אוו כן.../images/Emo3.gif
טוב שאתה פה.XD התקלקל לי האינטרנט לכמה ימים, ותכננתי לפתוח שרשור
.
אוקיי אנשים אני צריכה עזרה!
האהא. בכל מקרה, הנה הסיפור: אח שלי, אחי הגדול ליתר דיוק, מה לעשות - התחתן ועזב את הבית.
(הוא גר בדירה מתחת לבית שלי, אבל זה פרט שולי וקטן.XD וזמני.XD) וכשהוא עזב את הבית, נשאר החדר שלו בבית, מן הסתם. ועכשיו יש לי אפשרות לעבור לחדר שלו ולעזוב את החדר שלי. ואני ממש מתלבטת.XD ויש לי רשימה בעד ונגד קטנה בראש (נו, לא כמו רורי, פשוט מה היתרונות והחסרונות של כל חדר כי נו.

). בקיצור: הלפ! חדר של אחי - יתרונות: *גדול. מאוד. עצום. פי 5 נראה יל מהחדר הנוכחי שלי.XD *מקלחת ושירותים צמודים (הזכרתי שהחדר גדול? זה כמו פנטהאוז. זה באמת אחד כזה. טוב אני ארחיב בסעיפים הבאים) *קומה לבד.
(פנטהאוז) *מרפסת צמודה.XD *מיטה זוגית.
*אמא אמרה שנסדר את החדר ונעצב אותו איך שאני רוצה. האהא. חדר של אחי - חסרונות: *המקלחת שלו הרבה יותר קטנה משלי. ברצינות, יש לי מקלחת עצומה והתרגלתי ליותר מדי טוב.
*אני גם ככה מתגייסת עוד חודש (
), אז למה לעבור עכשיו? *אני אוהבת את החדר הנוכחי שלי, חוץ מזה שלפני 3 שנים בערך שיפצנו אותו קצת... ואני ממש אוהבת את זה.
חדר שלי - יתרונות: *כמו שכבר אמרתי, זה החדר שלי.
אני גרה שם מגיל 3 בערך.XD (חוץ מהשיפוץ הקטנטן שעשינו...) ואני אוהבת אותו!
*יש בו איזו גומחה כזאת... שפעם היתה "מרפסת" שבקושי אדם אחד היה יכול להיכנס אליה, ואז הוא גם היה חייב לעמוד. בכל מקרה, הפכנו את זה לחלק מהחדר, ועכשיו יש שם כסא כזה שתלוי מהתקרה (איקאה, נו
). ואין לכם מושג איזה כיף זה לשבת ולקרוא שם.
חוץ מזה שאף אחד לא רואה אותי כשאני יושבת שם, זה כיף.
*אמנם אין מקלחת צמודה, אבל היא ענקית
וממש נוחה. אהה, והחדר צמוד לחדר מחשב אז זה ממש כיף.
*החדר, את האמת, ממש מספיק לי מבחינת גודל.

חוץ מזה שיש קצת בלאגן בארונות... אבל את זה אפשר לסדר.XD *למרות שהמקלחת לא צמודה... נוח שם.
חדר שלי - חסרונות: *מיטת יחיד.
שנפתחת לזוגית, אמנם, אבל אז גם נגמר המקום בחדר ואי אפשר לזוז, אלא אם כן הופכים למוגלי ומטפסים על דברים.XD *אממ... בקומה עם ההורים שלי?
לא יודעת.XD *מקלחת. לא. צמודה?XD
*אין חסרונות.
אני אוהבת אותו נו.
אהאהאהאה!
אין מספיק מקום לספרים ולדיסקים, ובסוף לא יהיו לי יותר מדפים לצמצם.XDDDD טוב קיצר.
אל תסתכלו עלי כמו איזו משוגעת.
אבל תעזרו לי. בבקשה.XD תודה.XD