אם הייתי הולכת..............
מ מכשפהקטנהזונה New member 29/9/06 #12 ../images/Emo15.gif../images/Emo216.gif../images/Emo210.gif לא סיימת י"ב? O_O
ש שירע בום New member 30/9/06 #14 ../images/Emo194.gif../images/Emo201.gif היה יום מוזר בהחלט. אבלאבלאבל [!!!] הלכתי עם שרשרת הפעמון החמדמדה שלי והמכנס שאני אוהבת
../images/Emo194.gif../images/Emo201.gif היה יום מוזר בהחלט. אבלאבלאבל [!!!] הלכתי עם שרשרת הפעמון החמדמדה שלי והמכנס שאני אוהבת
כ כפית קסמים New member 30/9/06 #19 כלום לימודים../images/Emo4.gif אני היחידה שחושבת שזאת שאלה טיפשית?! זה מזכיר לי את השאלות שאמא שלי הייתה שואלת ביסודי.זה טיפשי ברמות הזויות . איך היה בביתס פר-כיף מה אני אוהבת את המבחנים וכל החרא הזה? שאלה טיפשית מטומטמת.ומבאסת יותר שאנחנו לומדים.
כלום לימודים../images/Emo4.gif אני היחידה שחושבת שזאת שאלה טיפשית?! זה מזכיר לי את השאלות שאמא שלי הייתה שואלת ביסודי.זה טיפשי ברמות הזויות . איך היה בביתס פר-כיף מה אני אוהבת את המבחנים וכל החרא הזה? שאלה טיפשית מטומטמת.ומבאסת יותר שאנחנו לומדים.
ש שירן קן יבנה New member 1/10/06 #130 ../images/Emo220.gifגד... שתיתי עכשיו כמות גדולה של מים.... ועכשיו הקאתי אותם... חחח מה?! חזרתי מנסיעה של שעה ברולר!!!=]עם המון עליות וירידות... ובלי שתיה... בעע ועוד אני על אנטיביוטיקה! חחח אז בכלל אסור לי לצום/=
../images/Emo220.gifגד... שתיתי עכשיו כמות גדולה של מים.... ועכשיו הקאתי אותם... חחח מה?! חזרתי מנסיעה של שעה ברולר!!!=]עם המון עליות וירידות... ובלי שתיה... בעע ועוד אני על אנטיביוטיקה! חחח אז בכלל אסור לי לצום/=