וגם

רסקול

New member
../images/Emo32.gif וגם ../images/Emo58.gif

האם אני הגבר היחיד כאן? כנראה שכן. אבל זה לא נורא, אני רגיל לחברת "אחיות לצרה", לנשים המתמודדות עם הגברים בחייהן. יש הרבה דמיון בינינו.
אני צופה בתוכנית זמן רב מאוד. עוד כשהיתה בבית הקודם עם המאמנת הקודמת, הצעירה, המקסימה והחכמה. אני לא סובל את הבית החדש, איאנלה נראית לי "לא רצינית" שמחפה על השטחיות שלה בחיבוקים, בנישוקים. רונדה גם בבית הקודם היא היתה בתפקיד השוטר הרע. לדעתי היא הכוח המדרבן לדרמות, כדי שהתוכנית תהיה מענינת. אחד הדברים שהכי מטרידים אותי זה הפער בין הדיבור למצלמה של המאמנות, שם הן מאופרות, מתוחות היטב וגילן לא ממש נראה עליהן לבין העבודה [האימון] ששם כנראה זוויות צילום שונות ותאורה מוסיפים שנים רבות לשתיהן. שיטת האימון שלהן איננה המקובל כנראה בארץ. בארץ האימון בעיקרו נעשה באמצעות טלפון, המאמן משקף ולא מנחה ומוצא פתרונות. השיטה שלהן היא בהיוויוריסטית-קוגניטיבית עם אופי "הוליסטי" בגלל האמונה שלהן שבעיות בהווה הן תוצר של בעיות לא פתורות מהעבר, לכן האימון-הטיפול מתנהל בשני מישורים: טיפול נפשי, כשהפעם החליטו להביא פסיכולוג-גבר [
] וטיפול התנהגותי-ממש, שבו המטפל, לפעמים, מלווה את המטופל בכל תהליך הריפוי שהוא עובר. אגב, לטעמי, הנשים פחות כריזמטיות מהנשים בשיקגו.

רסקול

New member
../images/Emo58.gif ועוד דבר מעניין

האם אתן חושבות שכל המומחים המופיעים בתוכנית, כל המסעדות, המשחקיות, הספא ניתנים בחינם כתמורה לפרסומת סמויה או גלויה בתוכנית?

t a m i 2 4

New member
היי../images/Emo13.gif

קודם כל לא נראה לי שאתה הגבר היחיד... יש פה עוד אחד אם אני לא טועה
האמת היא שגם אני לא אוהבת את הבית החדש הוא יותר מידי גדול לדעתי ולא חם מספיק כמו הבית הקודם.. זה מה שקורה כשמתמסחרים... אין צורך בכל ההפקה הענקית הזאת לדעתי... לגבי איאנלה אני לא ממש אוהבת את שיטת העבודה היא באמת קשה מידי וכל שיטת התרפיה לא לטעמי... למרות שזה עובד על ג'ניפר.. אהה עוד משהו לגבי הפרק של אתמול.. טאוונדה אמרה לה מילים דיי קשות והן הופנו אליה אישית איך היא אומרת שהיא לא לוקחת את זה אישית??? היא דיברה לא רק על שיטת העבודה שלה היא אמרה שהיא חושבת שהיא לא אמיתית ומזוייפת.. ומה שאיאנלה אמרה בעצם מבטל את כל מה שהיא הטיחה בפניה.. היא בעצם אמרה שהיא לא מקבלת את כל מה שהיא אמרה...בקיצור לא אהבתי את התגובה שלה. ולגבי ראנה גם את שיטת העבודה שלה לא אהבתי.. היא לא התחברה ריגשית לבנות חוץ מלג'וסי וזהבגלל המקרה הקשה שלה... היא ידעה לטפל במקרים הקלים ואם חושבים על זה הבנות שנכשלו אחרי שיצאו מהבית היו הלקוחות שלה למשל ריין, תרזה, קימרלין(טוב היא לא נחשבת) וכמובן נאניזה. לעומת שתי אלה אני פשוט אוהבת את רונדה ואת שיטת העבודה שלה... היא מתחברת לבנות מבינה אותן היא לא קשה ולא צועקת עליהן(אלה אם כן זה מקרה ממש קשה) המשימות שהיא נותנת הגיוניות... אני ממש שמחה שהיא המאמנת של ג'וסי ולא איאנלה. וזהו

t a m i 2 4

New member
אהה ולגבי הפרסומות....

אני חושבת שזה באמת עובד ככה... אלה באמת פרסומות גלויות/סמויות בתוכנית.. לא נראה לי שמשלמים להם. כמו שיש פרסומות סמויות בסרטים כמו של קוקה קולה וכו' אגב.. למה אתה שם ספויילר? לא נראה לי שגילית משהו חדש דיברת על דברים שקרו כבר

רסקול

New member
כי כך הבנתי ממה שמנהלת

הפורום כתבה: כל ענין שלא קשור לכתוב
וכל ענין הקשור לתוכנית לכתוב
- בטח לא הבנתי נכון.

t a m i 2 4

New member
האמת היא שהבנת נכון אבל היא טעתה...

והיא כתבה שהיא טעתה.. אם זה היה המצב אז כל הודעה זה ספויילר וזה מיותר.. כותבים ספויילר במקרה שכותבים על משהו שלא שודר בארץ עדיין..וזה כדי שלא נהרוס לאחרים שלא רוצים לדעת מה יקרה... מקווה שעזרתי:)

חיזוק לגבריות../images/Emo94.gif

הי אני מוחה על הקביעה כי אתה הגבר היחיד כאן, יש עוד מאיתנו...אנחנו פשוט סמויים יחסית... אולי אנחנו בארון של "מתחילות".... אני בעד להקים סוג של סיעת גברים בפורום של מתחילות, לתת את נקודת המבט הייחודית שלנו מעבר לזאת של ד"ר סטן. מה אתה אומר?

ToryMaster

New member
האמת?

כל הנקודות שאתה מעלה זה בדיוק דברים שהפריעו לי בשיקגו, פה התוכנית נראית לי הרבה פחות מבוימת משום מה. איאנלה דווקא עושה עלי רושם מאוד רציני, שנתמך על ידי זה שהיא כותבת ספרי עזרה עצמית מוכרת בארה"ב [ר"ע טוואנדה בפרק הראשון, שמאוד התרגשה לגלות שאיאנלה תהיה אחת המאמנות].

Y. Welis

New member
כמובן שקונגנטיבית, כי זה המקור לכל

תרבות ה'קואוצ'ינג' - תראפיה דרך שינוי בהתנהגות, תוך פעולה אקטיבית. ראה את ד"ר פיל ושיטותיו והדגש שהוא שם על שבירת ה'דיאלוג הפנימי' כדרך להחלץ מתפיסות מגבילות ומועקות. בארץ, אני חושש, השמרנות האירופאית מולכת ברמה.

רסקול

New member
על זה נוכל להתחיל בויכוח

ענק, מה עדיף על מה? [שלא לדבר על מחירי הרצח שעולה הטיפול הקוגניטיבי, גם בארה"ב] ובטח בארצנו הקטנטנה. אישית אני נוטה לסלוד מטיפול בהיוויוריסטי-קוגניטיבי, בכלל מכל טיפול "מעצב" בשם אידיאולוגיה חיצונית . דר' פיל הוא דוגמה לשמרן אמריקאי מתחסד במיוחד, אשר באופן שיטתי מביא את משפחתו כדוגמה ל"שלמות" ושואב בהיסטריה את תגובות ה"מטופלים" שלו. בחיים לא הייתי הולך לטיפול אצל מטיף ועוד יהודי נוסח דר' פיל.

ToryMaster

New member
זה תלוי סיטואציה

בסיטואציה של מישהי שמפחדת לצאת מהבית, או מפחדת מאנשים, אי אפשר להביא את הבעיה לפיתרון מעשי בלי טיפול התנהגותי שייצור דפוסים חדשים ולא חרדתיים.

רסקול

New member
וגם באירופה ה"שמרנית" נהוג לתת

טיפול מלווה שכזה, וגם באירופה כמו בארה"ב טיפול כזה ללא טיפול תרופתי נלווה לא ממש מצליח.

ToryMaster

New member
לגבי זה אני לא בטוחה בדעתי

לא תמיד טיפול תרופתי הוא חיוני, ואני חושבת שסטטיסטיקת המקרים בהם טיפול התנגותי חיוני לעומת המקרים בהם טיפול תרופתי חיוני, גבוהה בהרבה [לטובת ההתנהגותי, כאילו], אני בכל מקרה, קיבלתי את כלללללללללל החבילה

רסקול

New member
אין סטטיסטיקה שמוכיחה

עדיפות טיפול התנהגותי על טיפול תרופתי, בטח בפוביות הקטנות ובהתקפי חרדה.

../images/Emo58.gif וגם....

כל מה שנאמר בשירשור הזה מוביל לנקודה שבגללה הסתימה הסידרה אחרי העונה השלישית. בעיות תקציב ,וחוסר ענין לציבור, חוסר תקציב בעיקר כי לקחו בית בהשקעה של 5 מליון דולר שכנראה לא החזירה את עצמה,ולא הצדיק את המטרה של הסידרה.וכמובן ריטינג נמוך , חוסר ענין לציבור מתבטא בעונה השניה כבר כמשהוא לא ראשוני שאבד בדרך. הקסם התפוגג, איכות וסוג הנשים בסידרה אחר. גם המטפלים השתנו ומשהוא באוירה פחות ביתי ויותר מסחרי זו הטעות שלהם. הביתיות היא זו שיצרה את הקסם. למרות שבסוף העונה הראשונה כבר היתה הרגשה של זריקה,מצד המטפלים והקאסט. שבת שלום

vivian k

New member
איך יהיה עיניין לצבור..

חלק ניכר מהצבור לא מתעניין בזה בגלל שהסרה לא מוסברת טוב .הם מפסידים .פירסום הסדרה לוקה בחסר והפרומו כלל לא מעניין. עובדה שאני לא צפיתי בסדרהממהתחלה ,התחלתי אחרי מאה ומשהו פרקים לצערי הרב. בגלל שלא התעייניתי בפורומו לא ידעתי שזאת סדרת ריאליטי סדרה על פסיכולוגיה והנפש ,סדרה על מאמנות אישיות וכו'.

ToryMaster

New member
אני לא מתייחסת לעדיפות

אני גם לא מתייחסת למקרי פוביות או התקפי פאניקה
. אני מתייחסת למצב כמו של לורי לדוגמה, טיפול התנהגותי חיוני היה במקרה שלה, אבל טיפול תרופתי לא היה עוזר.

למעלה