השמיניהה..

../images/Emo32.gifהשמיניהה..

כמו שידוע לכולםםם היום בשעה 14:30 ישודר הפרק הראשון של הסדרה "השמיניה" שבו משחקת מאיה שלנוווו... אז תרשמו פה תגובותת.. מישו יכול להעלות את הפרק לאינטרנט?

חלאס עם זה!זה לא פרום של הוט וזה

גם לא פרום לשמינייה!אני מניחה שלא לכולם יש כאן הוט ולא כולם רואים את זה וזסה לא קשור בכלל לפרום אז למה הודעה חדשה?!יש כאן כבר שירשור אוף היית משרשרת את זה לשם..

זה הודעת אוף אז מין הסתם זה לא קשור

ופתחתי את זה בשביל מאיההה.... אם את היית משחקת בסדרה היית רוצה שיפתחו על זה איזה שירשורון

yaki123

New member
נחמד..מאיהה שיחקה פצצהההה../images/Emo9.gif

איך אהבתי שהיא שיחקהההההה..
.. אבל הסדרה לא יודע.. קצת משעממת

ofir201

New member
סדרה יפה!! אהבתי ../images/Emo45.gif

הפרק הראשון היה קצת מבלוגן כי הסדרה מכילה הרבה מאוד מידע והם היו צריכים להשים הכל בפרק של 25 דקות וזה קצת קשה אז הכל היה מבולגן ומהיר. אבל בסך הכל יפה מאוד!!

רק אני לא הבנתי כלום ../images/Emo42.gif

ממה שקורה שם?
לא נראה לי אני יעקוב אחרי הסדרה... אני יראה רק כשייצא לי... ומאיוש את משחקת מעולההה

../images/Emo174.gif../images/Emo54.gifסדרה חמודה../images/Emo45.gif

כעיקרון יש לי ייס בבית והוט בכרטיס טיוי אבל הלכתי לראות אצל ידידה כי יש שם איזה אחד שהיא מכירה שמשחק אז היא כולה מתרגשת.. ומאיה שחקת מעולה
באמת פרק קצת מבולגן אבל טוב נו ככה זה כל פרק ראשון.. בהצלחה בהמשך

•HadaS•

New member
נחמד...

נראה די משעמם ת'אמת.. אבל נחמד! מאיה את משחקת מדהים! אה ואתמול ראיתי אותך ב"אחי! אחותי" שדיברתם על הטלוויזיהה... חמודה מאודד!

סידרה נחמדה מאוד אבל

לא הבנתי את מי מאיה קורן משחקת?[שליחה על הבורות אבל אני לא מכירה אותה...] ושמתם
שהיה שם מישהו מזה דומה לנצין קייקוב?

m a y a 12

New member
תוווווווווווווווווווווודה רבה אתם

כל כך ענקיים ! נכון זה היה מבולגן אבל זה יסתדר חח..הכל יהיה יותר מעניין בהמשך.. אני משחקת את רותם !! מקווה שתמשיכו לצפות ואני אשאר כאן בפורום !!! כל הזמן איתכם !! אוהבת ומעריכה !! מאיה קורן
(היום שידור חוזר ב-7..אני לא מאמינה שתראו כי יש פלורי חח)

m a y a 12

New member
נ"ש::: אני עפתי עכשיו אני אחזור

בערב ואכנס לפורום ...מקווה שתשארו פה ותדברו איתי אני מאוד אשמח.. אוהבת מאיה קורן

inbalz4

New member
מאיה כנסי

חח בלי להרוס את הקטע אין לי הוט אז אני לא רואה אני רוצה לדבר איתך על פלוריסיינטה והמורדים כי נראה לי שיש לי אותך במסנג'ר ואני אל יודעת אם זו את אז תבדקי במסרים שלך שלחתי לםך הודעה

למעלה