המשך

yaakii

New member
../images/Emo32.gifהמשך ../images/Emo203.gif

והיום: שאלון
(במין זכר, אך מופנה לכולם, כמובן
)
בשש מילים, מי אתה?
בעשר מילים, איך אתה נראה?
המסר הכי מצחיק שקיבלת בתפוז:
הפעם האחרונה שהיית אצל רופא שיניים:
דגם פלאפון נוכחי:
דגם נגן נוכחי:
אוטובוס, מונית או רכב?
הדבר שהכי שימח אותך היום:
הדבר שהכי העציב אותך היום:
השלם: בסך הכל, היום הזה היה יכול להיות הרבה יותר ____________________________
מתי קמת היום?
האדם האחרון שחיבקת?
האדם האחרון שצעקת עליו?
כמה ספורט אתה עושה?
המזכרת הכי משונה שלך:
הדבר הכי לא מועיל שקנית:
הבגד הכי הזוי שלבשת:
החופשה החלומית שלך:
השעות הטובות שלך ביממה:
מה יכול בכל זמן להעלות על פנייך חיוך?
הכיתוב/ציור על הספל האהוב שלך: השיר האחרון שהקדישו לך, ומתי?
דבר שיכול להוציא אותך מדעתך:
מסר אחרון לאומה:

benaymr

New member
למרות

שאני נגד שאלונים מהסוג הזה... בשש מילים, מי אתה? בניה דויד בן אוריאל שמואל מינצר בעשר מילים, איך אתה נראה? עשר מילים זה יותר מדי ותמונה שווה עשר מילים נכון? המסר הכי מצחיק שקיבלת בתפוז: לא קיבלתי הפעם האחרונה שהיית אצל רופא שיניים: חודשיים לערך דגם פלאפון נוכחי: סוני אריקסון לא יודע דגם נגן נוכחי:פרמיטבי,MP3 אוטובוס, מונית או רכב? בחיים לא מונית, בנתיים אוטובוס ומתכונן כבר לרכב. הדבר שהכי שימח אותך היום: הדבר שהכי העציב אותך היום: סצנת הסיום בבלייד ראנר השלם: בסך הכל, היום הזה היה יכול להיות הרבה יותר משעמם____________________________ מתי קמת היום? עשרה לשבע האדם האחרון שחיבקת? אוווווווווו, דיי איזו חדירה לפרטיות האדם האחרון שצעקת עליו? המרצה שלי לפילוספיה כמה ספורט אתה עושה? הרבה כדורסל,עוד חצי שעה אני יוצא לשחק. המזכרת הכי משונה שלך: עט זהב שאבא שלי קיבל מהעו"ד של כפר קאסם, יש לזה סיפור ארוך. הדבר הכי לא מועיל שקנית: אני לא צרכן,כשאני קונה הכל נצטרך, אבל שהייתי באמריקה בקאמפ והיו חסרות לו גופיות כדורסל כי שחקנו כל יחום אז קניתי 5 גופיות ב20$ איכותיות באקסטרה לאר'ג,וחשבתי שזה כמו בארץ, אבל מסתבר שזה מותאם ל2 מטר מינימום חעחעחעח. הבגד הכי הזוי שלבשת: בפורים התחפשתי לחנון וזה היה מקסים, אבל ממש מוזר החופשה החלומית שלך: ניו יורק השעות הטובות שלך ביממה: 12 עד 2 מה יכול בכל זמן להעלות על פנייך חיוך? אין כזה דבר הכיתוב/ציור על הספל האהוב שלך: אין השיר האחרון שהקדישו לך, ומתי? לא חושב שהקדישו לי מעולם, אני הקדשתי לא מעט. דבר שיכול להוציא אותך מדעתך: מסר אחרון לאומה: אתה חושב משמע אתה קיים

benaymr

New member
XD

לא מהעו"ד אלא מראש העיר,אבא שלי היה העו"ד של כפר קאסם.

רוני13

New member
../images/Emo54.gifכפר קאסם...בעע

עשינו בצומת קאסם הפגנה נגד הקסאמים-וכל ערבי שעבר השתגע.

טוב, נו

בשש מילים, מי את? אילת יונה לימן בת לשני הורים. בעשר מילים, איך את נראית? נו, אתם לא באמת רוצים לדעת, וזה גם לא חשוב. המסר הכי מצחיק שקיבלת בתפוז: לא זוכרת, אבל לא נוהגים לשלוח לי מסרים מצחיקים
הפעם האחרונה שהיית אצל רופא שיניים: נו נו נו לי, אבל כנראה שזה היה בערך לפני שנה, או יותר (וזה לא טוב כי אני צריכה ללכת אליו...) דגם פלאפון נוכחי: איך קוראים לו? telit כזה של פלאפון, אפור, קצת טרנטה (אבל ב"ה עובד!) דגם נגן נוכחי: נגן זה mp3? גם לו אני לא יודעת איך קוראים. iko, אדום, 1 ג'יגה. אוטובוס, מונית או רכב? אוטובוס! הדבר שהכי שימח אותך היום: פגשתי את חברות שלי (בחופשה זה נדיר, לצערנו). הדבר שהכי העציב אותך היום: זאת תקופה קשה שהרבה אנשים מתים בה. השלם: בסך הכל, היום הזה היה יכול להיות הרבה יותר: קריר.____________________________ מתי קמת היום? שבע וחצי. האדם האחרון שחיבקת? אמא. האדם האחרון שצעקת עליו? לא זוכרת, אבל מן הסתם אח שלי. כמה ספורט את עושה? לא הרבה, לצערי. אבל משתדלת ללכת ברגל כשאפשר. המזכרת הכי משונה שלך: כל מיני דברים אינפנטילים וחסרי תועלת מגיל ארבע. הדבר הכי לא מועיל שקנית: המשקפיים שלי... ולא אני קניתי אותם, אבל לא חשוב. הבגד הכי הזוי שלבשת: אני לא לובשת בגדים הזויים...
החופשה החלומית שלך: שביל ישראל! השעות הטובות שלך ביממה: לילה. מה יכול בכל זמן להעלות על פנייך חיוך? מילה טובה. הכיתוב/ציור על הספל האהוב שלך: הוא סתם צבוע בגווני צהוב... השיר האחרון שהקדישו לך, ומתי? לפני שנתיים, נראה לי, חברה שלי שהתנדבה ברדיו העירוני הקדישה לי שיר - "ימים של שקט". דבר שיכול להוציא אותך מדעתך: לא חסר. אנשים לא ברורים ומעצבנים. מסר אחרון לאומה: אל תשפטו בן אדם לפי מה שהוא כותב בשאלון! תודה.

yaakii

New member
שביל ישראל זה הדבר האחרון שאפשר

לקרוא לו חופשה/tapuzforum/images/emo3.gif

רוני13

New member
טוב נו, משעמם לי אז...

בשש מילים, מי אתה? אני הוא רונאל, יהודי שמקורותיו בתימן. בעשר מילים, איך אתה נראה? כמו כל בן אדם רק עם צלקת בצוואר בגלל ניתוח. המסר הכי מצחיק שקיבלת בתפוז: כשביקשנו להפוך קומונה לפורום בטענה שאם יש "פורום מדבקות מונדיאל" לנו גם מגיע-הם סירבו
הפעם האחרונה שהיית אצל רופא שיניים: לפני כמה חודשים סיימתי טיפול ארוך שכלל המון סתימות,טיפולי שורש וכאב
דגם פלאפון נוכחי: נוקיה 5700. דגם נגן נוכחי: אין לי מושג, השאלתי אותו. אוטובוס, מונית או רכב? עוד מעט רכב-בנתיים אוטבוס. הדבר שהכי שימח אותך היום: לחזור הביתה מהעבודה. הדבר שהכי העציב אותך היום: שום דבר
השלם: בסך הכל, היום הזה היה יכול להיות הרבה יותר אם המשיח היה מגיע עד עכשיו... מתי קמת היום? 7:30-8:00 לא בטוח. האדם האחרון שחיבקת? אחותי הקטנה... האדם האחרון שצעקת עליו? אמא, אתם לא תאמינו למה
כמה ספורט אתה עושה? לא הרבה... המזכרת הכי משונה שלך: כרטיס כניסה ליוניברסל סטודיוס בהוליווד. הדבר הכי לא מועיל שקנית: דיסק אחד. הבגד הכי הזוי שלבשת: חולצה של בת עין-לא הזויה, פשוט "לא רגילה". החופשה החלומית שלך: 3 שבועות בארה"ב-זאת לא הייתה חופשה, זה היה מסע. השעות הטובות שלך ביממה: בין 18:00-22:00. מה יכול בכל זמן להעלות על פנייך חיוך? בדיחה טובה. השיר האחרון שהקדישו לך, ומתי? אתמול, אחותי הקדישה לי בית משיר של אביב גפן
דבר שיכול להוציא אותך מדעתך: שבוהים בי
מסר אחרון לאומה: ארץ ישראל לעם ישראל ע"פ תורת ישראל

yaakii

New member
אני מקווה שלגבי מי חיבקת אתה בטוח,

לפחות../tapuzforum/images/emo6.gif (ע``ע מתי התעוררת). שלא יתברר שחיבקת אדם שאתה לא מכיר/tapuzforum/images/emo13.gif. אני חושש שלחברי הפורום יש נשמת אדם בגוף חיזר-פשוט, אף אחד לא מוכן לתאר את עצמו/tapuzforum/images/emo13.gif

benaymr

New member
לדעתי

במקום שרשורי הכרויות אפשר לעשות וועידה מסנג'רית.

yaakii

New member
אין לי מסנג'ר../images/Emo4.gif

וחוץ מזה שאז אתה מאבד את כל ייתרונות הפורום:
גם מי שלא נמצא בזמן שליחת ההודעות יכול להגיב לשירשור מאוחר יותר.
קהל חיצוני יכול להתרשם מהנכתב בפורום ולהצטרף אם מתחשק לו. ובנוסף, אחת ממטרותי בכותבי את שירשורי האוף היא להוסיף עניין לפורום... אך במקביל יהיה נחמד להתכתב גם במסנג'ר. אולי אף אפתח אחד, בהדרכת אחי כשיחזור הביתה
(כמו כן ניתן לפתוח שיחה בצ'אט בכל רגע שרוצים. בצד שמאל יש כל מיני "תוספות" של הפורום וביניהן-הצ'אט.)

yaakii

New member
ועכשיו כשאני כותב מהמחשב ולא מהפלאפון...

...גם אני יכול לענות:
בשש מילים, מי אתה?
יקי (יעקב) הרץ. תיכוניסט שאוהב לפעול. בעשר מילים, איך אתה נראה?
כמישהו שלא אכפת לו לתאר זאת...רק שנגמרו לי המילים..
(
) המסר הכי מצחיק שקיבלת בתפוז:
מישהו שמבקש ממני להפסיק את חסימתו, כשמעולם לא חסמתי משתמשים... הפעם האחרונה שהיית אצל רופא שיניים:
אורטודנט נחשב?
חצי שנה בערך.. דגם פלאפון נוכחי:
סוני אריקסון. דגם נגן נוכחי:
mp3 כלשהו. עם קצת מקום. אוטובוס, מונית או רכב?
אוטובוס. איך משיגים חוברות למידה לתאוריה?
הדבר שהכי שימח אותך היום:
הצטפרתי לברית ב"טרויאן". הדבר שהכי העציב אותך היום:
ניצבו בפני מחסומים רבים בניסיון אירגון של פגישת תיכוניסטים למטרת פרוייקט.
השלם: בסך הכל, היום הזה היה יכול להיות הרבה יותר
מעניין, אם לא הייתי בחצי ממנו ליד המחשב..
מתי קמת היום?
תשע האדם האחרון שחיבקת?
אמא האדם האחרון שצעקת עליו?
חניך כמה ספורט אתה עושה?
חצי שעת הליכה, פעמיים בשבוע. המזכרת הכי משונה שלך:
צלקת קטנטנה באזור כף-הרגל מפעולה בכיתה ד'
הדבר הכי לא מועיל שקנית:
כרך עבה של כל 7 ספרי הנרניה ביחד. הבגד הכי הזוי שלבשת:
פאת ראסטות שחורה ל"חפש ת'מדריך" שהיה שבוע שעבר.
החופשה החלומית שלך:
חודש באנטרקטיקנה. השעות הטובות שלך ביממה:
לימודים-בוקר מוקדם, חופש- 12:00 עד 15:00 מה יכול בכל זמן להעלות על פנייך חיוך?
הבני-דודים המתוקים שלי
הכיתוב/ציור על הספל האהוב שלך
אין לי.. השיר האחרון שהקדישו לך, ומתי?
מעולם לא דבר שיכול להוציא אותך מדעתך:
(רוני מרשה לי להעתיק?
) כשנועצים בי מבטים מסר אחרון לאומה: אל תאמר מחר-פן יהיה מאוחר.

למעלה