חחחחח וואט דפאק?!?! למה תמיד אני האחרונה לגלות. :[ רזניק שלח אותי
S swirrrly New member 14/1/04 #1 חחחחח וואט דפאק?!?! ../images/Emo118.gif למה תמיד אני האחרונה לגלות. :[ רזניק שלח אותי
י יו יו יוlילד מושפעl New member 14/1/04 #5 אתם צוחקים עליי נכון? מה עוד?? פורום "שוקו עם קצת גושים למעלה"?
H hadarr1 New member 14/1/04 #31 רגע.. אתם רציניים..?? על מה אתם מדברים בפורום מיץ תפוזים??? חחחחחחחחחחחח
M MetalSlider New member 14/1/04 #6 רעיון טוב... וסקר ראשון: איזה שוקו הכי טוב? שוקו קרלו שוקו באדי שוקו יוטבתה שוקו קוקו תוצאות הסקר בעדכון השבועי הבא
רעיון טוב... וסקר ראשון: איזה שוקו הכי טוב? שוקו קרלו שוקו באדי שוקו יוטבתה שוקו קוקו תוצאות הסקר בעדכון השבועי הבא
ו וינטרפרש New member 14/1/04 #33 הכל רשום בהודעת המנהלים... בקיצור - הפורום הוא כללי על תפוז ונועד למכורים לתפוז.
D dj_online New member 14/1/04 #22 ../images/Emo12.gif../images/Emo2.gif../images/Emo19.gif../images/Emo11.gif אני אומר שירשור תדהמה מהפורום בחסות יפעת
../images/Emo12.gif../images/Emo2.gif../images/Emo19.gif../images/Emo11.gif אני אומר שירשור תדהמה מהפורום בחסות יפעת
D De-Panther New member 14/1/04 #27 סגרו את הפה כדי שלא../images/Emo23.gif../images/Emo185.gif יכנסו לשם זבובים