הראשון

../images/Emo32.gif הראשון ../images/Emo107.gif

אז מה עשיתם היום? יש חדשות על הסדרה? אתם ממליצים על סדרות לראות היום כי אני משעומם
חחח יאלה דברו על מה שבא לכם

Alias4Ever

New member
המממ סדרות לראות../images/Emo35.gif

יש לך הוט
כי יש לוסט בשעה 21:00 באקסטרה הוט אבל לדעתי צריך להתחיל לראות מההתחלה...אלא אם כן אתה כבר רואה את זה.... מה עשיתי היום...למדתי למגן במתמטיקה...אוווף אין לי כוח לזה....קיבלתי במגן הקודם 51....טוב זה לא נורא כמו שזה נשמע.....המון ילדים קיבלו פחות..זה היה ממש קשה ומעצבן וארוך....אררררררררררררררררררג
וזהו אין לי עוד מה להגיד....

מיטל101

New member
יש לי כל כך הרבה מה להגיד!!

קודם כל אתמול ראיתי ממלכת גן עדן עם אורלנדו בלום שלי הכוסון וזה פשוט סרט מדהים...אני ממליצה עליו בחום!! ועכשיו-סעמקקקקקקקקקקקקקקק.....למה????????? מכבי מפגרת 1-0...אני מאוד מקווה שהם יינצחו!!(סורי,תסכולים)... ולי יש יס:יש עכשיו שודדי הקאריביים...סרט יפההההה.... ואיך אני רוצה לראות לוסט....חבל שאין את זה ביס... ואני טסתי עכשיו מפה...

טוב היום

ראיתי מכושפות את כל הפרקים ורוניקה מארס פרק 16 ויצאתי לטיול אופנים בירקון וגם לשחיה קטנה בירקון,אחרי השחייה לא הרגשתי כל כך טוב (סתםםםםםם) וזהו

Alias4Ever

New member
כן אבל ביס

יש את "עקרות בית נואשות" וואי ממלכת גן עדן אנ ימתה ללכת לראות חח שודדי הקאריביים אחד הסרטים
אני לא יכולה להגיד את זה על הרבה סרטים שראיתי ואני אוהבת קולנוע מאוד (הקטע הוא שצריך למשכן כיליה כדי ללכת לסרט) קיצר שודדי הקאריביים ראיתי פעמיים בקולנוע
וגם עוד מלא פעמים בדיוידי בבית...

מיטל101

New member
גם אני...

אני חושבת זה הפעם ה-800000000 שאני רואה שה"ק...מטורפת על הסרט... ובאמת כדאי לך לראות ממלכת גן עדן...אחלה סרט...אורלי כזה שקסי שם!!

Alias4Ever

New member
חחח "אורלי"

כן אני בעד לתת לו שם של בחורה..גם ככה גברים לא יכולים להגיע לכזאת רמה של יופי...(מה לעשות אנחנו העם היפה...והחכם...והאינטליגנטי...גברים...הם פה בטעות...אבל מה לעשות שאי אפשר בלעדיהם)

Alias4Ever

New member
אממממ

הלכתי לבמות לראות את נינט המהממת ודודו טסה הכושון... ראינו קצת זיקוקים..היה סבבי...ואז ידיד שלי בא אליי ועשינו מרתון ALIAS עד 3 וחצי בבוקר...

אמממממ

היום הלכתי לראות בתים כי ההורים שלי רוצים שנעבור דירה והלכנו לרמת ישי (אפחד לא שמע על זה אני יודעת) חדשות על הסדרה אין לי וסדרות לראות היום...לא יודעת.. אה איך שכחתי ג'אג היום בעשר בערוץ שלוששששש!

נופר 247

New member
יום ראשון בחיי.....ה-15.5.05(סתם

שיעמום) מה יש לראות...לא יודעת.. רגע תןל לחשוב...אהה כן טלונבלה בע"מ כמובן... חלום אמריקאי סדרה חמודה...פלורנטין אהה ונראה היום או מחר יש חברים לא זוכרת... אז מה יש לי לומר...מחר אני בחופש... מה עוד אין לי מה לכתוב כל כך רק רציתי לומר שלום! ומה המון אנשים שהיו פעם בפורום נעלמו פתאום!!!!!!!היכן אתם..
עזבו אותי היום אני לא קשורה....

למעלה