ותפו"א בתנור

קבלו../images/Emo88.gif../images/Emo11.gif

בעלי בן-גבירא בת 98 סנטימטר ו60 וקצת עיניים עגולות ושיער ירוק כמעט נמאס מהאחד ומחכה להתגרש דרוש הקבר גט כבר יש בת 98 רוצה להשתחרר לשלוף את הרובה ומבעלי להפטר וזה יכול להיות סכין אפשרי גם עם מחבת לא משנה לי לא אכפת אמא היא תמיד אמרה לי "כל הגברים אותו דבר. אם הוא בך יפגע היום - בטוח יתנצל מחר", אבל אמא לא הכירה את בעלי בן-גבירא ואם להיות רגע קונקרטים אעשה את זה דיסקרטי כי באופן תיאורטי כבר יש לו חברה ואי אפשר להפגש אצלי לדון על הפרטים נשואה עם החלום להיות כבר אלמנה היום כי אמא היא תמיד אמרה לי "כל הגברים אותו דבר. אם הוא בך יפגע היום - בטוח יתנצל מחר", אבל אמא לא הכירה את בעלי בן-גבירא יושבים ביחד לאכול לוויתן כחול בקבוק של רעל זה רק אני והדגים ובן-גבירא הבעל הלב כבר לא דופק חזק שומעים רק ת`דממה בעלי בן-גבירא בעלי בן-גבירא כנס לאדמה! אמא היא תמיד אמרה לי "כל הגברים אותו דבר. אם הוא בך יפגע היום - בטוח יתנצל מחר", אבל אמא לא הכירה את בעלי בן-גבירא

שאלה../images/Emo122.gif

תגידו, נכון לפני שתולים מישהו, אז הוא יכול לבקש בקשה אחרונה וממלאים לו אותה? נניח שהוא מבקש לחיות עד גיל 120\למות מוות טבעי?

חבורת הסטרייטים D:

שמתי את זה כ"נצלש" לשירשור הכרות שלי עם הפורום, אבך זה היה מוסתר מדי אז כנראה שלא ראו..אז שיהיה..לא יזיק^^ אני וחברים שלי עשינו כמה קליפים לשירים מטומטמים שלנו, ואתם מוזמנים לצפות ולהקרע מצחוק
קליפ ראשון-"עזבת אותי" פארודיה על מוזיקה מזרחית.. מתחלף בסופו של דבר למטאל אוריינטאלי^^ http://www.youtube.com/watch?v=n8CP0JkHLxE בונוסים בסוף הקליפ. אני-שירה ודרבוקות יאיר קרני-גיטרה קלאסית וגיטרה בס דוד דומב-חשמלית התופים משירים של אורפנדלנד וקריידל קליפ שני-"קקי צא החוצה" שיר פאנק עם הפתעה מוזיקלית באמצע D: http://www.youtube.com/watch?v=nFeffnOZDjM בונוסים בסוף השיר. אני-שירה ולחיצה על הכפתור האדום באורגנית שעושה את המקצב יאיר קרני-בס וקולות דוד דומב-גיטרה וקולות תהנו D:

nemo the great

New member
נכנסתי.. ../images/Emo19.gif

אבל אור העיף אותי
... "למה אתה כל הזמן בצ'אט"?!?!?! כן כן? הא הא? אין בעיהה... חחחח אני עכשיו יומם וליל בצ'אט משאיר אותו דלוק כל עוד יש בי רוח חיים!!!

hadarh111

New member
חזקוש פה באה השאלהP:

חחח יש לי מצב רוח מציקני עכשיו אז תסבולללל סתם זה בטח בגלל שהצהרתי היום(שאני לא הולכת לשרת כי אני דתיה וכל הבלה בלה בלה הזה) נכנס לי הקטע הדתי לראש לשעות הקרובות איפה ה-כ-י-פ-ה בקליפים?P:

חס וחלילה

הכיפה לא שם מ-2 סיבות: 1. היא בכל מקרה עפה אם אני שם אותה על הראש [ניסיתי] 2. כדי שלא יגידו "מה? הדתיים של היום" וזה חילול ה'.. אז אנחנו בלי כיפה^^ ובהצלחה עם השירות הלאומי

hadarh111

New member
אממ נכון צודק

בדבר הראשון אבל עם השני אני חולקת איתך.. כאילו לא אני הרבנים.. מכיר את אתר כיפה? בכל אופן שאלתי פעם רבנים שם אם יש דתי ש"התדרדר" ויוצא לבלות בשבת במקומות של חילונים שמחללים שם שבת וגם הוא מחלל האם הוא עדיין חייב בכיפה? הרי זה לא לעניין שהוא ילבש כיפה כולם יגידו תראו את הדתי הזה מחלל שבת אז הרב ענה שהוא עדיין מחוייב בכיפה לשם יראת שמיים ועוד משהו לא זוכרת בכל אופן אם משליכים את זה על המקרה שלך זה אותו הדבר.. גם אם זה נראה לך כאילו זה יצא לרעה שתשים כיפה אתה בכל זאת צריך אבל בגלל ששנינו הסכמנו שזה לא הגיוני לשים כי היא תיפול מהקפיצות אז אל תשים כל מה שנאמר פה זו דעתי בלבד ולא באה לכפות או להוכיח אותך:)

פימקי

New member
חחחח יש את הבדיחה המפגרת הזאת

(טוב אני אחזור לאלגברה וסדרות אח"כ.. אני פשוט מתפזרת פה לכל עבר :)) שני נידונים למוות מובאים לתלייה, שואלים אותם מה הבקשה האחרונה של כל אחד מהם - אחד אומר: "אני רוצה לשמוע בפעם האחרונה את הדיסק של אביב גפן" אז השני אומר: "תהרגו אותי קודם!" חחחחחחחחחח רק זה אותי מצחיק, הא? :) והנה אני חוזרת לאלגברה *מדלגת בקלילות* ערב טוב :))

למעלה