*הכניסו משפט שנון כאן*

../images/Emo43.gif רוצים להיפגש על חשבוננו../images/Emo35.gif

תפוז מזמינה אתכם למפגש פורום על חשבונה
זוכרים את פרוייקט "המקלדת"? אתם הגולשים שלחתם יותר מ1200 סיפורים. אתם הגולשים הצבעתם איזה מהסיפורים יעברו לשלב הבא והלקטורים שלנו בחרו (יתפרסם בקרוב) בכ- 60 הסיפורים שיופיעו בספר. בקרוב מגיע שלב העריכה, העימוד, עיצוב הכריכה וההדפסה. מה לדעתכם צריך להופיע על כריכה של ספר שמורכב מיצירתם ודעתם של אלפי אנשים
כי לנו ברור שאתם הגולשים הם אלה שצריכים להופיע על כרירכת הספר הזה
ב20 באוקטובר (יום חמישי, חול המועד סוכות) נקיים מפגשי פורומים לכלל הפורומים ב
נכנס את כל מי שרוצה להשתתף בכיכר רבין לצורך צילום הכריכה של פרוייקט המקלדת. כל מי שהשתתף בפרוייקט, הצביע לסיפורים, שמע עליו או סתם רוצה להיפגש עם החברה מהפורום, מוזמן להגיע בשעה 15:30. הצלחת צילום הכריכה תלויה בהמון גורמים אבל בעיקר, בהשתתפות שלכם. אתם מוזמנים לספר על הפרוייקט לחברים שלכם ולהזמין אותם לבוא להצטלם גם.
אנחנו מבטיחים שיהיה כיבוד קל (ושווה
)

היום בתפוז אנשים../images/Emo39.gif

רמי ורונן, אירה וגיא ואפרת ורואי -שלושת הזוגות שעלו לגמר הגדול של רצים לדירה יתארחו בתפוז Live ב Blog Tv בשעה 19:30. אתם מוזמנים לשרשר להם שאלות כבר עכשיו בפורום רצים לדירה 2.
אילן נרינסקי, מורה לזואולוגיה ומנהל פינת חי יענה לשאלות בנושא שילוב בע"ח במסגרות חינוכיות היום בשעה 20:00 בפורום חינוך לילדים ונוער

גמלך^^

מיאו,אם הייתי יודעת מספיק על יוגי הו,הייתי עושה פה איזה חידון קטן. אבל אני בורה._. ואגב,לא ידעתי שאת יכולה לאסוף את כל הכתומים החדשים והלא קשורים לפורום ולהכניס אותם תחת כתום אחר^^ זה מגניב^__^

Envious

New member
תעשי חידון !~ <:

אני מצווה עליך אני אוקא אכזרי ניחעחעחע *.*

SetoGirL

New member
../images/Emo11.gif|סטו|אייס|../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif~!!!!!!!!!

אם את אוהבת חידונים שלי

למה את לא עונה עליו בקומונה של פמ''א?
הא? הא? ואמרתי לך,אני לא יודעת מספיק._. לא חרשתי על הסדרה כל כך.

זה נקרא שרשור. ^^~

כוחות הדיקטטורה.
:ּP המ, לקחתי לתשומת לבי את ההארה בנוגע לחידון. אם יש מתנדבים - מה טוב, אחרת אני אקח את זה על עצמי. ^^" אתם מוזמנים להציע רעיונות לפינות שבועיות, בכדי להעיר את הפורום. עד כה יש שתי פינות - החולייה החלשה (באחריות SetoGirL) ושרשור שונן איי שבועי שנפתח ע"י Bakura בימי שלישי.

Hao

New member
בלע, איך תעשי חידון עם פספסת חצי

סדרה?! להזכיר לך לפני כמה חודשים, שעוד שידרו את הסדרה? מי הפסידה את כל הפרקים וביקשה לעדכן אותי לגבי הרגע שבו באקורה/מאריק יחזרו(מה שבאמת יקרה רק בעוד 2 סאגות...(שוב מתנצל אם עשיתי ספויילר)

../images/Emo58.gif למעלה >_>

כל פיסת מידע לגבי פרקים שלא שודרו בארץ, נחשבת לספוילר. לא הפסדתי את כל הפרקים. ג'יזס, אפשר לחשוב שאני בכלל לא צופה בסדרה מההודעה שלך. הפרקים שאתה מדבר עליהם היו משעממים. למה לי לטרוח לצפות בהם, כשאני יכולה להתענג על B&B?

Hao

New member
אבל הם פרקים חשובים...

וגם כן , יש לך הרבה חסכים(עוד מילה טובה לפסיכימטרי).. יש לך את כל העונה הראשונה ראשונה, שלא שודרה בארץ(אך ניתן להוריד או לבקש ספויילרים מתאימים, וכן יש שם באקורה...) ויש לך עוד 2 סאגות(לא כולל הסאגה המטופשת של אטלנטיס)..שלא שודרו בארץ. ויש גם את עונת ה-GX... ויש לי דז'ה וו חזק.

נצל''ש עזרה! ../images/Emo101.gif ../images/Emo153.gif

פורום דיג'ימון נהיה פאקצי!
תראו מה הם רושמים על 'לייק-נה-נו-דה'!
זה לא יעבור בשתיקה!
סופר-באקי לפעולה!!! ובואי נראה להם מי אנחנו הפאנגירלז באמת! והביאי איתך את אנבי!
הסיבה לפאקציות V

למעלה