וריה

../images/Emo32.gifוריה../images/Emo219.gif

[אופוריה]
שרשרו לפה את כל מה שלא קשור לפורום

../images/Emo42.gif

הקליפ החדש של אבריל יצא, של When You're Gone. דווקא דיי יפה. http://www.youtube.com/watch?v=OFDknZKbsco מצ'עמם לי. כואב לי הראש. ונכון שבא לכם לעזור לי?
תציאו לי שירים יפים. רצוי בעברית. למסיבת סיום \: אבל אנחנו מנגנים את זה ושרים אז שלא יהיה מסובך. ^____^ תודה :)

אפשר את גלשן

או האיש הכי מהיר.. או טנגו צפרדעים או כל דבר של כוורת.. גם מוניקה סקס.. נגיד סאן חוזה לא נראה לי ממש מסובך לנגן

עניין של זמן ../images/Emo219.gif

["קח אותו לאט את הזמן,העולם עוד יחכה בחוץ.."] נו מה,זה מה שאנחנו שרים במסיבת סיום שלנו
. אין לי משהו אחר להציע.

../images/Emo42.gifחח איזה חמודות ^^" תודה :)

תראה לכם ש "מה שאני רוצה" יהיה טוב? השיר ממסודרים..

2eye

New member
אוי ואבוי, היא כ"כ גרועה X: איפה הסקייטרית?

וואי יפהה אני אהבתי../images/Emo13.gif

גמני מתגעגעת לימים של הסקייטרית
אבל כל מה שאבריל תשיר יהיה יפה וגם הקליפ הזה מרגש כזה

baril

New member
../images/Emo119.gif../images/Emo125.gifעוד יומיים יומולדת !!!!!!111

|חופרת|

I am IRiTooSH

New member
../images/Emo40.gif

היום בשיעור ספרות למדנו על " היא עוזבת את הבית של החיפושיות". או בשפה נורמאלית "She's Leaving Home - The Beatels". המורה שלנו התחילה להגיד לנו את זה בעברית, בשפה לא מובנת. ולא הבנתי כלום. S: זה נשמע הרבה יותר טוב באנגלית^^' [לפחות אם המורה שלך לספרות קוראת את זה, זה נשמע רע.] וגם שני ילדים רבו מכות בצחוק, ואז היא אומרת להם "תפסיקו לגעת אחד בשני!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1111111111" *צעקה* *צחוק מתפקע של כל הכיתה* "מה מצחיק אתכם כ"כ?" *כעבור 8 שניות* "תחשבו רציני, לא התכוונתי לזה..." XDDDD מכירים את זה שאתם שונאים כל בנאדם שלישי שאתם רואים?
איך נפטרים מזה? X:

I am IRiTooSH

New member
אה כן ו..../images/Emo40.gif

נראלי שהפורום הזה יהפוך בסופו של דבר לפורום סקרים, שאלונים ומוזיקהXD ברציני, אנחנו אוהבים מוזיקה. P:

I am IRiTooSH

New member
הממ. ../images/Emo40.gif

היא מורה כלכך מעצבנת. אני שונאת אותה כ"כ TTTT____________________TTTTT היא מעשנת, ונמרחת על שולחנות ביצפר @@ ואם את יושבת מקדימה, הלך עלייך. יהיה לך ריח של סיגריות כל היום. זה דוחה. וגם היא באה עם מחשופים. הלו? כאן זה ביצכלא~ לא מועדון חושפנות! והיא מורתית במיוחדXD המקצועות שהיא מלמדת הם כל המשעממים [תנך, ספרות, היסטוריהXD] והיא מדברת בשפה גבוהה ועם מנגינה, וזה מטריד;;;;;; *הוממ. משעמם לי, אז תצטרכו לסבול את החפירות שלי><*

למעלה