וירקות..

FDNYCarlos

New member
../images/Emo140.gifנדבוששששש!!!!!!!!!!!

מה המצב? זו עדי אם אתה זוכר מהאתר ששני(ששמרה את התמונות.) אזזז הרבה הרבה מזל טוב!!!!! אני חושבת שאתה ממש מתאים לנהל את הפורום אזזז הרבה בהצלחה!!!!!!!

מרTIMMY

New member
שיר הפתיחה של ימ"ח

פעם שאני ואחותי היינו רואים את זה היינו מוסיפים מילים לנעימת הפתיחה וזה הלך ככה. תשירו איתנו: "לייק סנד טרו די האור גלאס, סו אר דה דייס אוף אר ליווס" איך קוראים לך? דוד. לי מיכל. לי כולם קוראים יובל. אני גל, ואני מיטל.... וטל.

Ez sLeeP

New member
../images/Emo32.gif וירקות..

שיהיה לכולנו חג-שמח, והרבה הודעות
תחת קורת-גג אחת..

Ez sLeeP

New member
גם לי.

ותספיק לי המילה בלוג פעם אחת בלבד. אבל אם אנחנו כבר פה, ויסלח לי י', אני אפרסם עוד שני יצירות שלי. האתר שלי לימי חיינו (לא מעודכן כבר מספטמבר 2002, אבל נוסטלגי - בכל זאת..) ואופרת סבון אנגלית פרי-ידינו שלי ושל ידידתי הקרובה ביותר.

shanyz

New member
|ספוגניה|חג שמח../images/Emo137.gif

שיהיה לכולם חג שמח וחופש נעים
אגב, נדב, האתר שלך מממממש יפה וטוב!! חישפתי הרבה זמן אתר בעברית עם מידע על עלילות וכאלה
תודה רבה
למה אתה לא מעדכן אותו יותר?

Ez sLeeP

New member
אין בעד מה.

חסרים יותר מידי פרטים, ולהרים עדכון שכזה ייקח המון זמן ומוטיבציה - שני משאבים שאין לי. אולי בעתיד הרחוק.

Ez sLeeP

New member
הגלריות נפתחו,

ומשום מה הן לא מופיעות בקישורים למעלה. אני אברר את זה עם ההנהלה.

Ez sLeeP

New member
../images/Emo41.gifעדכון../images/Emo41.gif

הגלריות נפתחו. הרגישו חופשי למלאן. לפני-כן, מספר חוקים והערות:
אין להעלות פורנוגרפיות לגלריות. המשתמש שיעשה זאת - יסתכן בחסימה.
נסו לא להעלות תמונות זהות, או דומות למדיי. העלו מגוון כמה שיותר רחב של תמונות.
אם יימצא שהגלריות משמשות כמקור אכסון לתמונות של אתר כלשהוא, תמונות אלו יימחקו.
הגלריות עלולות להכיל ספוילרים ללא אזהרה - על אחריות הנכנס.

מדליקים נרות חנוכה עם הליקון ../images/Emo137.gif

גולשים יקרים אתם מוזמנים לחידון הטריוויה הנוצץ של חנוכה, בשיתוף עם חברת הליקון, שמעניקה לזוכים במשחק 8 דיסקים לוהטים של מיטב ככובי הפופ. כל מה שצריך לעשות זה להיכנס לעמוד החידון מדי יום במהלך כל החג, לענות על 10 שאלות חדשות בנושא פופ וחנוכה, ולצבור נקודות. בסוף החג, הגולשים שצברו את מירב הנקודות, יזכו בחבילת הדיסקים הנכספת. בהצלחה לכולכם!

Noopy

New member
חג שמח!!!../images/Emo137.gif../images/Emo138.gif../images/Emo183.gif

תאכלו סופגניווות!!!

למעלה