המלצות

פלוטו24

New member
../images/Emo32.gif המלצות

מה נחרש אצלכם כרגע במערכת, מחשב וכדומה? אצלי השבוע היה של טרייסי צ'פמן. איכשהו, תמיד שאני שם אותה במערכת היא מרגיעה אותי ומכניסה אותי לשלווה מוחלטת. והאוסף שלה פשוט מושלם...
עם שירים מדהימים וחזקים כמו fast car הבלתי נשכח ו bang bang bang המצמרר, ובכלל שירים איכותיים אחרים. זמרת בחסד. (והאלבום הראשון שלה בכלל משהו משהו
). בקיצור, זמרת מעולה שלדעתי לא זוכה מספיק להשמעה והכרה בארץ. (וחבל...). טוב, נסחפתי קצת, ממש יחסי ציבור עשיתי לה פה
אבל זו המלצת השבוע שלי.

מה נחרש עכשיו?

אמממ חוץ מבריטני ספירס מדי פעם, Portishead שממש ממש מגנייבים לדעתי וכיף לשמוע אותם, רג'ינה ספקטור שהיא היורשת הצעירה בשרשרת הקייט בוש-טורי-פיונה אפל כמו שהגדירו את זה, והיא פשוט מעולה. וגם קצת אלג'יר מדי פעם, נאמנות ותשוקה בעיקר.

behappy

New member
הו, פורטיסהד../images/Emo45.gif

תנסי את בת גיבנס (הסולנית) לבד, היא מדהימה.

noosh

New member
הו, טרייסי צ'פמן

היא מהיחידות שמסכימים להשמיע אצלנו בחוליה. היא בהחלט מרגיעה. לי יש קצת דיאנה קרול, וביטלס (אבל תמיד יש לי ביטלס), אבל בעיקרון לא אמן או להקה ספציפיים... אני ממש בקטע של 88FM והאמפי3 שלי, על ראנדום.

כרגע נחרש אצלי....

דיסק,שאת שיריו הורדתי מאתר imusic שזהו אתר למוזיקה ישראלית חוקי בו ניתן להוריד שירים תמורת תשלום מסוים ולקבל חשבון לפי רצונך בכמות השירים. אני הורדתי חלק מהאלבום "מנציחים את מוטק'ה" שזהו אוסף שירים של אמנים אשר הלחינו שירים מכתביהם של נופלים במערכות ישראל,האלבום הוצא לאור באתר ביום הזיכרון. למרות הקונוטציה,אני ממליצה בחום על האלבום הזה משום שיש שם שירי מופת באמצעות מילים ולחן(של יהודית רביץ,ברי סחרוף,דניאל סלומון,אביתר בנאי ועוד)רגישים ויפים וברגע ששומעים אותו כאלבום הוא נשמע אחרת,ממש אלבום אוסף רגיש. מעבר לזה....הדברים הרגילים שרצים לי במערכת(שבינתיים הספיקה להתקלקל
):מתי כספי,ג'ף באקלי,חווה אלברשטיין,קט סטיבנס,טורי איימוס,דנדי וורהולז. תחיייה מחודשת! חן

Sedna

New member
אני מחפשת כבר הרבה זמן

שיר של טרייסי צ'פמן ששמעתי בבר. יש לזה מנגינה יפיפיה, אבל בגלל הרעש בבר לא הצלחתי להבין את המילים. כל מה שהצלחתי להבין זה שהפזמון מתחיל במילה: "..............I" ושזה חוזר על עצמו פעם-פעמיים.... מישהו מכיר??

פלוטו24

New member
אממ... אני בדרך כלל מזהה שירים די

מהר לפי המוזיקה. אבל פה זה קשה מידי, יש עוד רמז?

serpentine

New member
נראה לי זה fast car

כי בפזמון היא שרה: I.. had a feeling that i belong‎ וזה חוזר על עצמו.. אולי זה-זה?

behappy

New member
כרגע- ג'יינס אדיקשן../images/Emo3.gif

(איזה כייף לחזור 5 שנים אחורה
) וגם אנני לנוקס, ולידביילי וג'ירפות. וטורי, תמיד. שמעתי גם המון קיור לפני כמה ימים מעורבב עם טורי, זה היה מקסים.

serpentine

New member
מממ

בזמן האחרון חרשתי קלות על קייט בוש.. כל שבוע אני קונה דיסק אחר שלה.. וגם חריש על אווה קסידי שיש לה קאברים מעולים ומוזיקה ג`אזית טובה..

תומקלה

New member
../images/Emo45.gifאוו טרייסי צ'פמן מהממת

אין ספק שהיא מזככת ומרגיעה. בחורה נשמה טרייסי. לא הייתי כאן כמה זמנים, וזה טוב, זה.. טוב לחזור. בימים האחרונים התאהבתי עד כלות הנפש והעצמות בבחור עם קול חם, עמוק ומחייה נשכחות בשם ג'קסון סי פרנק. זה בחור שבעברו נכווה כמעט עד מוות ואיך שהוא החוויות הקשה הזו הולידה בלוז נפש מקסים. הוא מנגן נדמה לי עם גיטרה אקוסטית בלבד. וזה טוב טוב טוב. לא שאני, אבל אם במקרה אתם נתקלים באיזו ציפור כחולה, חפשו אותו. ובלי קשר בכלל- נוש, מה את עושה בצבא?

למעלה