הכי כייף

amitshilo

New member
../images/Emo32.gif הכי כייף

זה לא להיות חולה ולבד ומסכנה בבית
הכי כייף זה ימי עריכה מסטולייייים של העיתון. הכי כיף זה עיתון! בכלליות
הכי כיף זה להיות בבי"ס 14 שעות ולהרגיש כ"כ בבית.. הכי כיף זה מופע מחול מדהים מדהים מדהים מדהים מדהים. ("הידרה" של ענבל פינטו ואבשלום פולק - רוצו לראות! עכשיו!) הכי כיף זה לכתוב הרבה בפורום ולהציף את האוף!! ייאי!! ווהההווו!!!11
^$&@

roni pi

New member
הכי כיף!!!

הכי כיף לבשל עם אמאא
הכי כיף להיות כל השבוע בבית ולראות טלוויזיהה
הכי כיף לדעת שכולם עושים מבחנים וממתכונת ואני לאא
הכי כיף לדעת שיש מיליון תכניות לסופשבועע
הכי כיף שהחדר מסודרר
הכי כיף שאין תאבוןן
הכי כיף לקבל הודעה כזאת ושזה לא יעלה לי כלום חוץ מ"פחחחחחח"
הכי כיף זה שמפנקים אותך ומביאים לך אוכל ליד הקמין
הכי כיף זה לקרוא ספר מדהים ולחשוב נכתב עליך הכי כיף להסתובב בטרנינג שבוע רצוף
הכי כיף שמחר חוזרים לשגרהה
הגיע הזמן!

תרגישי טוב בובי../images/Emo201.gif

הכי כיף זה להרגיש כל כך מוערכת ומועילה אחרי יום מיון מעולה!
הכי כיף זה לקבל מנילה עם יותר אפשרויות הכי כיף זה שיש לי מוטיבציה להתגייס פתאום :) הכי כיף זה שאני הולכת להופעה של נועם מחרתיים!
הכי כיף זה לראות את הסרט "אביב" ולהתרגש כאילו זאת הפעם הראשונה...

../images/Emo126.gifהכי כיף זה -

הכי כיף זה לישון כל היום! הכי כיף זה ללכת לשופינג של בגדים הכי כיף זה לקנות ב1000 ולשלם רק 400!! הכי כיף זה לחזור הביתה בדיוק כשמתחיל גוסיפ גירל הכי כיף זה פורום 1953 הכי לא כיף שיש מחר מתכונת בחיבור

inbarIL

New member
הכי כיף

זה לדעת שגמרתי עם היסטוריה
זה שיום רביעי ברציפות השתחררתי ב-12 ומחר אין שעת אפס
זה להיפגש עם מיכלי
זה לנגן הרבה. זה שיעור גיטרה ממש טוב.
זה כשבאה מוזה.

amitshilo

New member
הכי לא כיף

זה קטיושות בנהריה. זה כ"כ כ"כ כ"כ כ"כ כ"כ לא כיף. אני לא מוכנה לעוד מלחמה, פשוט לא. די.. מספיק.

../images/Emo201.gif

אני יודעת.. זה מחזיר אותי אחורה.. אני מנסה לחשוב חיובי, ולא להילחץ, אבל פשוט נאבקת עם הרגש.. הלוואי שיהיה פה שקט.

amitshilo

New member
זה כ"כ לא קל לחשוב עכשיו חיובי...

צריך פשוט לנסות להרגע ולא לשקוע במחשבות על זה..

inbarIL

New member
הכי כיף

זה שהלך לי טוב במבחן בתנ"ך
זה להתלבש יפה:) זה לסיים כל יום בשבוע הזה ב-12
זה לראות את החיוך שלו כשהוא רואה אותי ולדעת שזה חיוך אמיתי.

shahar1989

New member
הכי כיף.

זה לישון שוב עם הקומונה, אחרי שבוע ומשהו.. זה לראות את החניכים אחרי שלא ראיתי אותם המון זמן! זה לצחוק בלי הפסקה כי מישהו באמת באמת גרם לי לצחוק מכל הלב. זה לפגוש אנשים טובים. זה להרגיש בטוחה. זה לדעת שיש לי ערכים שאני באמת באמת מאמינה ומקיימת אותם. זה בית.

../images/Emo126.gifהכי כיף

זה להיות עם המשפחה ולהרגיש טוב הכי כיף זה להגיע לבארבי כפ"ס ולראות את מיה ואריאלה בחוץ הכי כיף זה שהילי רצה לחבק אותי הכי כיף זה לראות את שחר הכי כיף זה לפגוש את ענבר גרינמן ושיר הכי כיף זה לצאת לסיגריה עם הילי הכי כיף זה חיבוק מאיתי הכי כיף זה שחן מלכה בא
הכי כיף זה לצחוק על אריאלה ב"מיכאלה"
הכי כיף זה הופעה טובה! הכי כיף זה להתרגש מהשירים ומהעיבודים הכי כיף זה לחבק את הילי בספה האדומה הכי כיף זה לצעוק בשירותים "וווווהוווווו" כשנועם מציג את הנגנים הכי כיף זה לפגוש את זגדנסקי ולדבר איתו על החולצת ברייניאק הכי כיף זה שנועם מתבלבל וחושב שאני מישהי אחרת
הכי כיף זה חיבוקים מנועם הכי כיף זה להיות שם שעה אחרי ולהיות ביץ'
הכי כיף זה לחזור בלילה לדודים ולאכול עוגה מפנקת הכי כיף זה להיות כל היום עם הבנות דודות המקסימות והדודה המדהימה שלי הכי כיף זה לראות את הפסטיגל ולהנות הכי כיף זה "אפשר שנטע תבוא לפה כל שישי?" הכי כיף זה שהן לא רוצות שאלך הכי כיף זה להגיע הביתה אחרי יותר מ24 שעות ולהכין פסטה. מקווה שיהיה לילה שקט ושבוע שקט. מחר חוזרים לבצפר.

../images/Emo126.gifנווווו אל תהיי קטנוניסטית!

צחקתי עם כולם, וגם איתך. אם לא נעלבת אז לא צחקתי עלייך. ולא נעלבת נכון?! אז שש. כאילו היית מסיעה אותי. ביאאאץ'! את ומיה וחן! נותנים לי לנסוע לבד במונית

הממ..

אם כבר אז אמא/אבא נותנים לך לנסוע לבד במונית. או לפחות ככה אני תופסת את זה
ורילקס, לא נעלבתי

למעלה