השאלון #04

../images/Emo32.gif השאלון #04

השאלון כתוב בלשון זכר אך מופנה לשני המינים. אל תקראו אותו עדיין... פשוט תעתיקו את כולו, תדביקו בהודעת התגובה ותענו שאלה שאלה. שמך: גילך: למה בחרת דווקא את הכינוי הזה לפורומים בתפוז? מתי נכנסת לראשונה לתפוז? ולמה? אפשר לינק להודעה הראשונה? כמה פעמים כבר ענית על שאלון מהסוג הזה? אם לסבתא היו גלגלים? ואם סבא לא היה יכול לדחוף אותה? האם אתה עונה על השאלון הזה במקום לעבוד? אם כן, נכון שגם אחרי השאלון אתה לא תחזור לעבוד? שנעבור לשאלות היותר מעניינות? למרות שאתה יודע שאף אחד לא באמת יקרא את התשובות שלך? אוקי. (תעכל את הרגע...פה אין צורך בתשובה) אם הייתה לך אפשרות להיות חיה כלשהיא, איזו חיה היא הייתה? למה? למה? למה? למה אתה חושב שזה מעניין אותי? אם אני אשאל אותך שאלות אינטימיות, תענה? אני לא אשאל, זה באמת לא מעניין אותי (אפילו קצת דוחה). רוצה שנסיים את השאלון? למה? למה? למה? למה נראה לך שזה משנה לי מה שאתה חושב? האם אתה נהנה לנהל דו שיח עם ישות שאינה קיימת והיא בעצם טקסט המוצג לך על המחשב? למה? למה? למה? למה שלא תלך לטיפול פסיכיאטרי? או אולי תמצא חברים? למה? למה? למה? למה נראה לך שמישהו ירצה להיות חבר שלך? רוצה לסיים את השאלון? למה? למה? למה? למה נראה לך שעדיין אכפת לי מה אתה חושב? אני מסיים את השאלון וזהו, אתה מוזמן לענות עליו שוב פעם, אולי הפעם משהו ישתנה.

the papercut

New member
אוי זה ארוך

שמך:רן MEN ג'וניור גילך: 15 למה בחרת דווקא את הכינוי הזה לפורומים בתפוז? song By Nirvana מתי נכנסת לראשונה לתפוז? לפני המון זמן ולמה? כי התחשק לי אפשר לינק להודעה הראשונה?---אין--- כמה פעמים כבר ענית על שאלון מהסוג הזה? המון המון והמון אם לסבתא היו גלגלים? הייתי אוטובוס ואם סבא לא היה יכול לדחוף אותה? אז הייתי מכונית האם אתה עונה על השאלון הזה במקום לעבוד? נכון אם כן, נכון שגם אחרי השאלון אתה לא תחזור לעבוד? נכון מאוד שנעבור לשאלות היותר מעניינות? לא כדי למרות שאתה יודע שאף אחד לא באמת יקרא את התשובות שלך? כן אני יודע וזה שאלה? אוקי. (תעכל את הרגע...פה אין צורך בתשובה) אם הייתה לך אפשרות להיות חיה כלשהיא, איזו חיה היא הייתה? קוף למה?ככה למה?ככה למה?כהה למה אתה חושב שזה מעניין אותי? אני לא חושב אם אני אשאל אותך שאלות אינטימיות, תענה? לא נירא לי אני לא אשאל, זה באמת לא מעניין אותי (אפילו קצת דוחה). רוצה שנסיים את השאלון? בכיף למה? למה לא? למה? למה כן? למה? הוי לא למה נראה לך שזה משנה לי מה שאתה חושב? כי אני מלך ואתה לא? האם אתה נהנה לנהל דו שיח עם ישות שאינה קיימת והיא בעצם טקסט המוצג לך על המחשב? כן,כול עוד אני לא עושה את העבודה בתנ"ך למה? מה למה? למה? אין לך חיים? למה? ככה למה שלא תלך לטיפול פסיכיאטרי? יש לי כבר טור או אולי תמצא חברים? יש לי למה? אין לך חיים? למה? עעעע למה?עעעע למה נראה לך שמישהו ירצה להיות חבר שלך? קודם כול נשאל מי ירצה להיות חבר שלך? ואז נדבר רוצה לסיים את השאלון? למה לא למה?מה למה למה? מה למה למה למה? כי בא לי למה נראה לך שעדיין אכפת לי מה אתה חושב? אתה בכלל חושב אני מסיים את השאלון וזהו, אתה מוזמן לענות עליו שוב פעם, אולי הפעם משהו ישתנה טוב

Musi© Gi®L15

New member
טווווווווווב זה יהיה ארווווך..

שמך: ליאת גילך: 14 וחצי למה בחרת דווקא את הכינוי הזה לפורומים בתפוז? כי אני ילדה שחולה על מוזיקה מתי נכנסת לראשונה לתפוז? פחחחחחח נראה לך שאני זוכרת?!? לפני איזה 5 או 6 שנים.. ולמה? לא יודעת... נראה לי כי שיעמם לי... אפשר לינק להודעה הראשונה? לא כמה פעמים כבר ענית על שאלון מהסוג הזה? זו הפעם הראשונה שאני רואה שאלון כזה.... אם לסבתא היו גלגלים? היא הייתה רכבת דו-קומתית (לפחות סבתא שלי...) ואם סבא לא היה יכול לדחוף אותה? יש לה מנועעעעע היא לא צריכה אותו!!. האם אתה עונה על השאלון הזה במקום לעבוד? כן אם כן, נכון שגם אחרי השאלון אתה לא תחזור לעבוד? כן אני כן!! או שלא
שנעבור לשאלות היותר מעניינות? כן!!!!!! למרות שאתה יודע שאף אחד לא באמת יקרא את התשובות שלך? כולם יקראו!!!! כי את כולם אני מעניינת... אוקי. (תעכל את הרגע...פה אין צורך בתשובה) אם הייתה לך אפשרות להיות חיה כלשהיא, איזו חיה היא היית? בת אדם... אני לא מוותרת על ה"תענוג.." למה? ראה תשובה קודמת... למה? ככה למה? ראה תשובה קודמת למה אתה חושב שזה מעניין אותי? אז למה אתה שואל?!? אם אני אשאל אותך שאלות אינטימיות, תענה? תלוי...(לאאאאאאאאא)... אני לא אשאל, זה באמת לא מעניין אותי (אפילו קצת דוחה). רוצה שנסיים את השאלון?איך שבא לך.... למה? מה למה?! למה? ראה תשובה קודמת למה? ראה תשובה קודמת למה נראה לך שזה משנה לי מה שאתה חושב? גם לי לא משנה מה אתה חושב.. האם אתה נהנה לנהל דו שיח עם ישות שאינה קיימת והיא בעצם טקסט המוצג לך על המחשב? לא..... למה? ככה למה? ככה למה? כי אנחנו כאן בשבילך (חחחחחח תמיד רציתי להגיד את זההההה) למה שלא תלך לטיפול פסיכיאטרי? אני כבר בטיפול פסיכיאטרי.. או אולי תמצא חברים? מממ... רעיון טווווווווב!! למה? למה זה רעיון טוב??... ממ... אין לי מושג... אולי תשאל את הפסיכיאטר שלי... למה? כדי שהוא יענה לך למה? כי אני לא יודעת! למה נראה לך שמישהו ירצה להיות חבר שלך? כי אני יפה, וחמודה וממי שכזאת לא ראית!!..(?! וואלה?!) רוצה לסיים את השאלון? כן!!!!!!!!!!! למה? ככה למה? ככה למה? כי אנחנו כאן בשבילך למה נראה לך שעדיין אכפת לי מה אתה חושב? לא יודעת... תשאל את הפסיכיאטר שלי!!!

AKitten

New member
אוקיי הנה שלי :)

שמך: ספיר גילך:16 למה בחרת דווקא את הכינוי הזה לפורומים בתפוז? כי אני אוהבת את אטומיק קיטן מתי נכנסת לראשונה לתפוז? מזמן (יותר משנה ) ולמה? בטעות אפשר לינק להודעה הראשונה? אין לי כמה פעמים כבר ענית על שאלון מהסוג הזה? מלא אם לסבתא היו גלגלים? אז היה לה כיף ואם סבא לא היה יכול לדחוף אותה? אז היה עצוב האם אתה עונה על השאלון הזה במקום לעבוד? ממש לא אם כן, נכון שגם אחרי השאלון אתה לא תחזור לעבוד? --- שנעבור לשאלות היותר מעניינות? רצוי למרות שאתה יודע שאף אחד לא באמת יקרא את התשובות שלך? אוקי. (תעכל את הרגע...פה אין צורך בתשובה) אם הייתה לך אפשרות להיות חיה כלשהיא, איזו חיה היא הייתה? ארנב למה? כי הוא חמוד למה? כי הוא יפה למה? כי יש לו אוזניים ארוכות למה אתה חושב שזה מעניין אותי? כי שאלת :) אם אני אשאל אותך שאלות אינטימיות, תענה? לא אני לא אשאל, זה באמת לא מעניין אותי (אפילו קצת דוחה). רוצה שנסיים את השאלון? לא למה? כי אין לי מה לעשות למה? כי משעמם לי למה? כי ככה !!! למה נראה לך שזה משנה לי מה שאתה חושב? כי שאלת :) האם אתה נהנה לנהל דו שיח עם ישות שאינה קיימת והיא בעצם טקסט המוצג לך על המחשב? מאוד למה? כי אין לי מה לעשות למה? כי משעמם לי למה? כי ככה!!! למה שלא תלך לטיפול פסיכיאטרי? אני פוחדת מהתוצאות או אולי תמצא חברים? אולי לא ? :) למה? כי יש לי למה? כי אני לא מנודה מהחברה למה? כי כי כי ככה !!! למה נראה לך שמישהו ירצה להיות חבר שלך? כי קוראים לי ספיר רוצה לסיים את השאלון? כן למה? כי משעמם לי למה? כי השאלות משעממות למה? כי נמאס לי למה נראה לך שעדיין אכפת לי מה אתה חושב? כי אתה עדיין שואל כל כך שעמם לי שהייתי חייבת למלא את השאלון :) AK RULEZ !

flowers girl

New member
תשובה../images/Emo26.gif

שמך: נעה גילך: 14 למה בחרת דווקא את הכינוי הזה לפורומים בתפוז? ככה
חחח אהבתי אז את ההיפים וזה, ולא יכולתי להכניס כינויים בעברית או עם תווים מיוחדים אז יצא כינוי מעפן שכזה
מתי נכנסת לראשונה לתפוז? אאמממ.. כתה ו' ולמה? ככה חחח אפשר לינק להודעה הראשונה? חח לא מוצאתתת
כמה פעמים כבר ענית על שאלון מהסוג הזה? את האמת
בערך 40..
אם לסבתא היו גלגלים? היא הייתה נוסעת, נופלת, ושוברת את עצם הירך ואם סבא לא היה יכול לדחוף אותה?
מי אמר שהוא ידחוף אותה
האם אתה עונה על השאלון הזה במקום לעבוד? NOP אם כן, נכון שגם אחרי השאלון אתה לא תחזור לעבוד? לא אמרתי ככןןן
שנעבור לשאלות היותר מעניינות? יאללה
למרות שאתה יודע שאף אחד לא באמת יקרא את התשובות שלך? חח כן, זה באמת מדכא..
אוקי. (תעכל את הרגע...פה אין צורך בתשובה) אם הייתה לך אפשרות להיות חיה כלשהיא, איזו חיה היא הייתה? כלב. כי הוא כזההה חמוד
למה? כבר אמרתי, הלווו
למה? טוב למה? או-קי למה אתה חושב שזה מעניין אותי? כי.. שאלת
אם אני אשאל אותך שאלות אינטימיות, תענה? תלוי אילו שאלות אינטימיות אני לא אשאל, זה באמת לא מעניין אותי (אפילו קצת דוחה). רוצה שנסיים את השאלון? כן
למה? כי הוא משעמם למה? ואתה מעצבן אותי
למה? יפ למה נראה לך שזה משנה לי מה שאתה חושב? כי שאלת
האם אתה נהנה לנהל דו שיח עם ישות שאינה קיימת והיא בעצם טקסט המוצג לך על המחשב? אממ.. בעצם הישות קיימת.. זה אמיתי
למה? טוב למה? בלה בלה למה? לה לה לה לה למה שלא תלך לטיפול פסיכיאטרי? כי זה יקר..
או אולי תמצא חברים? יש לי, מלא
למה? ככה למה? כן, ככה למה? למה לא
למה נראה לך שמישהו ירצה להיות חבר שלך? עובדה
רוצה לסיים את השאלון? כן, גאדד
כן
למה? כי הוא ואתה מעצבנים אותי למה? ככה למה? ככה ככה ככה ככה למה נראה לך שעדיין אכפת לי מה אתה חושב? כי..שאלת
אני מסיים את השאלון וזהו, אתה מוזמן לענות עליו שוב פעם, אולי הפעם משהו ישתנה. לא, תודה

Darrens Girl

New member
בלה. הנה../images/Emo3.gif

שמך: ליבי
גילך: 14 ו-7
למה בחרת דווקא את הכינוי הזה לפורומים בתפוז? כי דארן שולט
מתי נכנסת לראשונה לתפוז? אממ... מתישהו שתחילת החופש הגדול של 2003
ולמה? ככה
אפשר לינק להודעה הראשונה? לא
כמה פעמים כבר ענית על שאלון מהסוג הזה? 200000 בערך
אם לסבתא היו גלגלים? אז לא היה לה משעמם
ואם סבא לא היה יכול לדחוף אותה? אז בלה!
האם אתה עונה על השאלון הזה במקום לעבוד? לא
אם כן, נכון שגם אחרי השאלון אתה לא תחזור לעבוד? אמרתי שלא כבר מקודם
שנעבור לשאלות היותר מעניינות? מיאו?
למרות שאתה יודע שאף אחד לא באמת יקרא את התשובות שלך? כן
אוקי. (תעכל את הרגע...פה אין צורך בתשובה)
אם הייתה לך אפשרות להיות חיה כלשהיא, איזו חיה היא היית? נחש
למה? ככה
למה? תתקשרו לכללית CALL הם ישמחו לענות הכם
למה? כי משלמים להם
למה אתה חושב שזה מעניין אותי? מישו אמר שזה מעניין אותך?
אם אני אשאל אותך שאלות אינטימיות, תענה? לא
אני לא אשאל, זה באמת לא מעניין אותי (אפילו קצת דוחה).
רוצה שנסיים את השאלון? הממ?
למה? בלה?
למה? מיאו?
למה? ושוב, כללית CALL
למה נראה לך שזה משנה לי מה שאתה חושב? בלהה
האם אתה נהנה לנהל דו שיח עם ישות שאינה קיימת והיא בעצם טקסט המוצג לך על המחשב? ברור
למה?
למה?
למה? טוב בלה!
למה שלא תלך לטיפול פסיכיאטרי? מי אמר שלא הלכתי?
או אולי תמצא חברים? אולי
למה? ככה
למה?ככה
למה?ככה
למה נראה לך שמישהו ירצה להיות חבר שלך? כי אני שולטת
חחח
רוצה לסיים את השאלון? שיהיה
למה? כי הוא משעמם
למה? ושוב ^^
למה? ושוב^^
למה נראה לך שעדיין אכפת לי מה אתה חושב? כי קראת עד לכאן
בלה

AsHtOn GiRl 3

New member
שיגעתם אותי../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

שמך: שרון קוצ'ר
גילך: 14
למה בחרת דווקא את הכינוי הזה לפורומים בתפוז? כי אני
ת באשטון קוצ'ר
מתי נכנסת לראשונה לתפוז? לא זוכרת
ולמה? ככה
אפשר לינק להודעה הראשונה? לא
לא יושעת איך עושים לינק....
כמה פעמים כבר ענית על שאלון מהסוג הזה? אממ פעם ראשונה
אם לסבתא היו גלגלים? הא?!
ואם סבא לא היה יכול לדחוף אותה? חחחחח
האם אתה עונה על השאלון הזה במקום לעבוד? כן
אם כן, נכון שגם אחרי השאלון אתה לא תחזור לעבוד? נכון
שנעבור לשאלות היותר מעניינות? כן!!!!!!
למרות שאתה יודע שאף אחד לא באמת יקרא את התשובות שלך? אתם מעצבנים
אוקי. (תעכל את הרגע...פה אין צורך בתשובה)
אם הייתה לך אפשרות להיות חיה כלשהיא, איזו חיה היא הייתה? דולפין או ציפור למה?ככה למה?כובע למה?
למה אתה חושב שזה מעניין אותי? אני לא חושבת
אם אני אשאל אותך שאלות אינטימיות, תענה? אולי........ אני לא אשאל, זה באמת לא מעניין אותי (אפילו קצת דוחה).
רוצה שנסיים את השאלון? כן למה?ככה למה?כובע למה?
למה נראה לך שזה משנה לי מה שאתה חושב? לא נראה לי
האם אתה נהנה לנהל דו שיח עם ישות שאינה קיימת והיא בעצם טקסט המוצג לך על המחשב?כן למה?ככה למה?כובע למה?
למה שלא תלך לטיפול פסיכיאטרי? למה שאתה לא תלך
?
?| או אולי תמצא חברים? יש לי מספיק אתה צריך
למה?ככה למה?כובע למה?
למה נראה לך שמישהו ירצה להיות חבר שלך? כי אני נורא נורא נחמדה
רוצה לסיים את השאלון? ועוד איך!!! למה?ככה למה?כובע למה?
למה נראה לך שעדיין אכפת לי מה אתה חושב? דיייייייייי אני מסיים את השאלון וזהו, אתה מוזמן לענות עליו שוב פעם, אולי הפעם משהו ישתנה.

14מתן

New member
../images/Emo26.gifכנסו, לא עניתי סתם../images/Emo6.gif../images/Emo36.gif

שמך: מתן גילך: 16 למה בחרת דווקא את הכינוי הזה לפורומים בתפוז? כי הייתי בן 14 ולא יצירתי מתי נכנסת לראשונה לתפוז? שהייתי בן 14... ולמה? כי ראיתי פרסומת לפורום באפי אפשר לינק להודעה הראשונה? לא... כמה פעמים כבר ענית על שאלון מהסוג הזה? זאת הפעם הראשונה אם לסבתא היו גלגלים? היא הייתה טקסי ! ואם סבא לא היה יכול לדחוף אותה? עדיין, היא הייתה טקסי... האם אתה עונה על השאלון הזה במקום לעבוד? לא... 16 זכורים ? אם כן, נכון שגם אחרי השאלון אתה לא תחזור לעבוד? ------- שנעבור לשאלות היותר מעניינות? כדאי למרות שאתה יודע שאף אחד לא באמת יקרא את התשובות שלך? חחח כן בגלל זה אני עונה כמו טאמבל אוקי. (תעכל את הרגע...פה אין צורך בתשובה) אם הייתה לך אפשרות להיות חיה כלשהיא, איזו חיה היא הייתה? זאב למה? כדי שאני יוכל לראות אותך יותר טוב למה? כדד שאני יוכל לשמוע אותך יותר טוב למה? כדי שאני יוכל לטרוף אותך (חחחחחחחח כיפה אדומה, אני קצת מוזר...) למה אתה חושב שזה מעניין אותי? כי שאלת.... אם אני אשאל אותך שאלות אינטימיות, תענה? לא... אני לא אשאל, זה באמת לא מעניין אותי (אפילו קצת דוחה). רוצה שנסיים את השאלון? קצת למה? כי חשבתי שזה יהיה נחמד אבל טעיתי... למה? כי זה דבילי... למה? אמממ ככה ? למה נראה לך שזה משנה לי מה שאתה חושב? כי אתה שואל.... האם אתה נהנה לנהל דו שיח עם ישות שאינה קיימת והיא בעצם טקסט המוצג לך על המחשב? כן, זה עושה לי טוב בלב למה? כי אני מרגיש שהקשר הזה יגיע רחוק למה? כי אתה פשוט מבין לליבי למה? אני לא יודע... זה משו בטקטס... למה שלא תלך לטיפול פסיכיאטרי? די, הייתי אתמול, זה יקר ! או אולי תמצא חברים? קשה קשה... למה? אין שפה למה? אין עבודה למה? קשה קשה למה נראה לך שמישהו ירצה להיות חבר שלך? כי אני זאב... רוצה לסיים את השאלון? כן למה? כי זה משעמם כבר למה? כי זה לא מבין לליבי כבר למה? זה נגמר למה נראה לך שעדיין אכפת לי מה אתה חושב? כי את ממשיך לשאול אני מסיים את השאלון וזהו, אתה מוזמן לענות עליו שוב פעם, אולי הפעם משהו ישתנה אולי...

C o s m i C

New member
הנה שלי! :))

שמך: אלונה גילך: 16 למה בחרת דווקא את הכינוי הזה לפורומים בתפוז? זה הכינוי שלי בכמעט כל הפורומים. חשבתי על זה בשיעור גאוגרפיה משעמם כשלא הקשבתי והדבר היחידי שקפץ לי לאוזן היה אבק קוסמי. מתי נכנסת לראשונה לתפוז? אני ממש לא זוכרת, אבל השנה. הגעתי לפני כמה חודשים. ולמה? כי חברה שלי אמרה לי לבוא לפורומים האלה כי אני כותבת בפורומים אחרים. אפשר לינק להודעה הראשונה? אה...לא! חחח כמה פעמים כבר ענית על שאלון מהסוג הזה? מלא..באימיילים, בפורומים, אני עונה כל כמעט כולם כי אני ממש אוהבת לדבר חחח אם לסבתא היו גלגלים? הייתי לוקחת אותה ל"ריפליס ביליב יט אור נוט" ואם סבא לא היה יכול לדחוף אותה? המאהב שלה היה עוזר לה. האם אתה עונה על השאלון הזה במקום לעבוד? ...בערך..אני לומדת למבחן במת' ואני לוקחת הפסקה.. אם כן, נכון שגם אחרי השאלון אתה לא תחזור לעבוד? אני אקח שוקולד ואמשיך לפתור תרגילים!! באמת! לא, באמת! שנעבור לשאלות היותר מעניינות? אפשרי..אבל אתה אומר שאתה לא מעניין? בסדר..נעבור..whatever floats your boat למרות שאתה יודע שאף אחד לא באמת יקרא את התשובות שלך? הם לא?! :( אוקי. (תעכל את הרגע...פה אין צורך בתשובה) אם הייתה לך אפשרות להיות חיה כלשהיא, איזו חיה היא הייתה? מספיק יש לי את אבא שלי.. חחחחח סתאאאאאם..אממם-סוס, נאמר. למה? האמת? כי קלי רוצה סוס חחח למה? תשאל אותה! למה? כי אני יכולה רק לשאול את חברות שלה. אם אתה מצליח לשאול אותה, תגיד לה בדרך אגב גם לבוא לארץ לבקר! :) למה אתה חושב שזה מעניין אותי? כי זו קלי! דההה! אם אני אשאל אותך שאלות אינטימיות, תענה? אולי. יכול להיות גם שאני אשקר חחח...you know..בשביל הכיף..בשביל הצחוקים אני לא אשאל, זה באמת לא מעניין אותי (אפילו קצת דוחה). your loss רוצה שנסיים את השאלון? כן. הורדתי משהו חדש של קלי שאני רוצה לראות. למה? כי לא ראיתי, ואין לי הרבה זמן! למה? אווווווף! נו אמרתי לך! כי אני צריכה ללמוד למת'! למה? כי יש לי ציונים גרועים במחצית א' ואני צריכה שפר את הציון הגשה שלי. למה נראה לך שזה משנה לי מה שאתה חושב? לא איכפת לי..כיף לי לדבר ולדבר! :) חוץ מזה, זה בעיה שלך כי אתה שואל את השאלות האלה. האם אתה נהנה לנהל דו שיח עם ישות שאינה קיימת והיא בעצם טקסט המוצג לך על המחשב? האמת שזה די כיף. אם לי הייתי מדברת אל עצמי..אז נראה לי שזה יותר טוב!
למה? למה אני הייתי מדברת לעצמי? כי כבר יש לי הפרעה נפשית אחרי השאלות האלו! למה? הבעיה היא אצלך, חבוב. למה? יש אנשים שהולכים אליהן ומשלמים להם והם יגידו לך. למה שלא תלך לטיפול פסיכיאטרי? הרגע אמרתי לך ללכת לשם! אולי אני בעצם אתקשר בעצמי.. המממ או אולי תמצא חברים? איפה? למה? כי אני לא יודעת איפה לחפש...? למה? אני לא טובה במחבואים!! למה? ככה למה נראה לך שמישהו ירצה להיות חבר שלך? אם הייתה ביני לבינך, אהההה...זה לא obvious? רוצה לסיים את השאלון? טוב...אבל שאני רוצה שנפרד בטוב לא ב-א-מ-ת התכוונתי לכל מה שאמרתי למה? כי סתם צחקתי איתך. למה? כדי להצחיק את עצמי.. למה? כי אני חולה בשפעת ועושה מת' כל היום במקום לישון ואני זקוקה לזה! למה נראה לך שעדיין אכפת לי מה אתה חושב? מעליב! ועוד אחרי שאמרתי סליחה! אני מסיים את השאלון וזהו, אתה מוזמן לענות עליו שוב פעם, אולי הפעם משהו ישתנה. חחח..לא תודה! bye baby!

C o s m i C

New member
**תיקון טעיות..

האם אתה נהנה לנהל דו שיח עם ישות שאינה קיימת והיא בעצם טקסט המוצג לך על המחשב? האמת שזה די כיף. אם לא הייתי מדברת אל עצמי..אז נראה לי שזה יותר טוב! למה? יש אנשים שהולכים אליהם ומשלמים להם והם יגידו לך למה נראה לך שמישהו ירצה להיות חבר שלך? אם הייתה בחירה ביני לבינך, אהההה...זה לא obvious?

אניייייייייי

שמך: ענבל גילך: 16 וחצי למה בחרת דווקא את הכינוי הזה לפורומים בתפוז? אממממ כי הרבה פעמים אנשים יכולים לחשוב שאני מסטולה ויש לי חיוך על הפנים רוב הזמן מתי נכנסת לראשונה לתפוז? אוגוסט האחרון אני חושבת ולמה? שיעמם לי... אפשר לינק להודעה הראשונה? אמממממממממ למטה כמה פעמים כבר ענית על שאלון מהסוג הזה? לא הרבה אם לסבתא היו גלגלים? היא עדין לא היתה פה ואם סבא לא היה יכול לדחוף אותה? הוא היה מביא את פאוליו האם אתה עונה על השאלון הזה במקום לעבוד?לא, במקום לישון אם כן, נכון שגם אחרי השאלון אתה לא תחזור לעבוד? שנעבור לשאלות היותר מעניינות? כדאי למרות שאתה יודע שאף אחד לא באמת יקרא את התשובות שלך?כן... אוקי. (תעכל את הרגע...פה אין צורך בתשובה) אם הייתה לך אפשרות להיות חיה כלשהיא, איזו חיה היא הייתה? חתול למה?הם חמודים למה? הם חמודים למה?הם חמודים למה אתה חושב שזה מעניין אותי? כי אתה נחמד אם אני אשאל אותך שאלות אינטימיות, תענה? אולי אני לא אשאל, זה באמת לא מעניין אותי (אפילו קצת דוחה).

למעלה