היי

noar haavoda

New member
../images/Emo32.gif היי../images/Emo13.gif

רצינו להודיע על מבצע צמתים של מפלגת העבודה, בו נחלק פלאיירים וסטיקרים לעוברים ושבים שיתקיים מחר בצמתים בדרך נמיר. נפגשים ב10:00 בארלוזרוב. אפשר להגיע גם מוקדם יותר. בנוסף, בשבת בבוקר נפגש בסינמה סיטי (11:00) ונצא לשיירה עם עשרות מכוניות, שלטים וג'ינגלים של המפלגה. השיירה נוסעת לכיוון שדרות, יהיו צחוקים ובלגנים
לפרטים נוספים- שי בירן, מנהל אגף הנוער: 0502021151

asafz8

New member
שמע

ארגון התלמידים הוא א- מפלגתי כך שאני לא רואה את מקום ההודעה הזו פה, אלא אם כן היתה נוגעת לתלמידים, אבל היא לא.

jotam1

New member
על מי אתה עובד?

בגלל זה כתוב באתר של שינוי שסגן יו"ר נוער שינוי הוא בטעות מישהו מכם? מהמובילים שלכם, ואני לא צריך להגיד למי אני מתכוון. אהה, ובגלל זה שמארגנים בחיפה כנס פוליטי עם פורז אז זה בסדר לפרסם את זה פה ולהחפיש את שמה של יו"רית מועצת הנוער בחיפה בגלל שהיא לא באה לאירוע פוליטי כזה. מה קרה? אתם כבר לא יודעים עם אתם שינוי או חץ אז זה א-מפלגתי? או ששינוי לא עוברת את אחוז החסימה אז פתאום היא לא מפלגה אלא רק ארגון חברתי נעים מאוד לסביבה? חשבתי שאני מאמין בכם! עוקב הרבה זמן, אבל מיתבייש!! יותם.

asafz8

New member
או הו

הרבה בולשיט מאיפה להתחיל? 1. יור המועצה העירונית- מיה היא אדם נפלא ומקסים שמעולם לא פציתי פה עליה רק אמרתי ששאלתי אותה אם תרצה להופיע בכנס והיא לא יכלה מתוקף תפקידה להופיע בכנס תחת חסותה של מפלגה פוליטית- אל תוציא דברים מהקשרם! 2. כנס פוליטי- כנס למען התלמידים בחסות מפלגה פוליטית. וכפי שאמרתי בהודעה הקודמת כל עוד זה למען תלמידים יש אפשרות לפרסם פעילות פוליטית!

wizibusy

New member
הוא לא קיים...

זו זהות בדויה של אחת המדריכות\מלוות הדיקטטוריות של המועצות השונות. כבר ניהלתי שיחה עם ה"דמות" הזו... גם לפי מה שסשה ויוראי אומרים היא בהחלט מתאימה לאפיונים של מישהי שהם מכירים. פאטתיות ברמות.

jotam1

New member
אני מבין...

אני לא קיים, אז מי אתה? חתיכת מנובל? רוצה את הת.ז שלי כדי ליראות שאני קיים? חוצפן! אם אתה רוצה, תגיד לי בהודעה אישית ואני אתן לך אותה. תדע שעל מה שאתה אומר פה אני יכול לתבוע אותך על הוצאת דיבה ולשון הרע. תיזהר עם המילים שאתה מוציא מהפה שלך. חוצפן. יותם.

למעלה