ה-ז-מ-נ-ה-

דניה21

New member
לתוכנית טלווזיה

שלום לכולם!! אנחנו מחפשים לתוכנית טלוויזיה לכתבה מגניבה שאנחנו עושים מעריצים גדולים של הראל סקעת אנא פנו אלי למשרד לטלפון 036367621 תודה ויום טוב.

urimz5

New member
אהלן יש לי 2 שאלות.

1.באיזה מסגרת שר הראל את למה לי לקחת ללב,ואת אין עוד סיכוי? 2.מי עיבד אותם?תודה.

בקשר לעיבוד אין לי מושג../images/Emo39.gif

את "למה לי לקחת ללב" הראל שר במחזמר "מי שחלם" (ד"א, ביצוע מדהים). ו"אין עוד סיכוי" זהו סינגל שהראל הקליט לפני תקופת כוכב נולד שלא הצליח ברדיו.

JOYE האחת

New member
../images/Emo32.gifה-ז-מ-נ-ה-../images/Emo70.gif

אני מזמינה את כולכם עכשיו לקומונת פפרצי.. בואו להצביע לאיש השנה ולזמר השנה
כמובן שלהראל סקעת
בואו מהר ואל תאכזבו
מחכה לכם...

../images/Emo207.gif שלום לכולם ../images/Emo13.gif אני חזרתי עכשיו מטיול 3 ימים בניצנה לוטן!!! ולמען האמת היה כיף, אבל לא ממש נחמד. אני עוד יפרט מתישו. עוד 3 שעות יש להראלוש הופעה בי-ם ואני הולכת!!!!!!!

בני סלע נתפס!!../images/Emo196.gif../images/Emo39.gif

אתמול בערב נתפס בני סלע בנהריה. עכשיו נוכל לשבת קצת יותר בשקט בבית.

simhit

New member
נכוןןןןןןןןןןןןןןן יוהוו ../images/Emo65.gif

+
סוף סוף תפסוווו אותו!!!!!! ועוד משהו מורנושש, נכון שעבר כבר שבוע, אבל לא מצאתי את ההזדמנות להגיד לך עדיין, ואם אני לא טועה הייתה לך יומולדת ביום שישי שעבר נכון? ב-1.12 אם אני זוכרת נכון משנה שעברה... טוב אזז אם צדקתי- הנה הברכה שהכנתי לך: (וסליחה על האיחור
)
למורנושש,
מזל טוב
עד 120120120120!
שיתגשמוו כול החלומות שלך
המווןן המוןן: אושר
עושר
בריאות
ואהבה
יושר
חוכמה
ושמחה
תישאריי כמו שאתת- יפה, חכמה, מתוקה, נהדרת, מקסימה, מצחיקה, בעלתת
זהב, נדיבה, עוזרת, וחמודה. שתפגשי את הראלי 123456789000000000000000 פעמים
אוהבת
המון
המון
המוןןןןןןן
שמחית...

שתהיי בריאה! למה לא אמרת?? מורנוש!! החיילת הכי יפיפיה בארץ!! שכל דקה בחייך תהיה מהמאושרות ביותר שתחיי עד 120 שנה בעושר ואושר הכי חשוב- שתיפגשי את הראלי 1226 פעמים כל שנה!! אוהבתותך הכי בעולם!!! יעל

טלטוולל

New member
מזל טוב../images/Emo65.gif../images/Emo65.gif../images/Emo65.gif../images/Emo204.gif

המו ןבאיחור אבל עדיך מאוחר מכלום ! מזל טוב יפתי ! אושר ועושר בריאות וככושר והרבה חברים משפחה והרבה הצלחה :] :] 3>

למעלה