התרמת דם

היום בתפוז../images/Emo43.gif 22.12.04

בשעה 10:00 תגיע אל פורום מתכונים קורין גורן, עורכת האפיה במגזין "על השולחן" ובעלת מדור שבועי במעריב, ותענה לשאלות הגולשים. אתם מוזמנים להעלות שאלות כבר עכשיו

עוד היום בתפוז אנשים../images/Emo43.gif22.1.04

היום ב-17:30 , מיד לאחר שידור הפרק היומי של "ראש גדול" בערוץ "יסבבה", יגיע לכאן רועי ויינברג, מכוכבי הסדרה, ויענה לשאלותיכם ב-blogtv. שרשור השאלות נפתח.
אנחנו מזמינים אתכם להכיר את להקת NOVA , שמשדרת מידי יום חמישי ב-blogtv תוכנית ריאליטי מיוחדת הנקראת "הלהקה". היום עלה לאויר ארכיון התוכניות שהיו, ושני קטעי סאונד בעמוד המיוחד שהכנו להם. שווה שמיעה!
טפ"ה הזהב 2, הפרוייקט השנתי של פורום טלוויזיה לבחירת אנשי השנה בטלוויזיה נמצא בעיצומו. בואו להצביע ולהשפיע!
ואם בסיכומי שנה עסקינן, האם כבר הצבעתם לשיר השנה שלכם ב"קופסא השנתית"? http://www.tapuz.co.il/promo/chart/voteyear.asp?SongListType=9

10 הגרי

New member
../images/Emo32.gifהתרמת דם

קראתי עכשיו שיש למד"א מחסור גדול במנות דם,אז אם אתם מוכנים לתרום,כדאי שתעשו זאת. הם הגיעו למצב שבו הם יכולים לספק דם לבתי החולים רק במקרים דחופים. מבצע ההתרמה יתקיים הערב,מחר וביום שישי בתחנות מד"א.

hilali1

New member
../images/Emo3.gif לא אתה לא

בדר"כ חובשים בנים לא לוקחים דם לבנות

צודקת

אני אחראי על הבנים, ואני אומר תודה. לא שאני עושה פה הכללה, אבל יצא לי מספר פעמים(בתרגילים), לקחת מבנות דם וזה פשוט סיוט! אין לכן ורידים ואתן כל הזמן בוכות וזזות, דבר שממש מקשה...

hilali1

New member
תמיד אני צודקת ../images/Emo8.gif

אני יודעת שזה סיוט לקחת מבנות. אני באמת מאלו "שאין להן ורידים" תמיד דוקרים אותי איזה כמה פעמים עד שבסוף מוציאים לי דם מהכף יד... כואב המון!!

hilali1

New member
לי יש O מינוד.. מאוד נדיר

אבדוק אם אני יכולה לתרום

שרית7

New member
זה סוג דם נדיר שישמחו מאוד לקבל

מה שקורה בסוגי דם נדירים זה שאי אפשר להשתמש בהם לכל סוגי הדם אבל אם חלילה מישהו אם סוג דם נדיר כמו שלך יזדקק לתרומה את עשויה להציל את חייו

למעלה