התפקדות. הרבה זמן לא היה.

../images/Emo32.gif התפקדות. הרבה זמן לא היה.

חברה אני יודע שבזמן האחרון אני לא פעיל בפורם כמו פעם, פשוט עם הלימודים והעבודה, כמעט אין לי זמן פנוי. אין מה לעשות, לכולנו יש תקופות עמוסות כאלה, בימים פחות עמוסים הייתי פעיל הרבה יותר. למרות שאני כמעט לא כותב, אני נכנס לפה כמה פעמים ביום, ודיי קשה להיכנס לדיונים על המשחק כשלא משחקים בו. מקווה לחזור לעיניינים בקרוב. עכשיו למסדר! שם: גיל: מגורים: כלי נגינה: קבוצה אהודה: מצב נוכחי במנג'ר: מה עושים בשביתה: למי מגיע שחקן השנה- מסי, קאקה, רונלדו:

שומו

New member
אני

שם: שמר. גיל: עוד מעט 17. מגורים: חשמונאים. כלי נגינה: לא מנגן. קבוצה אהודה: בית"ר ירושלים. מצב נוכחי במנג'ר: בית"ר, מקום ראשון בליגה אחרי 3 מחזורים (בזכות הפרש שערים על מכבי חיפה), מקום ראשון בגביע הטוטו אחרי 3 מחזורים. מה עושים בשביתה: אצלנו לומדים (עאלק לומדים, יותר סטלנים ממנו אין), אבל משתחררים מוקדם (יחסית
). למי מגיע שחקן השנה- מסי, קאקה, כריסטיאנו רונאלדו: לדעתי לקאקה.

Cade Foster

New member
יאללה

שם: ליאור גיל: 16.5 מגורים: חיפה כלי נגינה: ניגנתי פעם בפסנתר אבל פרשתי קבוצה אהודה: מכבי חיפה ומילאן מצב נוכחי במנג'ר: מאמן מכבי חיפה מה עושים בשביתה: מנג'ר, כדורסל, כושר, שחיה וסתם בילויים למי מגיע שחקן השנה- מסי, קאקה, רונלדו: קאקה בלי למצמץ.

aviv19945

New member
כן, המפקד!

שם: אביב גיל: 13 וחצי מגורים: אשדוד כלי נגינה: --- קבוצה אהודה: תעברו שנייה לחתימה.(לאלה שלא הבינו: אשדודיה מלחמה!!! חולה עליה נשמה מואהה
) מצב נוכחי במנג'ר: עדיין בFM 2007
מה עושים בשביתה: עובדים(פליירים), לומד אחר הצהריים ראשון שני ורביעי 2 שעות ביום, משעה 3 עד 5(צריך לשמור על כושר המוח, ואני לא מהאלה שלומדים...
) למי מגיע שחקן השנה- מסי, קאקה, רונלדו: ליונאל מסי! חולה עליו נשמה. ו... מה איתך אריק אתה לא כותב? תכבד אותנו...

sok777

New member
אוהבים את אריק :)

שם: סער. מניח שמכירים את המנהלים פה. לא? אם לא אז עשינו טעות גדולה. זה אני ואריק :) גיל: 16 וחצי :) מגורים: צפון. אזור כרמיאל. כלי נגינה: גיטרה, קלידים, בס. קבוצה אהודה: הפועל חיפה, ברצלונה. מצב נוכחי במנג'ר: לקחתי את בני סכנין היום :) מה עושים בשביתה: מנגנים, עם חברים.. למי מגיע שחקן השנה- מסי, קאקה, רונלדו: כולם מעולים. אני מניח שקאקה הכי, היה הכי יציב לאורך כל השנה האחרונה והיה מצוין. מה גם שהוא היחיד משלושתם שהקבוצה הייתה רק סביבו וסחף אותה.

legend2

New member
OK,אני

שם: רון גיל: 15 מגורים: נהריה כלי נגינה: ------ קבוצה אהודה: מכבי ת"א מצב נוכחי במנג'ר: עדיין מחפש את הקבוצה המתאימה..לא מצאתי,בא לכם לעזור לי? מה עושים בשביתה: הולכים לכמה שעות בבי"ס (יש מורים מההסתדרות) למי מגיע שחקן השנה- מסי, קאקה, רונלדו: קאקה לדעתי...

nir2107

New member
בכיף

שם: ניר קפלן גיל: 18 מגורים: הרצליה כלי נגינה: פסנתר קבוצה אהודה: מכבי חיפה מצב נוכחי במנג'ר: מאמן את מכבי חיפה ונבחרת ישראל בעונת 2012\2013. עם הנבחרת פתחתי עם הפסד הירואי 3:2 בסטאד דה פראנס (אחרי שהובלתי 2:0 אחרי 10 דקות) ו5:1 על גרוזיה בבית, ואז הגיע משחק הזוי במונטנגרו עם שלושה מורחקים והפסד 4:3. עם חיפה פתחתי את העונה עם 4-0 על נתניה ואז הגיעו שש תוצאות תיקו רצופות. התחלתי לנצח, עליתי למקום הראשון על חשבון הפועל ת"א, הפסדתי למכבי פ"ת וירדתי למקום השני. מחזור אחרי ניצחתי את הפועל במשחק העונה בבלומפילד וחזרתי למקום הראשון. בסיבוב השני לא הפסקתי לנצח וככה גם הפועל ת"א. הפסדתי שוב למכבי פ"ת וירדתי למקום השני. מחזור אחרי ניצחתי את משחק העונה בקרית אליעזר וחזרתי למקום הראשון. כרגע לקראת סיום הסיבוב השני יש לי יתרון של נקודה בפסגה. מה עושים בשביתה: טכנית אני לא בשביתה, אבל גם אני לא ממש עושה משהו למי מגיע שחקן השנה- מסי, קאקה, רונלדו: לפי הישגים באירופה לקאקה, לפי הישגים בליגה לרונאלדו ולפי כישרון נטו למסי.

DrBall20

New member
וווהווו../images/Emo192.gif

שם: גל גיל: 22 מגורים: ראשון כלי נגינה: כדור
קבוצה אהודה: בארסה
מצב נוכחי במנג'ר: עונה שביעית עם בארסה.. עונה שנייה עם אסקולי.. עונה רביעית עם ליברפול.. עונה ראשונה עם קסטוריה (מהה?! איך אתם לא יודעים מי זו קסטוריה?!?!) קבוצה מהליגה השנייה ביוון.. אבל הכל בCM07
מה עושים בשביתה: עובדים
למי מגיע שחקן השנה- מסי, קאקה, רונלדו: מצאתם את מי לשאול.. מסי

AmericanDragon

New member
יאללה

שם: תומר גיל: 16 מגורים: קריות כלי נגינה: // קבוצה אהודה: מנצ'סטר יונייטד מצב נוכחי במנג'ר: לא מצליח להתמכר שוב למשחק. הפסקתי לשחק - מקווה שיחזור לי מתישהו החשק מה עושים בשביתה: כלום=0 למי מגיע שחקן השנה- מסי, קאקה, רונלדו: לא חוכמה מה שאני אגיד כי אני אוהד מנצ'סטר

KfirWolfson

New member
גם אני

שם:כפיר גיל: 17 עודמעט מגורים: איזור השרון כלי נגינה:
קבוצה אהודה: יאללה נתניה מצב נוכחי במנג'ר: מאמן את ליון, התאריך הוא פברואר 2010. בליגה מצבי טוב מתחרה חזק בצמרת כמו שאני אמור..בגביע הליגה ובגביע בצרפת אני עדיין במפעל..מליגת האלופות נשרתי לאופ"א...לפני כן הייתי במנצ'סטר יונייטד ואפילו אימנתי לתקופה קצרה את נבחרת הונגריה
מה עושים בשביתה:כלום בעיקר למי מגיע שחקן השנה- רונאלדו

Cube Ice

New member
../images/Emo45.gif

שם: עמוס מאסטרו גיל: 20 מגורים: עין-שמר (ליד פרדס-חנה). כלי נגינה:הכי רחוק הגעתי ללהעביר שירים בווינאמפ. קבוצה אהודה: היונייטד. מצב נוכחי במנג'ר: אחרי שתי עונות עם ברונדבי עונת 2009/10 עברתי לטולוז. בינתיים בצמרת. מה עושים בשביתה:..צבא למי מגיע שחקן השנה- מסי, קאקה, רונלדו:תנחשו לבד...

:S:

שם: אופק גיל: 15 מגורים: חיפה כלי נגינה: לא מנגן קבוצה אהודה: מכבי חיפה מצב נוכחי במנג'ר: מכבי חיפה עוד לא קרה כלום מה עושים בשביתה: יושנים ומשחקים כדורגל למי מגיע שחקן השנה- מסי, קאקה, רונלדו: רונאלדו

yoss5

New member
שלי:

שם: יוסי גיל: עוד מעט 16 מגורים: באר שבע כלי נגינה: גיטרה קבוצה אהודה: הפועל חיפה מצב נוכחי במנג'ר: מחפש אתגר מעניין (אחרי ששמירה שלי עם נבחרת גאורגיה נדפקה) מה עושים בשביתה: הבית ספר שלי לא שובת (ממש יופי) למי מגיע שחקן השנה- מסי, קאקה, רונלדו: הבחירה הנכונה נעשתה, קאקה

LiorShap

New member
גם אני פה...

שם: ליאור גיל: בינואר 18 מגורים: י-ם כלי נגינה: באס [לא שאני יודע לנגן,אבל בקרוב] קבוצה אהודה: מכבי מצב נוכחי במנג'ר: התחלתי עונה חדשה עם הפאצ' לא מזמן והאמת שבימים האחרוניםלא שיחקתי. אבל משהו באיזור מקום השלישי די באמצע העונה מה עושים בשביתה: כלום למי מגיע שחקן השנה- מסי, קאקה, רונלדו: ברור שמסי

למעלה