זה המקום

MsPiggy

New member
אנחנו כבר לא פורום חדש!

יש לנו ותק :) שמתם לב שכבר אין לנו את הסמל "חדש" ליד השם???

../images/Emo15.gif נשים כותבות ../images/Emo15.gif

נשים כותבות לעצמן הוא פרוייקט נסיוני שנהגה מתוך היכרותנו האישית עם פרי יצירתן של רבות ממכרותינו ואהובותינו ומתוך חיפוש ממושך אחר חומרים כתובים "אחרים", לא מקצועיים, המגלמים בתוכם דיאלוגים פנימיים של נשים על כוחותיהן המיוחדים, ההתלבטויות, המאבקים, התהיות, הרצונות ושאר המאפיינים המרכיבים את עולמה של כל אחת מאיתנו. ייעודו של הפרוייקט הוא איסופו תחת יריעה אחת של כוח נשי המבוטא במילים, מה שיתן הזדמנות לכל אחת מאיתנו להזדהות עם האחרת, לתת ולקבל. החומרים אותם אנו מבקשות לאסוף מורכבים ממילים שבין נשים לעצמן, כשהמוטו המשותף היחיד המוגדר על ידינו הוא כנות. מעניינים אותנו קטעים עכשוויים וישנים, פשוטים ומורכבים, סיפוריים, שיריים או לא מוגדרים – כל חומר כתוב שהוא, עד 1,000 מילה, המגלם בתוכו הוויה אישית-נשית ייחודית. בכוונתנו לפרסם את הקטעים בליווי שם פרטי, אמיתי או בדוי, בלבד ובכך להשאיר את הקוראים בחווית המילים בלבד, ללא התייחסות לפרטים שלא עולים מהטקסט עצמו. נשמח אם תעבירי מסר זה למי ממכרותיך שנוהגת או נהגה לכתוב לעצמה ושתחפוץ בהבאת דבריה לקהל קוראים רחב. גם איורים יתקבלו בשמחה. לפרטים נוספים ומשלוח קטעים הכתובת היא [email protected] תודה ואהבה

MsPiggy

New member
טוב אם אף אחד לא הולך להגיב להודעה

שלי כנראה שאני אצטרך להגיב לה "אם אין אני לי - מי לי?"

בלי קשר, יש לי טיפ לכולם

אני מעתיקה לכאן הודעה שראיתי בפורום אחר. איך משנים/יוצרים שם משתמש? הולכים לקישור הזה או לקישור השני בצד שמאל למטה רשום: רישום משתמש חדש מצאתם? רושמים שם משתמש (בלי תווים כמו !@%&)* ועוד תווים דומים, אחרת זה לא ירשום אותכם) רושמים סיסמה (תרשמו אותה היכן שהוא, על מנת שתזכרו אותה) רושמים אי מייל (אפשר מפוברק, אבל גם ככה ברירת המחדל היא "הסתר את האי מייל", אלא אם תשנו את זה לבד) לוחצים על הכפתור רישום! אם עשיתם הכל בסדר, הצלחתם להירשם בשם משתמש חדש!!! איך עוברים בין שמות משתמשים? (נניח ויש לכם שני שמות משתמשים) כאשר אתם לוחצים על הוספת הודעה, נפתח להם החלון הרגיל שבו אתם כותבים הודעות. נכון? למעלה, ליד שם המשתמש שלכם רשום: החלף שם משתמש. אתם לוחצים על זה ואז מקלידים את שם המשתמש והסיסמה. אם מישהו לא הבין, הוא מוזמן לשאול אותנו שאלות לגבי זה.

רק זה חסר לי ......./images/Emo3.gif

כינוי פה וכינוי בוואלה...ניק במסנג´ר וניק בICQ.... אם אני אכניס עוד שם חוץ מנטשה אני אקבל פיצול אישיות... וחץ מזה- מה, תהיה פה עוד מישהי מגניבה כמוני??? חחחחח....

טרהלהלה

New member
אבל...

אם משנים שם בחלון אחד הוא משתנה גם בחלון אחר... הקיצר נשאר נאמנים לעצמנו נכתוב שטויות בכל הפורומים תחת אותו שם וכל המרבה בלה בלה בלה הרי זה משובח???

למעלה