התייעצות!

מלכוש

New member
../images/Emo32.gifהתייעצות!

היי טוב אז יש לי יומולדת ומלא שואלים אותי מה לקנות לי ואני רוצה דיסקים אז חשבתי בנתיים על כמה: כוורת- סיפורי פוגי (אם אני זוכרת נכון את השם) ג'ניס ג'ופלין- נראה לי את האוסף(?) מה אתם אומרים? נירוונה- נוורמינד לד זפלין- אין לי מושג פינק פלויד(?) לא בטוח, כי יש לי כמה דיסקים, אבל אני לא בטוחה איזה, הם של אח שלי אז רציתי להתייעץ איתכם ולשאול אם אתם מייעצים לי על דיסקים אחרים? נוספים? או משהו במקום? -תודה רבה

אממממ

האוסף של ג'ניס מדהים!! גם האוסף של ביורק מעולה אם את אוהבת את הסגנון! ונוורמינד זה דיסק חובה בכל בית....

j u n k

New member
ובכן ...

פינק פלויד...טוף אין ספק שזאת להקה חובה חובה חובה בכל בית, האהובים עליי ביותר: the wall,the dark side of the moon, animals ג'ניס....אני מקווה שאתם מודעים לעובדה שלאשה הזו יצאו מליוני אוספים, האמת שלדעתי האוסף הכי טוב שלה הוא הראשון שיצא, ובמקרה הוא בדיסק אחד: janis joplin-greatest hits, עוד אוסף טוב שהוא שתי דיסקים עם כמה הופעות חיות בביצועים מהממים :janis joplin the essensial נירוונה- טוף לא יודעת איפה להתחיל...אין ספק שנוורמינד זה חובה בכל בית, אבל גם האנפלאגד שלהם, הוא חובה בכל בית, והאוסף האחרון שיצא להם, עם ההקלטה של you know your'e right, שווה כל אגורה... led zepplin- זאת אחד מהלהקות שאין לדעת איפה רגליך ואיפה ידיך כשמתחילים לשמוע אותם, הלהקה הוציא פול דיסקים.... לכן אם את כבר קונה לד זפלין אני מציעה לך להתחיל מההתחלה....האלבום הראשון שלהם נקרא כשם הלהקה ,אלבום מדהים שאולם לא זכה להצלחה אבל לדעתי באמת חובה. חוצמזה יש את אלבום ה early days later days שלהם שיכול להכניס אותך קצת לעניינים. כמה הצעות אישיות שאולי יעיינו אותך : פיונה אפל (עד כה הוציאה 2 אלבומים שניהם מהממים, בקרוב יצא השלישי סגנון בלוזי ג'אזי), ג'וני מיטשל, האהוב עליי נקרא blue פשוט מדהים,נורה ג'ונס אם את אוהבת את הסגנון,אם את אוהבת לד זפלין בטח תאהבי את פרל ג'ם ten קלאסיקה, the doors-האוסף הכפול מומלץ מאוד מאוד, זהו יש עוד מלא אני אשמח לעזור

AlanisJunkie

New member
לדעתי את ממש תאהבי את הראשון של...

טרייסי צ'פמן, שנקרא פשוט "טרייסי צ'פמן". כל שיר הוא תענוג לאוזן, ללב. אני חושב שזו יכולה להיות מתנת יומולת מדהימה בשבילך.

מלכוש

New member
וואו תודה!

אני אוהבת אתכם! יותר מידי אינפורמציה...! חחח אממ... יוואו.. וואו המון טוב אז פינק פלויד יש לי כמה דיסקים, את אחד האוסף שך ג'ניס ג'ופלין יש לי בתקליט (חחח שזה נורא מגניב! וזה כיף לשמוע בפטיפון... רק שזה לא בחדר שלי... לא נורא) ו... כן, אני כבר שומעת את ג'וני מיטשל והיא גדולה! אני מאוד נהנית ממנה אמ.. טוב וכמובן יש את ביטלס שיש לי די הרבה דיסקים שלהם אני אראה מה אני אקבל... =) אה וגם דודים שלי נתנו לי 200 שקל, אז אני אקנה עעוד איזה דיסק או שניים =) או ספר... הממ.. בכל מקרה תודה רבה רבה רבה על העזרה ועל ההיענות המהירה והמכובדת~!!!

למעלה