ושונות

ZeusMan

New member
../images/Emo188.gif המלצות או לא... לשמוע...

בגלל שפורום ג'אז מת... ופאנק זה הכי קרוב לג'אז.. אני אתחיל פה שירשור המלצות לג'אז... NU JAZZ, ACID JAZZ, FUNKY JAZZ, ELECTRO JAZZ, SMOOTH JAZZ... LETS DO THIS PEOPLE...

היי

טוב אז אני חשבתי לעשות פרויקט אמממ... קצת קשה להסביר,בכל אופן אני צריך רשימה של חדרים שיש בארמון בתקופת ימי הביניים, אני יודע שזה קצת קשה, אני צריך לפחות 100 {אפשר לחזור על אותו החדר מספר פעמים אבל לא יותר מידי} תודה מראש! אני נ.ב אני ידבר בייתניים אם אנשים אחרים אולי הם יעזרו

conatus

New member
live from ghana-AFRICANA- afrofunk

krembo records**hudna bar**justice league present:::: ^^jamafrica^^ *** afro *** reggae *** funk with :: live from ghana- AFRICANA אפריקאנה הרכב מתופפים/ות ורקדנים/ות המונה 8 אנשים הגיעו לארץ לסיבוב הופעות מגאנה שבצפון מערב אפריקה- הם מנגנים על כ-50 סוגים שונים של תופים שהוכנו רובם על ידם. אפריקאנה מנגנת מוזיקה אפריקאית מסורתית כמו שנהוג אצלהם בטקסים ובשמחות וחתונות וכו. ההופעה שלהם סוחפת את הקהל אל תוך מערבולת שבטית טראנס היפנוטית ומשלבת אינטראקציה עם הקהל בריקוד ובשיתופו בהופעה. הצצה נדירה אל תוך המסורת האפריקנית כפי שהיא קיימת במשך מאות שנים - הופעה מיוחדת מרגשת ומרקידה עם מקצבים מוטרפים אם סי קרולינה** הזמרת הראשונה של הסול בארץ - לא צריכה אינטרו בכלל אבל בכל זאת- הוציאה השנה את האלבום המצוין funset-live ragga pumpkin את הלהיט עם סוליקו "לא ציפיתי" וידועה בתור אחת שכל הופעה שלה פשוט מפוצצת בוייבים טובים גם עם הלהקה וגם כשהיא מתפקדת בתור סאונד סיסטם של אשה אחת כשהיא גם מתקלטת וגם שרה - מדהים. הפעם תהיה בשיתוף פעולה עם אפיקו-מאן על הפטיפוניה אפיקו-מאן- תקליטן וירטואוז שכל סט שלו הוא הפתעה חדשה יניע אותכם הפעם באפרו-ביט רגאיי וFאנק מלוכלך ויקבל תוספת אם סי ופרקשן מהלהקה וקרולינה שת"פ נדיר ומשובח את האירוע מארגנים בשיתוף ::ההודנה - בר שמי ראשון בפלורנטין שהביאו לכם קיץ חם עם מסיבות הרחוב החמות הסרטים בימי רביעי והאוכל המדהים אפיקומן מקרמבו רקורדז - חנות המוזיקה הטובה בארץ לכל סוגי המוזיקה החתרנית והמעניינת שהביאו לכם מאגף ההפקות אירועים רבים כגון - במבו סטיישן - סקסון - באום ביצ' - דאבוורסיב משוייץ- ועוד ועוד וג'סטיס ליג הלא הוא שמוליק עם הראסטות שהיה אחראי עם קרמבו על הליין באום ביצ' ושעשה את הרגאיי בתופים ולאחרונה רייב הסטריט פרידום ברחבת רגאיי עם אפיקו אז זהו די לקשקושים והנה הפרטים:: יום חמישי 10-11-05 אפריקאנה(לייב)*אם סי קרולינה**אפיקומן בסטודיו 46 רח" סלמה 46 תל אביב - (מקום מדהים ביותר שמתפקד במשך השבוע לסטודיו לריקוד אפריקאי ועוד...אירועים מיוחדים ומעניינים)) כניסה החל מ-23:00 למקדימים עד חצות 40 ש"ח ואחרי 50 ש"ח הופעה חיה של להקת אפריקאנה בסביבות 24:30 אז להגיע מוקדם כי מספר המקומות מוגבל ואתם עלולים להישאר ללא כרטיס. לפרטים:: 0502345698 שמוליק 035259507 קרמבו

אבי 1300

New member
../images/Emo104.gifפורטל ג'אז ישראלי חדש../images/Emo104.gif

בימים אלה עולה לאוויר פורטל ג'אז ישראלי חדש – www.jazzrael.co.il שמציג מידע עדכני בג'אז המקומי והעולמי. בפורטל אפשר למצוא כתבות, מאמרים, ראיונות, חדשות, רשימת מופעים, המלצות למופעים, ביקורות מופעים, ביקורות דיסקים, ביוגרפיות, דיסקוגרפיות, מדריך למתחיל ועוד... לחצו כאן להיכנס לאתר

zozoo

New member
חדשות קבוצת אגיטפופ

ברוכים הבאים! והרי החדשות שישיפופ - קבוצת אגיטפופ בשיתוף פאב הסירה בירושלים מציגים חדשיים בהם כל שישי יהיה ערב אגיטפופ, הערבים מגוונים מוסיקלית בליווי חזותי. מאחר ואגיטפופ ופאב הסירה (והדיוואן לפניו) עובדים בשיתוף פעולה מזה זמן רב, ובנובמבר ודצמבר הקשר נהיה ממוסד. פרטים במורד הדף. בנוסף יערך בחודש הקרוב שיתוף פעולה עם עיתון דור ג' והצוללת צהובה. תחנת הרדיו קול הקמפוס 106 אף אם בשיתוף עם קבוצת אגיטפופ מציגים תוכנית רדיו חדשה שתעלה בקרוב, ובה ישודרו תקלוטים והופעות חיות של חברי הקבוצה. פרטים בקרוב מאוד. ברכות לוולטר איינשטיין צפרדע ומארקי פאנק שעלו לשלב הגמר בתחרות הפריסטייל 2005. יאללה אגיטפופ לאליפות! האתר מתעדכן בכמות אדירה של תיקלוטים וגם קטעים מקוריים, אז תשענו לאחור ותתחילו להאזין. נימוי מגיש שני תקלוטים טריים - האחד הוקלט בפאב הרוזה - שילוב של אלקטרוניקה תעשייתית ורוק כסאח בין השקט לרעש ובין הלחישה לצריחה. הסט השני הוא סט בסדרת ד.א.ט - יצירות תקלוט ערוכות במחשב כשכבות על שכבות של גיטרות אקוסטיות, רעש ואמביינט בצלילה עמוקה אל הלא נודע. אלון אבנת מגיש דאב ואלקטרוניקה עם דיבור שירה מאת רוקי בי - הופעה מרגשת העוסקת באמונה, נשמה וחזיון. סטופאוור סאונד מגיש תקלוט סקא ורגאיי שורשי. סקא הוא הסגנון לפני התגבשות הרגאיי השורשי ומושפע עמוקות מג'אז פאנק ומוסיקה קריבית שמחה ומלאת חיים. הולך טוב עם שאחטה. איזראלגאוזי בקטע מקורי חדש בשם שהיד המושפע עמוקות מהאמן muslimgauzie - מוסיקה ערבית בהפרעה. שמעת - הבנת. מתוך סינגל שייצא בקרוב. ג'ה לאב מגיש קטעי רגאיי מהשורשים בשנות השבעים עד לתחילת הראגא בשנות השמונים ומארח על המיקרופון את די ג'יי יוסף וקאלצ'ר בי. איבו לולה ברימקס חדש לקטע "אֶמוּן" (Trust) מאת לטיפה Pאנק ממיקלטתקליטים עם פסנתר חוזר, רעשים ומילה אחת יוצרים בלדת אהבה מרגשת. אריות ירושלים – THCסלקטור, ג'ה לאב ורוקי בי בסט משותף מהשורשים לביטים המזרחיים של הראגא. מעורר ומשחרר. יש ימבה של הופעות ומסיבות בירושלים ובתל אביב תעלו לאתר ותתעדכנו.

ZeusMan

New member
אני אתחיל...

אני אקח אחריות ואתחיל את השירשור (לגיטימי לא ? )... Flanger - Spirituals אלבום אלקטרו ג'אז מדהים שיצא השנה... הרבה ג'אמינג, גיטרות מכל הסוגים, כלי נשיפה ושירה... לפעמים זה ניראה כאילו הם מאבדים את זה (TO FREEKY)... אבל בסוף כל שיר הכל מסתדר בראש... * לאלו שממש אוהבים סקרצ'ים זה השיר בשבילכם : how long is the wrong way אמשיך ואמליץ על השירים שמהם קנייה ווסט לקח השראה לאלבום החדש... כמובן רק את אלו שאהבתי במיוחד.. Natalie Cole - Some that I Used To Love Curtis Mayfield - Move on Up Ray Charles - I Got A Woman Hank Crawford - Wildflower Bill Withers - Rosie Etta James - My Funny Valentine Donal Leace - Today Won't Come Again The KayGee's - Heavenly Dream Ottis Redding - It's Too Late רשימה מרשימה של שירים מדהימים, שווה לשמוע... מקווה לשיתוף פעולה..

zoioz

New member
יפה מאד ובהצלחה!

אתר יפה ומלא אינפורמציה......מומלץ! שימו לב:התפוחים ATTENTION- אלבום ג'אז חדש

שתי המלצות והערה

clifford jilberto thythm combination - i was young and i needed the money grant green - alive וכמו שכבר המלצתי לא פעם - כל דבר של medeski martin and wood שליישיית באס תופים האמונד מופלאה ברוך הבא, נFאנק אותך פה, סתם שתדע שכאן אנשים פחות בעניין של smooth ויותר בעניין של raw ומלוכלך. FUNK ON!

thefword

New member
אני ממליץ

רוי איירס -אחלה מוסיקה הוא ויברופוניסט היה לפני איזה חצי שנה בארץ רק שלא הכרתי את המוסיקה שלו אז. אחלה שילוב של פאנק וג'אז.

ZeusMan

New member
מי אחראי על הפטיפנים אצלכם..

מי אחרים על המיקסוסים וקיסוסים ?

ZeusMan

New member
שאלתי את הבחור מהתפוחים...

מי עושה את העבודה על הפטיפונים אצלם.. מי שורט את התקליטים... מי ממקסס.. ובציניות, מי מקסס..

Funky Giraffe

New member
ארממממממ סמות ג'אז לפנים

איך לא? Yellowjackets - Geraldine Yellowjackets - Past ports Yellowjackets - Post cards Yellowjackets - One family פשוט קטעים אדירים. ארממ וגם בזמן האחרון חזרתי לקולטריין וסוני רולינס ב"Tenor madness" ו"St. thomas" ואיך אפשר בלי קולטריין סולו? "Body and soul" נטחן קשות..

למה סתם לעצבןןןןןןןןןןןןן?

סמות ג'אז זה ההפך מלפנים. מה, אתה שומע קולטריין וסוני רולינס ומנענע את הראש? לא! לסמות ג'אז 3 מטרות עיקריות: 1. לחרמן (סול עושה את העבודה יותר טוב) 2. להרדים (עדיף כבר מוסיקה קלאסית - החלומות יוצאים יותר צבעוניים) 3. לא לעצבן אנשים שלא אוהבים ג'אז אמיתי (לפנים!) זו האמת ידידי, אני לא ממציא. ולא יעזור כלום - זה פורום Fאנק ופה יש אנשים הארדקור (לא ככה חברה תעזרו לי:) עכשיו לתפוחים: שני הדיג'ייס של התפוחים הם ארז טודרס ואנוכי. ארז לא מעשן...אני כל הזמן מעשן...יוצא שאני על הקססה לבד... FUNK ON!

Funky Giraffe

New member
ומי כל האנשים האלה שיקבעו מה

אני עושה עם סמות ג'אז? למרות שזה בשביל להרגע בעיקר... ואם כבר לחרמן - אז הסמות ג'אז של רוי איירס כזה

למעלה