המלצות:

sapir aloud555

New member
../images/Emo32.gif המלצות:

אממ, הנה ההמלצות שלי לשבוע.. אתם מוזמנים להוסיף משלכם אם בא לכם..;] Simple Plan - Welcome To My Life Blue - Curtain falls Brian McFadden - Irish Son Daniel Bedingfield - Dont Giver It All The Chronicles Of Life & Death Green Day - Boulevard of Broken Dreams ו.. Girls Aloud- Wake Me Up Girls aloud- I'll Stand By You
כמו שאמרתי, אתם מוזמנים להוסיף

המלצות

הוספת כבר את אלאוד, העתקת לי מהראש :-S טוב...אז ככה....את הכפיים של 'פיו פיו' חחחחח סתאאם.... Daniel Bedingfield: Wrap My Words Around you Daniel Bedingfield: Growing Up בכלל, כל האלבום החדש, מומלץ בHEAT
The Rasmus: Guilty ואם מישהו אוהב/ת ראפ.........ורואה כאן ראסלינג-WWE יש שיר של הראפר/מתאבק- John Cena: Word Life! XXX

מק../images/Emo78.gif

DAAAAAAAAAAIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIEEEEEEELLL AAAAALLLLLLOOOOOOUUUUUUUUUDDDDDDDDDDD BBBLLLLLLLLUUUUUUEEEEEEE WWWWWWWWWEEEEEEEEEESSSSSSSTTTTTTTTLLLLLLIIIFFFFEEE MUUUUUUUUUSSSSSSSEEEEEEEEEEEEEEE RRRRRRRRRRAAAAAAAAAAAAAAAAAAAASSSSSSSSSSMMMMMMUUUUUUUSSSSSSS דניאלאוד

Eden McFadden

New member
ההמלצות שלי:

Anastacia - Sick And Tired Avril Lavigne - Don't Tell Me Avril Lavigne - Nobody's Home Avril Lavigne - My Happy Ending Black Eyed Peas - Let's Get It Started Brian McFadden - Irish Son Brian McFadden - Oblivious Brian McFadden - Real To Me Britney Spears - My Prerogative JoJo - Leave (Get Out) Mario Winans feat. P. Diddy - I Don't Wanna Know Maroon 5 - She Will Be Loved Maroon 5 - This Love Pirats feat. Shola Ama - You Should Really Know מסיקה, מורן אהרוני ושורטי - פינוקיו הראל סקעת - בדידות (שלכת) הראל סקעת - עודני ילד כוכבי הפסטיגל - נומה נומה היי מאיה בוסקילה ומסיקה - זה רק בינינו מושיק עפיה ורינת בר - שבועת הנצח נינט טייב - בסוף העולם קוואמי - ימים שחורים

Eden McFadden

New member
עדיין לא שמעתי אותו...

עד עכשיו שמעתי רק שלושה שירים של בריאן (מה שכתבתי למעלה). אני לא רוצה לשמוע את השאר, כדי שתהיה לי הפתעה בסוף החודש, כשאני אקנה את האלבום. למרות ששמעתי ביקורות מאוד טובות על כל השירים שבאלבום.

sapir aloud555

New member
אז גם לא שמעת,

את השיר עם דלטה..והבנות ממש אוהבות אותו בפורום ווסט'..שיר נחמד.. Real To Me, Irish Son, ו Uncomplicated אלו השירים הכי טובים שלו לטעמי..מכל מה ששמעתי שלו.

Eden McFadden

New member
כן, עדיין לא שמעתי את הדואט

חפיף... אני אתאפק עוד שבועיים וחצי ואז אני אקנה את האלבום.

sapir aloud555

New member
טוב לפחות לא כל האלבום שלו הודלף :X

אגב שמעת שהוא חידש את השיר שהוא כתב לגירלז אלאוד?
החידוש יהיה בייסיד בסינגל של Irish Son
GO Brian! הליריקס ממש מתאימים לו P:

Eden McFadden

New member
יאפ!

שמעתי על החידוש הזה. אני מתה כבר לשמוע את האלבוםםםםםםםםםםםםםם אבל אני אנסה להתאפק עוד קצת...

Eden McFadden

New member
אה, והשיר נקרא Girls Allowed, נכון?

כי אם הוא לא מופיע באלבום, אז אני מניחה שאותו אני אוריד...

sapir aloud555

New member
כן..חחח..

לא נראה לי שזה ייכנס לאלבום..אבל עדיין זה לא הגיע לרשת, מהסיבה הברורה- שאם זה לא באלבום- זה לא הודלף- והסינגל עצמו שבו החידוש נמצא, לא יצא עדיין, תחכי עוד שבוע יהיה אותו :] אם תמצאי את השיר תגידי לי, כי אני עדיין לא מצאתי..P:

למעלה