ושטויות...

מוסיקה אשכנזית

מדוע טאינך מתנצל כשאתה משמיע מוזיקה מזרחית ואינך יוצר מיד איזון עם שיר אשכנזי עשה בבקשה אפליה מתקנת ואזן את שידוריך

noam amir

New member
לפרגן כי זה חשוב

אני חייב לפרגן לאחד מחברי הפורום שבזמן האחרון הצטרף לתוכניתי "יש מצב", ליאור זיני - בחור צעיר,חולה מקרופון שאוהב מאוד את מקצוע. נכון בהתחלה חששתי לצרף אותו בגלל גילו הצעיר וחוסר הנסיון, אבל מהר מאוד הבנתי שיש בבחור פוטנציאל ענק, ולדעתי יש בו את היכולת להיות אחד הטובים ביותר. ליאור עורך ומגיש פינה של רכילויות מהארץ ומהעולם ועושה עבודה נפלאה, קול רדיופוני ברמה, עברית רהוטה ואינטונציה במקום. אז מי שמכיר מומלץ שישלח מילה טובה. וליאור אם אתה יכול לדחות את הגיוס אז תודיע.. יום טוב

אני רוצה להגיד ,שראיתי את ההודעה..

אני משתתף בדבריו של מוטי ... ליאור באמת באמת בחוררר מוכשרר אם לא אחד המוכזרים בארץ בתחום הרדיו .. ואני אומר את זה מכל הלבבב...! בחור 10 . שיהיה לך בהצלחהה ליאור ..!

raman

New member
האיש שעומד מאחורי פתיח תוכניתי

"שעתיים בלאפה". הנה שוב המקום להגיד תודה לבחור המוכשר הזה שאפשר לסמן כמניה בטוחה בתחום הרדיו בעוד כמה שנים כשהמדים יחזרו למחסן בבקו"ם.

חברים,

אתם לא יודעים כמה זה עושה לי טוב על הלב. פעם רציתי פשוט להפסיק, כשכל מיני אנשים(בלי להזכיר שמות) מהתחנות האיזוריות בצפון "שיחקו" איתי קצת ובסוף לא נתנו לי צ'אנס בטענה שאני צעיר אמרתי לעצמי שזה אולי לא בישבילי כמו גם אחרי שהתרגשתי באודישן של "השדרן של המדינה" ולא הצלחתי להיכנס ל"20" האחרונים חשבתי שבאמת אולי אני סתם רוצה משהו שלא מתאים לי. אבל לאט לאט עם הזמן הבנתי שאני פשוט לא אהיה מסוגל לחיות בלי לעשות רדיו... אני יודע ובטוח שאני לא אפסיק לעשות רדיו במשך כל החיים! פירגונים כמו שלכם מחזקים אותי מאוד ונותנים לי הרבה כוח! אז תודה לנועם, מוטי, שלומי ורועי... גרמתם לי קצת להסמיק, אני מאוד מעריך את זה! תודה....

royalblue88

New member
שאלון ידע כללי שחיברתי

אתם מוזמנים לבדוק כמה אתם יודעים... אם אתם רוצים להיות כנים עם עצמכם, אל תעזרו בחברים, באינטרנט או בכל דבר אחר. פשוט תענו לפי מה שאתם יודעים. אם אתם לא יודעים, תנחשו. יש 25% סיכויים לנחש נכון. בהצלחה... 1. מיהו שר החוץ? א. בנימין נתניהו ב. מאיר שטרית ג. צחי הנגבי ד. סילבן שלום 2. מיהו מפקד חיל האויר? א. גבי אשכנזי ב. משה קפלינסקי ג. בני גנץ ד. אליעזר שקדי 3. מהן ראשי התיבות חב"ד? א. חמלה בריאות דברי אמת ב. חכמינו בוראינו דרשינו ג. חכמה בינה דעת ד. חובת בורא דורינו 4. מי היה ראש הממשלה השני? א. משה שרת ב. לוי אשכול ג. מנחם בגין ד. יצחק רבין 5. מי היה ראש עריית תל אביב הראשון? א. שלמה להט (צ'יץ) ב. מאיר דיזינגוף ג. אבן גבירול ד. רוני מילוא 6. איזו עיר מכונה 'אם המושבות'? א. גדרה ב. פתח תקווה ג. זיכרון יעקב ד. טבריה 7. הכנסת המכהנת כיום היא הכנסת ה: א. 14 ב. 17 ג. 16 ד. 15 8. מהו ה- "מון בלן"? א. ציור צרפתי מהמאה ה-17 ב. ההר הכי גבוה בהרי האלפים ג. שם בית הנבחרים של צרפת 5. נהר החוצה את דרום צרפת 9. מהי "נמיביה"? א. מדינה ב. חיה ג. צמח ד. מחלה 10. מי מבין הבאים לא שיחק ב"זהו זה"? א. מוני מושווב ב. אבי קושניר ג. משה אבגי ד. גידי גוב 11. האלבום האחרון של 'הדג נחש' נקרא: א. לזוז ב. חומר מקומי ג. לא פראיירים ד. חליפות 12. באיזו מדינה יתקיים מונדיאל 2006? א. ארה"ב ב. ברזיל ג. סין ד. גרמניה 13. מיהו יושב ראש ההסתדרות? א. חיים רמון ב. עמיר פרץ ג. אלי ישי ד. רון חולדאי 14. רונית תירוש היא: א. חברת כנסת ב. מנכלי"ת משרד החינוך ג. ראש עריית הרצליה ד. עורכת עיתון 'הארץ' 15. מי אמר: "באתי, ראיתי, ניצחתי"? א. נפוליאון ב. אדולף היטלר ג. יוליוס קיסר ד. ביל קלינטון 16. מיהו היועץ המשפטי לממשלה? א. אליקים רובינשטיין ב. אהרון ברק ג. מישאל חשין ד. חיים מזוז 17. מיהו מפכ"ל משטרת ישראל? א. שלמה אהרונישקי ב. משה קראדי ג. מיקי לוי ד. דוד צור 18. כהונת נשיא המדינה נמשכת: א. 4 שנים ב. 7 שנים ג. 5 שנים ד. 3 שנים 19. מי מבצעת במקור את 'פרחים בקנה'? א. דורית ראובני ב. רותי נבון ג. גילת אנקורי ד. מירי אלוני 20. דניס רוס היה: א. שגריר ארה"ב בישראל ב. הנציג לשיחות עם הפלסטינאים ג. שר ההגנה של ארה"ב בכהונת קלינטון ד. ראש צוות הפקחים של או"ם בעיראק 21. מי לא שיחק בסרט 'אסקימו לימון'? א. ליאור אשכנזי ב. יפתח קצור ג. יונתן סגל ד. צחי נוי 22. יונתן בשיא הוא: א. מנכ"ל משרד האוצר ב. ראש מנהלת ההתנתקות ג. סגן שר התשתיות ד. ראש עריית שדרות 23. "הפנתרים השחורים" היו: א. ארגון מחאה ב. ארגון טרור ג. חברת הפקות בהוליווד ד. ארגון שחקנים 24. מהי בירת ניו-זילנד? א. אוקלנד ב. מונטריאול ג. וולינגטון ד. הלסינקי 25. אסתר רות שחמוב היתה: א. סופרת ב. ספורטאית ג. חברת כנסת ד. שחקנית תיאטרון 26. דובר צה"ל בזמן מלחמת המפרץ (1991) היה: א. עודד בן עמי ב. רון כתרי ג. נחמן שי ד. יעקב פרי 27. בכמה מנדטים מחזיקה 'הליכוד' כיום – 2004? א. 36 ב. 40 ג. 19 ד. 42 28.מי היה הרמטכ"ל הראשון? א. משה דיין ב. יצחק רבין ג. יעקב דורי ד. חיים בר לב 29. את הספר 'אהבה על סיפור וחושך' כתב: א. מאיר שלו ב. אתגר כרת ג. עמוס עוז ד. רם אורן 30. שרשרת הרי 'אורל' נמצאת ב: א. דרום אמריקה ב. אירופה ג. אפריקה ד. אוסטרליה 31. מי היה נשיא המדינה לפני עזר וייצמן? א. יצחק נבון ב. חיים הרצוג ג. חיים וייצמן ד. זלמן שזר שניאור 32. מי כתב את הספר 'עליסה בארץ הפלאות'? א. טנסי וויליאמס ב. א.א מילן ג. לואיס קרול ד.האחים גרים 33. מהי "כרוכית" עפ"י האקדמיה ללשון עברית? א. סוג של אצת ים ב. שטרודל @ ג. תיקיה ד. אנטנה 34. הר 'ארדון' נמצא ב: א. גליל העליון ב. מכתש רמון ג. מדבר יהודה ד. הרי אילת 35. מי חיבר את 'אגם הברבורים'? א. בטהובן ב. צ'ייקובסקי ג. באך ד. מוצארט 36. הנחיתה על הירח היתה בשנת: א. 1963 ב. 1971 ג. 1969 ד. 1979 התשובות: 1- ד 2- ד 3- ג 4- א 5- ב 6- ב 7- ג 8- ב 9- א 10- ג 11- ב 12- ד 13- ב 14- ב 15- ג 16- ד 17- ב 18- ג 19- ב 20- ב 21- א 22- ב 23- א 24- ג 25- ב 26- ג 27- ב 28- ג 29- ג 30- ב 31- ב 32- ג 33- ב 34- ב 35- ב 36- ג

royalblue88

New member
מי שרוצה שאני אשלח אליו את השאלון

בקובץ word שיפנה אליי במסרים.

none2

New member
טעות נוספת

בשאלה מס' 18 התשובה היא 7 שנים ולא 5. מתוך אתר נשיא המדינה: "בחירה ותקופת כהונה- נשיא המדינה נבחר על-ידי הכנסת לשבע שנים; תקופת כהונתו תיחשב לפי הלוח העברי. נשיא המדינה יכהן תקופת כהונה אחת בלבד."

מה פשר שמיטה להר סיני?

או במילים אחרות: מה שאלון שכזה עושה בפורום "רדיו"? אם מדובר פה באיזשהי חזרה או שינון-ידע-כללי לקראת-המיונים-לגל"צ, אני מפנה אותך לפורום "מתגייסים" של תפוז
. בכל מקרה, אני אשרשר שאלון זה לשרשור
. בהצלחה!

ליאור זיני

נועם, מסכים עם כל מילה. למי שעוד לא הכיר (ויכיר בעתיד הקרוב-אני בטוח) ליאור זיני, אחד מהכשרונות הצעירים והגדולים של הרדיו שלאט לאט בשקט בשקט, עושה את צעדיו הנכונים להפוך לאיש רדיו ידוע ומוערך. אני יותר מגאה לומר שאני הראשון שלקח את ליאור לקריינות בתוכניתי, ועוד יותר אשמח לומר זאת עוד כמה שנים. אז באמת אם יש הזדמנות לפרגן אז למה לא? זיני, כמובן קודם כל אחד מחבריי הטובים, אחר כך-איש רדיו מוכשר מאוד! מי אמר שלא גודלים כשרונות ממש מתחת לשורות הפורום?

נועם ומוטי... כנסו

אני לא יודע מה להגיד... קראתי את ההודעות ונהייתי אדום. רדיו זה באמת אהבת חיי וקצת מעצבן שהצבא תקוע באמצע (החל מ10.4) אבל אין מה לעשות... נעבור את זה. תודה ענקית לכם, מכל הלב!!! אני מאוד מאוד מאוד מעריך את זה!!!

למעלה