והופעות

nervy river

New member
Makiladoras הטור בישראל 11-14.3.04!

להקת ההרדקור-מטאל מהולנד מקילדורס מגיעה לכמה הופעות בישראל. http://makiladoras.cjb.net האתר של מקלידורס. 11.3.04 יום חמישי. שעה 18:00. קן השומר הצעיר בבקעה,רחוב הרכבת 57,ירושלים. כניסה 30 ש"ח. מקילדורס. אסטרוגלידס. ועדת קישוט סמרטוט כחול לבן הסעות מת"א - 065715175. יום שישי 12.3.04 כפר סבא מקלידורס. מלככי הפינקה. 2 ב5 נגד הכיבוש. עוד פרטים על ההופעה בכ"ס יתפרסמו בקרוב. 13.3.04. יום שבת שעה 20:00 מועדון "הצופה,רח' המסגר 66,תל-אביב. כניסה 35 ש"ח. מקילדרוס soon in here נקמת העוללים who by fire 058570235 - רון.

iliG

New member
12.03.2004 - FRIDAY NIGHT ROCK SHOW

ליין מסיבות האלטרנטיב בסטודיו 49 מציג: FRIDAY NIGHT ROCK SHOW תאטרון תמונע ====================================== THE ALTERNATIVE (הליין האלטרנטיבי) מגיש ערב של הופעות ותקלוט עד הבוקר. הערב כולל הופעות של טיפות וTHE JOHNSONS. בין ההופעות ועד הבוקר יתקלטו דיג'יי שחר שפירא ודיג'יי אור כחלון(+בירה במחיר מוזל). ====================================== יום שישי - 12.03.2004 תאטרון תמונע. רחוב שונצינו 8, תל-אביב. פתיחת דלתות - 23:00. כניסה - 60 ש"ח, 50 ש"ח עם הנחה. לפרטים ושמירת הנחה בקופה: 067-329999. http://www.the-alternative.co.il ====================================== טיפות - רוק אלטרנטיבי בשילוב כלי נשיפה ונגיעות אלקטרוניות בדרך לאלבום הבכורה. The Johnsons - טריו רוק אלטרנטיבי, באנגלית, בדרך לאלבום בכורה. http://www.johnsons.tk

libaretor

New member
ספיישל Radiohead & Muse שלישי הקרוב

ליין TrueBrit שמח להזמינכם לספיישל RadioHead & Muse ע-נ-ק!!! המסיבה תערך במועדון לילינבלום 25 ת"א ביום שלישי ה-2/3/2004 החל מהשעה 22:00 במועדון 2 רחבות: רחבת הבריטפופ/רוק ואינדי (וספיישל רדיוהד/מיוז) עם DJ שי צפריר ו-DPS ורחבת להיטי אייטיז-ניינטיז עם DJ טל אורלב. כניסה 30 ש"ח בלבד! (עד 23:00 רק 20 שקלים) אל תפספסו!!! לפרטים והרשמה: 050-969868 שי

editmy

New member
למי שמעוניין

הוא ירצח אותי אם אני אפרסם אבל אני חייבת יש ספיישל TOOL וAPERFECT CIRCLE ביום שבת הבאה באזימוט מוזמנים וןמן הסתם גם אני אהיה שם יש ברחבה השנייה ספיישל פרל ג'אם בואו ותהנו

Solstice Coil וRakasta בהופעה בשישי

ערב משותף של שתי להקות המבצעות פרוג-רוק אלטרנטיבי. ההופעות יתקיימו ביום שישי, 5.3.2004, בשעה 22:30. בהייניקן הבימה קלאב, תרס"ט 2, תל אביב. מחיר הכניסה 35 ש"ח. פרטים על הלהקות Solstice Coil - חוזרים לאחר שנה של הופעות מחווה לרדיוהד, עם חומר מקורי חדש ומושקע בהרכב חזק ומחודש. Rakasta - לאחר צבירת קהל בחיפה ובסביבה, הלהקה נודדת לתל אביב על מנת להרחיב את הצלחתה.

moshel

New member
PINK FLOYS vs GENESIS & RUSH

PROGROCK PRODUCTION PRESENT :האירועים הקרובים 7.3.04 פורים מועדון הבארבי תל אביב אלונה דניאל & The Priests From Syrinx ממבצעים את כל הקלסיקות של להקת הפרוגרסיב RUSH 2112 YYZ LIMELIGHT THE TREES THE SPIRIT OF THE RADIO TOM SAWYER ועוד מחיר 60 שקלים בהזמנה דרך האתר שלי 13.3.04 מוצאי שבת מועדון הבארבי תל אביב ערב רוק מתקדם עם הלהקות סוסיתא וברוואז ולאחר המופע PINK FLOYD vs GENESIS DVD הקרנות נדירות ביותר באיכות מדהימה שמעולם לא ניראו בארץ על מסך ענק קטעים נדירים ביותר של להקת פינק פלויד ולהקת ג'נסיס בתקופותיהן הפרוגרסיביות ביותר. פלויד בהופעה נדירה משנת 1970 עם חומרים מן האלבומים "אטום הארט מאד'ר", "סוסרפול אוף סיקרטס" ו"אומה-גומה". ג'נסיס בסדרת קטעים קלאסיים ונדירים ביותר מהשנים 1972 ועד 1974 באירופה,וארצות הברית עם פיטר גבריאל במגוון תלבושות ותחפושות ססגוניות, כולל השועלה של פוקסטרוט מחיר 40 שקלים בלבד בהזמנה דרך האתר שלי להזמנת מקומות בהנחה לכול האירועים כנסו לאתר הבית www.progrock.up.co.il

moshel

New member
כתבה בעיתון העיר על ערב rush

מצורפת הכתבה שהיתפרסמה היום בעכבר העיר

למעלה