התייאשתי

גורבי

New member
../images/Emo32.gif התייאשתי ../images/Emo7.gif

ה
הוא כדי לא להפחיד את הבנות החדשות - זה לא שהתייאשתי מלהיכנס להריון, בינתיים לפחות
. אז ממה כן? שוב, מהאטימות של המערכת הרפואית, כמובן. כבר באמת בא לי לבכות. וגם אזהרה: מדובר בסיפור קצת קשה, שלא כל מי שמנסה להיכנס להריון או מתחילה הריון תרצה לקרוא, אז מותר לכן להפסיק כאן. חלקכן יודעות שלפני ארבעה חודשים עברתי הפסקת הריון, בגלל מום שהתגלה בסקירה המוקדמת. בזמנו אמרו לנו לחכות עד שיגיעו תוצאות הבדיקות ואז לקבוע תור לייעוץ גנטי, כדי לדעת האם למום היתה סיבה גנטית או שהוא היה "סתם" טעות איומה וחד-פעמית של הטבע. אז חיכיתי בסבלנות, בעיקר בגלל שניסיתי בכוח להשאיר את כל העניין מאחוריי ולחזור לחיים נורמליים. לפני כחודש, כששמתי לב לזמן שעבר והבנתי שאף אחד לא יודיע לי גם אם יהיו תוצאות, התחלתי להרים טלפונים ולברר. אז גיליתי שהרופאה שאמורה לבצע את הבדיקות נמצאת בחופש שמשכו אינו מוגדר, וגם שאין כמובן אף אחד אחר שיכול לבצע אותן. ניסיתי להפעיל את הרופאה שלי... לשווא. ניסיתי להפעיל רופא שאליו הגעתי ב"מקרה"... הסכימו להגיד לו בטלפון שהממצאים כנראה תקינים (כלומר, אין כנראה בסיס גנטי), ואמרו שבקרוב נקבל את זה בכתב, ואז נוכל לקבוע תור ליעוץ הרשמי. מאז עבר כבר עוד חודש, שבו אני מרימה טלפונים כמעט על בסיס יומיומי, ומנסה לגרום למשהו לזוז - כאן עוד לא הספיקו לחתום על הדו"ח, אבל "ממש עוד רגע" (כבר שבועיים) ושם לא מסכימים לקבוע תור לייעוץ כי "זה עוד לא במחשב", ואני באמצע, מרגישה שאני מאבדת את שרידי השפיות. וזה לא שאני מתעצלת להרים טלפון או משהו כזה
, אבל כל שיחה כזו דורשת כוחות נפשיים שאין לי, ומחזירה אותי בדיוק לשם, למקום הרע שבו הייתי לפני ארבעה חודשים, שכל מה שאני רוצה זה לצאת ממנו אל מקומות חדשים ומוארים יותר (וכמובן עגלגלים יותר). זהו - שיתפתי אתכן כי אני מרגישה שיש לי כאן חברות אמיתיות, לא וירטואליות. וגם רציתי להתנצל אם אני לא בדיוק הגורבי השמחה והעליזה שהייתי...

פוקית27

New member
קודם כל המון../images/Emo24.gifו-../images/Emo25.gif

אמנם בזמנו לא חיכיתי לתוצאות אבל כל פעם שרק התחלתי לחשוב על ההפלה וכל מה שעברתי הדמעות היו מציפות את עיני(ובנינו זה נמשך ככה יותר מחצי שנה). אין ספק שמערכת הבריאות לא מבינה ולא טורחת להבין את הסבל שעוברת אשה שמפילה אם בתחילת ההריון או חס וחלילה בשלבים יותר מתקדמים. בעיניהם זה עובר פגום שעדיף להפיל ובזה זה מסתיים ,אין להם את הרגישות לחשוב על העובר שאבדנו ואיתו תאריך הלידה,החלומות ובגדי ההריון. מאחלת שתקבלי את התוצאות מהר ותוכלי להניח את הכל מאחורייך ולהתקדם הלאה. בכל אופן אנחנו פה,אמנם את יודעת את זה ,אבל רק רציתי להזכיר לך.

פוקית27

New member
לא התכוונתי אבל אם כבר אז אחרי זה -

תמיד מרגישים יותר טוב. מצטערת ואוהבת

פּוֹנְג

New member
גורבי, גורבי, גורבי...

גם לך החייכנית והשמחה והעליזה מותר להישבר. בטח ובטח מול מערכת מסואבת ומכבידה. ולכן את לא צריכה להתנצל. חברות יקבלו אותך כמו שאת. וחברות נמצאות בין השאר לקבל אותך גם כשרע לך. אני בטוחה שאת יודעת לעמוד על שלך ובסופו של דבר לקבל את מה שאת צריכה לקבל. החדשות הטובות הן שקיבלת תשובה אפילו אם היא לא רשמית שאין ממצאים גנטי. שזה טוב (לפחות על פי הבנתי) ואני גם בטוחה שכשיבכה לך התינוק בלילה לא תזכרי את כל הטירטור שהעבירו אותך ותהיי מאושרת בבכי הזה.

גורבי

New member
הי פונג,

איזה כיף שיש חברות כמוכן
- כבר מצאתי איזה חצי חיוך מתחבא בפינה. הממצאים הלא-רשמיים בהחלט מעודדים, אבל למה כ"כ קשה להם לשים חותמת ולהפוך אותם לרשמיים, ולתת לי (לנו, אני צריכה לומר) להמשיך בחיים? אני כבר אחרי עוד שיחת טלפון למעבדה, שבה כנראה כבר נשמעתי מסכנה מספיק כדי שאולי
הם יתחילו להזיז עניינים. נקווה. וכמה אני מחכה כבר לבכי של התינוק בלילה... אני בטוחה שכשהוא יבוא, כל זה באמת יישכח.

Gill Gallad

New member
גורבי יקירתי!!! ../images/Emo23.gif

גם אני לא אני בימים האחרונים ולכן שלא כדרכי שומרת קצת על פרופיל נמוך, אבל איך אוכל להמנע מלענות להודעה כזו? כל הכבוד על התמדתך במלחמתך בטחנות הרוח. אחרות (אני! אני!) היו מתייאשות כבר מזמן. אני מאוד מקווה שמלחמתך במערכת המסואבת תניב פרי שיניח את דעתך (אם זה לא גנטי הרי אין כל סיבה לדאגה!). אני מקווה שיסתיים בטוב, ושהבטן תתעגל ממש בקרוב! שולחת לך מתוך הכוך האפלולי שכריתי לעצמי להתחפר בו בימים הקרובים את מיטב חיבוקי מכל הלב!!! הצוללת

6ליהי

New member
../images/Emo24.gif גורבי,

אני מאחלת לך שהטרטור יסתיים במהרה, ומה שחשוב-שכנראה אין כאן רקע גנטי ותוכלו לחזור לנסיונות בבטחון... אם הם לא זזים, אולי את יכולה ללכת פיזית לביה"ח/למעבדה ששם זה תקוע ולבקש את המכתב ביד? ואז לקבוע ייעוץ במקום. יש אפשרות כזו? אני יודעת שזה כרוך בהפסד שעות עבודה, אבל זה יכול לסיים את העניין במהירות, לא? בכל מקרה קחי עוד
!

danonit

New member
קבלי |חיבוקים|

עם כל הדברים העצובים האלה זה ממש מרגיז שגם המערכת מכבידה ומעיקה

גורבי

New member
../images/Emo24.gif עדכונים ../images/Emo24.gif

אז קודם כל, אני עדיין על המחשב המעצבן שממנו אני לא יכולה להיכנס לתיבת המסרים
, אז סליחה ממי שכתבה לי, ואני מבטיחה לקרוא ולענות בהמשך היום. חוץ מזה, כנראה שהנואשות משתלמת
, וגלגלי הביורוקרטיה החלודים התחילו לזוז. אז סוף סוף נקבע לי היום תור ליעוץ גנטי, ואפילו הם התקשרו אליי (ממש סיבה למסיבה
). אמנם זה תור לעוד חודש, ביום ובשעה שהכי לא נוחים לי, אבל לא נהיה קטנוניים - העיקר שיש לנו תור ויש תוצאות רשמיות. תודה לכן על העידוד והתמיכה
- לא יודעת מה הייתי עושה בלעדיכן. מקווה שמעכשיו אוכל לחזור לעודד אחרות, ולכתוב המון הודעות
וגם אחת של
...

dorlim

New member
../images/Emo24.gif ../images/Emo24.gif ../images/Emo24.gif

והעיקר לשמור על אופטימיות

למעלה