרונות שהקיצינד הגיע לעניות געתי הוא שווה ביותר. כך טוענים גם בעלי מקצוע. אממה? הוא יקר מאד. פי שניים מהקנווד.

אם קיצ'נאייד אז רק את הדגם היותר חזק שלהם

אם יהיה צורך בפרטים אני אוסיף. לי יש קיצ'ן ולצערי לא התעקשתי לקנות את החצי תעשייתי ובאחת הפעמים שהכנתי בצק, לפי הוראות הכנה, המנוע פשוט שבק חיים. ללא ספק הוא פחות חזק בבצקים מהקנווד!!! (הכוונה לדגם הרגיל שלהם, הבסיסי, שנמכר בארץ)

למעלה