הכי תמוה

sashkashurik

New member
../images/Emo32.gifהכי תמוה

והכי מוזר שאי פעם ראיתם בפורומים!
אז ככה: פתאום בא לי לראש שפעם ראיתי איזה סרט. קומדיה. לא יודעת לא את שם הסרט, לא את השחקנים שהיו בו, אפילו לא יודעת אם זה סרט אמריקאי או מארץ אחרת. זוכרת רק בקצרה חלק מהעלילה. זוכרת שהיה מאוד מצחיק. עכשיו אני אכתוב פה חלק מהעלילה שאני זוכרת, ואם מישהו מכם יודע במה מדובר, אנא, ספרו לי את שם הסרט. אם לא, לפחות תכוונו אותי לאנשהו ברחבי הרשת שאני יכולה לחפש שם (לא מצאתי בIMDB למיניהם). אז הנה העלילה: לאישה משועממת מאוד יש בעל שאחיו שהיא לא ראתה מעולם, אמור לבוא לבקר אצלם. האישה מתוסכלת ומשועממת, ולא יודעת מה לעשות עם חייה, אז חברה שלה מייעצת לה שתיקח לה מאהב. אז האישה אוזרת אומץ, יוצאת לאיזו חנות, פוגשת איזה גבר ומחליטה לעלות איתו לחדר במלון שהוא משתכן שם. הם עושים את מה שהם עושים, ולמחרת היא מתעוררת כשהוא ישן כמו תינוק לידה. היא מתחילה להעיר אותו ולא מצליחה, אז היא מבינה, שהוא בעצם, מת תוך כדי שהם עשו סקס. היא נכנסת לפאניקה, וחושבת איך לתרץ את המוות שלו. היא מוצאת אצלה בארנק איזה תרופה, ומכניסה המון המון טבליות לגבר הזה לפה על מנת שזה ייראה כאילו שהוא הרעיל את עצמו. והיא עוזבת אותו ככה במלון, ובורחת משם. כמובן שמסתבר שמדובר באח של בעלה. בעלה ומשפחתו כולם מחכים לאח שלא מגיע, עד שאיכשהו הם מגלים שהוא מת. על מנת לדעת איך הוא מת, הם רוצים לעשות נתיחה אחרי המוות, וצוות הרופאים נדהם לגלות שטבליות האלה שהגבר, כביכול, בלע, לא התעכלו בקיבה. זאת העלילה שאני זוכרת, וזוכרת גם שהיה שם איזה חתול, בעל 9 נשמות. הוא כל הזמן "מת", אבל חזר לחיים אחר כך.
ותודה מראש!

sashkashurik

New member
וואלה? איך לא חשבתי שלתפוז

יש פורום לכל דבר ולכל מילה.
אני אנסה להעתיק את ההודעה שלי לשם, נראה מה ייצא מזה.
ותודה!

sashkashurik

New member
נו, זה ממש לא עוזר לי../images/Emo10.gif

איך אני אמורה למצוא את הסרט הזה??? וב"זיהוי סרטים" לא עונים לי...

Sibling Rivalry with Kristie Allie!

אני ישר נזכרתי שזה עם קריסטי אלי (עוד לפני שנהייתה פרה שמנה). לקח לי איזה שתי דקות למצוא את שם הסרט. דרך אגב, זה גם עם סקוט בקולה, שאין עליו ועל הסדרה הדגולה איתו "זינוק לאתמול." פשוט אין!!! מי שלא מסכים איתי צריך להתאפס על עצמו, ומיד!!!

sashkashurik

New member
נו, הייתי שואלת אותך וזהו!

מה הלכתי לטייל בכל מיני פורומים מוזרים...
.

../images/Emo207.gifהמלצה על דיסק: מיקה

life in cartoon motion. דיסק מעולה של זמר חדש. עכשיו מריץ את grace kelly בכל חור אפשרי. והוא בהחלט סוג של רובי וויליאמס מעורב בפרדי מרקיורי. קישור לקליפ.

למעלה