זיגזג מאושר

../images/Emo32.gif זיגזג מאושר

הבה נשתתף כולנו בשמחתו , בתופים , במחולות ! קולולולולולולולולולולולולולולולולולולו ...... הודעות תמיכה ניתן לשרשר בהמשך !

זיגזג

New member
../images/Emo6.gif אני מאושרררר....

ואללה אחי, עשית לי ת'יום, ת'לילה, ת'שבוע!! ולא!!! זה לא מה שאתם חושבים!

ראית מה זה? מה לא ניסיתי??!!

לא הצלחתי לגרום לו כזה אושר!! ואתה? תוך שניה גרמת לו להיות ברקיע השביעי!! נראה לי שאני מאבדת את הטאצ' שלי בכל הנוגע לפיתוי גברים!

אממממ ...

אני חשה בגלי חום שעוברים לי בכל הגוף .. אני חשה בזקיקים של צמרמורות על הבטן והחזה שלי , אני חשה את הפיטמות שלי מזדקרות ... אני חשה בגל צונאמי שמתחיל (וגם נגמר) בדגדגן ההורס שלי .... והכל בגללך .....

זיגזג

New member
../images/Emo6.gif אני בשוק!!!!

באמת יש להקה כזו? "שלישיית רוזנברג"? הייתי בטוח שהמסטול מסתלבט

../images/Emo7.gif לא לא לא לא לא לא! זה לא קורה!!

אוף, החיים קשים והגורל אכזר!! כמה חיכיתי לסקס הכי טוב בעולם!! אני לא אעמוד בזה!! וברצינות - מעניין כמה יעלה הדיל ליוון .

זה כנראה היה ידוע מראש ...

בתור אחד שמאמין בתורת הקונספירציה , הייתי צריך להבין את זה מזמן .. את סיבוב ההופעות לתקליט הנוכחי תיכננו דפש מוד לסיים בבירות , יומיים אחרי ההופעה בישראל . ההופעה הזאת בוטלה כבר לפני חצי שנה . נסראללה , יימח שמו , ידוע בתור מעריץ של דפש מוד , עוד כששרף אצבעות לילדים בשכונה . הוא אפילו כותב בפורום דפש מוד תחת הניק - Daves_Boy .. כנראה שלא הייתי מספיק מרוכז בזמן האחרון (אבל זה מובן - התחילו לשדר את העונה השלישית של השיר שלנו) , אחרת הייתי עולה על זה שהוא מתוסכל מהעניין ומתכנן למנוע את ההופעה בישראל . האמת היא שבכל מקרה הוא היה עושה משהו , כי לא הירשו לו לקנות כרטיס VIP להופעה בביירות עוד לפני שבוטלה - הדבר המצחיק שהוא שם על הראש היה מסתיר לכולם ..... שויין , יש שידור חוזר של השיר שלנו עוד מעט .

למעלה