וכאלה...

shaharyy

New member
והנה עוווווודדד חיחיח

אוקיי...יש לסרטונים האלה כמה גרסאות..תיראו בצד.... אה וגם יש שם של מיי כימיקל רומנס תהנווווווווו =)

נ ו י ע

New member
חחח אני נהנת להתבונן בסימסים מקפצים :p ../images/Emo163.gif

במיוחד שמדובר בפול אאוט בוי ^^ הכי אהבתי ת'קטעי שפטריק הסימסי קפץ על התופים של אנדי הסימסי

shaharyy

New member
חחחח...גמותי זה הצחיק...

יש גם את זה שבזה רק פטריק מופיע..זה הקליפ שלו עם הראפר הזה...לודעת איך קוראים לו: http://www.youtube.com/watch?v=6aCaIl4A88w

falloutgirl XD

New member
../images/Emo207.gif../images/Emo206.gif חשוב!!

ראיתי עכשיו שכתוב במדריך תוכניות הזה (או מה שזה לא יהיה) שיהיה היום בלילה ב-MTV2 כמה תוכניות ברצף עם FOB!!! הנה הפירוט של התוכניות: 23:00 - 00:00 - יש את התוכנית "10 סיבות לאהוב את הסמיתס" שבדרך כלל בתוכנית FOB בוחרים את הסיבות (השירים)!! 00:00 - 00:30 - הופעה חיה של FOB!! 00:30 - 01:00 היומן של FOB!! זה מה שכתוב במדריך הזה ואני יודעת שהוא לא הכי אמין אבל בכל זאת תראו

2DarK AnGeL2

New member
אוףף... איזה באסה עם התוכניות האלה...

אין לי את הערוץ כילא מוכנים לחבר לי אותו:( מישהי יודעת איפה אפשר לראות את התוכניות באינטרנט אולי?

יש לך מזל לא הייתה שום הופעה

הם כתבו את זה בתפריט ובסוף היה הופעה של להקה אחרת

לייינוש

New member
ראיתי את זה וזה נדיר בהחלט

ההופעה הייתה קצת מעפנה אבל בסדר אבל היומן מסע ממש נהנתי וזה מצחיק בטרוף! שווה לראות אהה ובקשר לסמיתס טוב אני לא אוהבת את הסמיתס אז לא ראיתי אבל בסוף יש את הקליפ של שוגר אז למעונינים

אבל לא היה אני לא ראיתי שהיה

מה היה מן תוכנית על להקה אחת שאני לא מכירה אז איך ראית את היומן מסע??

../images/Emo124.gif../images/Emo207.gif../images/Emo124.gif~

תקשיבו, בקשר למפגש ולאלבום.. אני מאוד רוצה לבוא אבל אני לא מכירה אפאחת, הצטרפתי רק אתמול .. לפי מה שקראתי [למי שלא זוכרת הייתי קוראת סמויה
] אתן ממש נחמדות ^^ אז חשבתי שיהיה זה נחמד אם אני אבוא, רק שזה קצת מביך שאפאחת לא מכירה אותי ואני אבוא למפגש S: אז אני לא יודעת אם אני אבוא למפגש או לא ]; בקשר לאלבום, 1.אם אני אכין מכתב לפוב, אפשר לצרף תמונה שלי על המכתב ? 2.ואיך בדיוק תשלחו להם את זה S: ??

:]]

כדאי לך לבוא,אפילו אם את לא מכירה בנות,את תכירי! ונשלח להם את זה בדואר.(נראה לי:/) וברור שאת יכולה לצרף תמונה שלך :]]

ריחן את לא מכירה אף אחת האאאא...

חחחחח לא שכחת משהו:<??????????? טוב וכן את יכולה להכין מכתב לפוב וגם לצרף תמונה .. ושולחים את זה בדואר ...

למעלה