התייעצות

פרח75

New member
../images/Emo32.gif התייעצות

בעלי ואני מאד רוצים לטייל קצת בארץ בסוכות. יש לכם רעיונות למקומות נחמדים שאפשר לבקר בהם? אני לא מחפשת המלצות של טיולי הליכה וכד' אלא מקומות יפים לראות, לחוות...אטרקציות מעניינות. יש רעיונות? תודה מראש

קינגית7

New member
גן הנדיב בבנימינה מאד יפה

אין כמו ראש הנקרה- ולדעתי, אגמון החולה - לא יודעת מתי פתוח - אבל אפשר לשכור שם קלנועית כזאת- כמו במגרשי גולף וזה כיף. הדרום מדהים - אבל יש הליכה שכרוכה בביקור שם, אלא אם מדובר על נופש בים המחל או קצת בטן גב בצימרים בקיבוצים. ואם תסעו לנופש באילת, הכי הכי כיף זה טיפה מאמץ בפארק תמנע - לדעתי מהמם שם- לעשות את המסלולים הקטנים שלהם.

לאיזה איזור ?????

1) בריכת המשושים 2) גן השלושה 3) דלית אל כארמל 4) מפל גמלא איזור דרום 1) מצדה 2) תמנע והכי שווה הספארי אין כמו לראות חיות....

ymz

New member
קצת ON בOFF (שוק האון)

מדובר במכללה שנקראת פמיננסי שהוקמה ע"י דר" לילי ניר. ראיתי את האישה הזאת בטלוויזיה ומאוד התחברתי לדבריה, יותר נכון לסיפור שלה. היא בנתה קריירה מאוד יפה, הרוויחה יפה והייתה בטוחה שיש לה גב כלכלי חזק עד שחלתה בסרטן ואז גילתה כמה היא לא מוגנת כלכלית. כשהחליטה ללמוד את נושא הכסף גילתה ששפה בה מלמדים בכל הקשור לכסף היא שפה שמותאמת לגברים לכן נשים רבות פוחדות לנסות או מנסות ומתקשות בתחום הכלכלי. היא הקימה את המכללה במטרה לעזור לנשים ללמוד את התחום הפיננסי בדרך שמובנת לנשים. בתור סטודנטית לכלכלה וניהול באוניברסיטה גיליתי שהקורסים של המכללה יתנו לי כלים יותר שימושיים בתחום מאלו שאוכל לרכוש במסגרת התואר. (מצב אבסורדי אבל זאת האמת כי גם הנייר חשוב)

למעלה