הסופרבול

לאוס

New member
../images/Emo32.gif הסופרבול

אני כרגע סיימתי לצפות בפעם הראשונה בחיי במשחק פוטבול (בלי סוף הרבע הראשון-רבע שני) ואחרי שהבנתי מעט מה אני רואה, אני חייב לומר: וואלה! זה ממש לא רע העניין הזה! אתה נכנס לזה קצת ומתחיל להבין שיש טקטיקות, עניינים קצת מעבר לנראה לעין וזה מגניב. מהלך קלאץ' אדיר של הג'איינטס, ניצחון בשיניים, נגד כל הסיכויים, חוויה. אמנם נגמרה העונה, אבל לפחות בבאה אני יודע שאני אתחיל לעקוב.

OrEl74

Well-known member
מנהל
ראיתי כמה פעמים את הסופרבול

ואני חייב לציין שלא הבנתי כלום
יחד עם זאת, זכורה לי חוויה חביבה שקשורה לסופרבול. בשנת 2003 טסתי עם אח שלי לוושינגטון לראות את אלוהים משחק כדורסל. בתקופה הזאת של השנה וושינגטון קפואה ומושלגת לגמרי (מראה יפה כשלעצמו) ובלילה הראשון חיפשנו מה לעשות עם עצמינו. יצאנו לרחוב בסביבות 7 בערב והרחובות היו פשוט ריקים מאדם וחשבנו שזה בגלל השלג. איכשהו מצאנו מונית וביקשנו ממנו שיקח אותנו לאיזה קניון או משהו כזה, הנהג הסתכל עליינו בתמיהה ואמר שהכל סגור. שאלנו בתמימות למה הכל סגור בשאה כזאת והוא צחק והסביר לנו שיש סופרבול וכולם בבתים. זה פשוט סוג של חג לאומי עבור האמריקאים. נסענו ל-KFC, קנינו דלי ענק של כנפיים ו-4 בקבוקי בירה וחזרנו למלון לראות סופרבול כמו כל האמריקאים והיה ממש משעשע. עד כאן סיפורו של "אוראל בעיר הגדולה"

לא יודע אם זאת פעם ראשונה

שנה אחרי שנה, פייטון ועכשיו אחיו איליי מנינג, שני הרכזים, זוכים באליפות וגם אבא שלהם היה קווטרבק לא הצלחתי לראות הכל בערות מלאה
אבל הרבע האחרון היה ענק מה שאני לא מצליח להבין איך כל המשחק הסקור היה נמוך כל כך, ואז בשלוש דקות האחרונות שני שערים? עייפות של ההגנות? הבהילות של קלאץ טיים? המהלך של המשחק היה בתפיסה המדהימה במהלך נואש של הגיינטס להתקרב לשער ממש לקראות הסוף. הבן אדם שם קפץ לגובה מטורף, נדחף, התקפל כמו בייגל אחורה, נפל על הגב והצליח להמשיך להחזיק בכדור. מזכיר את ג'רי מגווייר

7liel7

New member
אם אני לא טועה

גם אחיהם האמצעי היה QB... ואם כבר פתחתם פה שרשור לזה, אז הרשו לי לשבח את קבוצתי האהובה ואת המאמץ הענק שהם עשו. ואני מאוד מודה להם על הרס החלום המתוק של הפאטס, זה ממש תענוג בשבילי. אם יש קבוצה שאני לא סובל בספורט המקצועי, אלה הפטריוטס. קבוצה עם כישרון ענק, שחקנים מדהימים אבל משחקים מגעיל ומרמים. וזה חבל. אז קיצר, ברכות לג'יאנטס ונקווה לשחזור בעונה הבאה!

למעלה