השבוע

itaikuskus

New member
רכישות אחרונות

האי.פי הראשון של סמרטוט כחול לבן "סופה מגנטית", עבר מיקס מחדש ונמכר כעת כתקליטון 7 אינץ'. רכשתי את זה, וזה בועט בצלעות. יש גם כל מיני תקליטים שהד ארצי מוציא לאמנים משנות ה60, תחת מבצעים של "2 ב80" וכאלה- רכשתי את הדיסקוגרפיה של הצ'רצ'ילים, אלבום כפול שבעצם מתאר את פועלה של אחת מלהקות הרוק הכי חשובות בארץ, ועוד קניתי את "פטיבל הקצב", שנערך ב1969, עם כמה מהלהקות קצת ה"לוהטות" באותם ימים (עם כוכבים עולים כמו גבי שושן,עוזי פוקס,מאיר ישראל,יצחק קלפטר,צביקה פיק וכו').

Elinor BC

New member
ציףףףףףף הפתעת !!!!!!

גבע אלון ?! נפלאאאאא לשמועעעעעעעעע אני בטוחה שתהני מהדיסק ה-מצוין הזה ! הוא מטריף הבחור מטריף! ואם כבר גבע, אני אנצל להמליץ כאן על עוד יוצר (ולהקתו) שהוא מזכיר את סיגנון גבע, והוא מצויין גם בדרכו שלו ללהקתו קוראים: katamine הנה קישור במייספייס לשמיעת 4 שירים מהדיסק של הלהקה: http://www.myspace.com/katamine ואפילו יש להם הופעה ב17 לחודש בתמונע. אני שמה :) אנימלז, אלבו, אין צורך להרחיב. דיסקים מצויינים. אבל גם הופתעתי לדעת שרכשת לך את הוויט סטרייפס, אם כי הדיסק הכי אהוב ומצויין לדעתי הוא אלפנט. זאת יצירת מופת ! סופשבוע שירשור השבת, אני אמליץ על שתי להקות מדהימות. ומומלצות ביותר. המשך שבוע טוב לכולם =]

DOCTOR ROBERT

New member
רכישות חדשות:

Future Sound Of London - Dead Cities בטח חובבי האלקטרוניקה בפורום מכירים את ההרכב הזה. למי שלא - מדובר בצמד יוצרים שעושים טכנו מצויין בהשפעות אמביינט.האלבום הזה, Dead Cities הוא אלבום קודר יחסית, שלמרות שכמעט ואין בו מילים הוא מצליח להעביר אווירה של עולם הרוס. טראקים מומלצים: Dead Cities,We Have Explosive, Herd Killing, Yage Amorphous Androgynous - Tales Of Ephidrina למען האמת, ההרכב הזה הוא בעצם Future Sound Of London תחת שם אחר. למרות זאת, המוזיקה נשארה מאוד דומה. אלא שכן הדגש הוא הרבה יותר על טכנו מאשר אמביינט. האלבום הוא די דאנסי באופיו, ולמרות זאת הוא מתאים להאזנה ביתית. זהו. עכשיו לא יהיו לי המלצות לסופ"ש. לא נורא. אה, והנה הקליפ ל-We Have Explosive.

avki

New member
כל הכבוד ציף!

אני רואה שעם הגיל הטעם רק משתפר
De Stijl הוא האלבום השני הכי טוב שלהם, אחרי אלפנט כמובן, והוא הכי סגנון רוק קלאסי שלהם. האלבום של גבע אלון מעולה, והוא הרבה יותר טוב מכל דבר אחר שהוא עשה, בעיקר מהלהקה שהייתה לו עד לאחרונה ה'פליינג בייביס', שהם איך לומר, לא משהו בכלל.

Kettercat

New member
אוך, הפליינג בייבי מדהימים ../images/Emo4.gif

והם עדיין קיימים, אגב
בדיוק התחילו להקליט אלבום חדש ביולי.

thezanani

New member
תשעה באב

חורבן בית שני, טיטוס מעלה באש יהודים ושועלים מהלכים על מזבח הזהב- כולם נפלאים בשביל להוריד 2 קילו.

holo

New member
חחחחחחחחח

(טפוווווו) איך אתה תמיד מצליח להוציא איזה משהו מצחיק מכל דבר..

הודעה דחופה....

מחפש דחוף בסיסט וזמר ללהקה מגיל 13 עד 14 וחצי החזרות יהו אצל מתופף באזור לפרטים ולקשר...0507547016 אנדרי...אשמח לשיחות שלכם1

../images/Emo59.gifהיום ב-../images/Emo43.gif אנשים../images/Emo83.gif

רוצים לזכות בכרטיס לפסטיבל סרטי הקולנוע הברזילאי הישראלי? בואו לפורום ברזיל ותרבות ברזילאית, כתבו מאמר קצר ותוכלו לזכות! כל הפרטים בפנים. http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=636&msgid=83045892
גרפיקאים מחוננים? מעצבים מלידה? אתם מוזמנים לנסות את מזלכם בעיצוב לוגו לפורום רמת השרון, ואולי תזכו בפרסים! http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=737&msgid=83153087
FLIX אחד לסיום: בואו לראות איך מעבירים את השימעמום בכיף http://www.tapuz.co.il/flix/showVideo.asp?m=892519

eilon87

New member
רכישות שלי

אני אומנם חדש בפורום, אבל הגיע הזמן לשתף
גבריאל בלחסן גבירותי ורבותי, גיטריסט להקת אלג'יר ואולי, לפחות לדעתי, המוסיקאי המוכשר ביותר שאי פעם כתב בעברית... דמות נורא מעניינת, אדם שעבר הרבה בחייו, אולי אתם זוכרים אותו מסדרת הטלוויזיה "הפיצוציה", זה הבחור שאושפז באבארבאנל. הוציא 2 אלבומי סולו, והשלישי בדרך, אני רוצה להמליץ על האלבום "רכבות" שיצא בהפצה של התו השמיני, קשה לי להסביר איזה תחושות עוברות לי בגוף כשאני שומע אותו, משבר אמונה, מוות, מגדל עזריאלי=מגדל בבל, תל אביב עיר של טירוף, דיכאונות, טירוף, הם רק חלק מהדברים שגבריאל מדבר עליהם באלבום, בשילוב של גיטרה שפשוט גורמת לך לבכות... רוצו לקנות את "רכבות" של גבריאל בלחסן, סך הכל 40 שקל, אין סיבה לצרוב

../images/Emo41.gif פורומים חדשים בתפוז אנשים ../images/Emo41.gif

הסדרה הכי שנונה,שחורה ואיכותית על המסך שלכם- פורום איש משפחה http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/forumpage.asp?forum=1609
לא יכולים בלי אל באנדי? קרועים על ג´יני? עדיין תוהים מי הבוס? פורום סדרות נוסטלגיה מחכה רק לכם! http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/forumpage.asp?forum=1610
ילדכם אוכל רק ג'אנק פוד? ואולי לא אוכל כלום? פורום תזונת ילדים בחסות איכילוב ממתין לכם http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/forumpage.asp?forum=1611

rozgil

New member
התוכניה המקורית מההופעה+חולצות ב:

ניתן להשיג/לקנות את התוכניה המקורית מההופעה של רוג'ר ווטרס בארץ (במחיר של 60 ש"ח) וגם את החולצות (המקוריות) שנמכרו בהופעה בארץ (במחיר של 50 ש"ח) - {החולצות הם בכול המידות} ב-"טואר רקודס" ב"גן שמואל" (ליד חדרה) ואולי גם בחנויות אחרות של סניפיהם בארץ ! נ.ב. אין לי שום קשר לחנות..........-פשוט קניתי שם חולצה (XXL) + תוכניה ..........-היום !!!!!!!! אם אתם מחפשים טלפון של "רשימת החנויות של - טאור רקורדס" אנא חפשו באינטרנט או ב-144 של בזק (אני חוזר ...........-יתכן ואפשר להשיג את זה גם בחנויות הרשת ברחבי הארץ) (אם זה כבר פורסם.........אני מצטאר...........פשוט לא ממש עקבתי אחרי האתר בימים האחרונים)

avki

New member
וההמלצה שלי:

האלבום האחרון שקניתי: Thom York - The Eraser האלבום החדש של תום יורק (רדיוהד), בהפקתו של נייג'ל גודריך (רדיוהד, פול מקרטני) הוא בינתיים האלבום הכי טוב שיצא השנה. האלבום של יורק הוא אלבום שקט, אלקטרוני לגמרי, מינורי. נדמה שתום נמצא כבר בשלב של אחרי הייאוש, אחרי האכזבה, אחרי הפארנויה, אחרי כל הרגשות הסוחפים שנמצאים איתנו באלבומים של רדיוהד. כאן אנחנו נתקלים באדם בסביבות גיל ה40, מתוסכל, גמלוני, מאוכזב מהעולם והחיים. תום כבר לא צועק, תום כבר לא מתיימר להיות הגואל הפוליטי של העולם או להראות לחברה את פניו של דור ה-X. תום עכשיו קורא את תחינותיו מהחיים בשקט, בעצבות ומנלכוליה שקטה. כשאתה שומע את תום שר בלי צעקות, בלי אפקטים גרנדיוזים או גיטרה בועטת "It gets you down... It worries me out... no light in the dark... there is no time", בAnalyse, או את המשפט המושר בקלילות כל כך סתמית 'This is fucked up... You'r fucked up" בBlack Swan, הכנות והיופי שבחיבור המילים והמוזיקה, מגיע לרמות חדשות. בחיים לא שמעתי שימוש כל כך נוגע וכל כך נוגה בכלים אלקטרונים בלבד. יורק ממשיך בקו הסימפולים שלו מרדיוהד, אבל לא מכניס שום קלי אקוסטי לאלבום (חוץ מריפ או שניים בThe Clock וHorrowdown Hill). האלבום של יורק שונה מכל מה ששמענו. יש פה ביטים ואפקטים אלקטרוניים, אבל שקטים ומינוריים, שלא כמו בד"כ במוזיקה אלקטרונית. יש פה שירה יורקית מובהקת, אם כי לא זעקנית ואפוקליפטית כמו אצל רדיוהד. אפשר לראות בברור שהאלבום הזה הוא אלבום של תום לבד. לי אישית, חסר הרבה פעמים הטראנס שרדיוהד היו מכניסים אותי אליו אם רק הם היו משתתפים באלבום. לפעמים אתה מרגיש שהשיר הוא בסך הכל שיר שקט וטוב, ולא איזה יצירת אומנות דגולה, וקצת חבל, קצת מפוספס. קצת כמו לשמוע וולווט אנדרגראונד, ואז לשמוע את 'ברלין'. בכל אופן, עשו לעצמכם טובה, אם אתם בקטע של לגלות משהו חדש, מינורי, שונה, מיוחד, האזינו לאלבום של תום יורק. לא אומר לכם שלא תתאכזבו, כי סביר להניח שדווקא כן תתאכזבו, אבל אם תתנו לאלבום את מספר השמיעות הראוי בשביל להתרגל אליו (אצלי לקח איזה 11-12 שמיעות עד שבאמת אהבתי את האלבום), מובטחת לכם חוויה ייחודית דרך המוח של אחד היוצרים הגדולים בדורנו.

למעלה