היי

jast

New member
זה טיפשי.

לתמוך במפלגה רק כי התנועה תומכת בה.:S

Kobi Guerrero

New member
שימי לב שזה לא מה שאמרתי

אמרתי שמרצ הכי קרובה לערכי התנועה, שהם הכי קרובים לערכים שלי. זוכרת שלימדו אותך פעם בבי"ס את "כלל המעבר"? זה פחות או יותר ככה...

Kobi Guerrero

New member
לא באמת...

דוגמא: יש לי חבר שנראה בול כמו גיל חובב. לחבר הזה שלי יש אח תאום-זהה. מכאן ניתן להסיק שגם האח התאום של החבר שלי דומה לגיל חובב. רואה? זה עובד!

jast

New member
לא..

כי יכול להיות שהוא דומה לחבר שלך אבל לא דומה לגיל חובב... הוא פשוט דומה לו בדברים אחרים.. קיצר, אנשים לא יכולים להראות בול אותו דבר... רק דומים.. וזאת דוגמא דיי גרועה האמת..

Kobi Guerrero

New member
אהההההההההההההה!

טוב, נמאס לי להתווכח\להסביר את עצמי\להתנצל... זה יותר מדי בשבילי ליום אחד... ניצחת, טוב?

jast

New member
כי התנועה בחרה במר"צ...

אז הרוב פה תומכים במר"צ... (הרוב!)

שמאל נקודה!

שמאל חברתי ושמאל מדיני.. הדעות לא קיצוניות.. השאלה למה אתה קורא קיצוני??

ממ... לכל מה שלא מתון..?

תראה, לארגון קיצוני, לעולם יהיה קשה להודות בכך שהוא קיצוני. אבל, ניקח דוגמה - מפד"ל - ימין, או ימין קיצוני? ימין קיצוני, כמובן, שכן הליכוד הוא הימין המתון. נחזור לענייננו - למה אני קורא קיצוני? כל מה שלוקח דיעה כלשהי - ולוקח אותה לקצה כלשהו. דוגמה: פמיניזם, אנרכיזם, דת, וכיו"ב. לגבי השמאל החברתי, אני מסכים - יש שמאל, ויש ימין, וקשה לומר מה קיצוני ומה לא. (וזה על-אף שלקחתי את הפמיניזם כדוגמה לקיצון חברתי כלשהו). לגבי השמאל המדיני של השמו"ץ - התנועה הזו היא קיצונית.

אני בת..

אז את האומר שאם יש לי דעה בנושא כל שהוא אז זה קיצוני?.. מה כלכך קיצוני בפמניזם?.. זה הכי קל וברור שבעולם.. זכויות שוות לנשים כמו לגברים מה קיצוני בסוציאליזם, אחוות עמים וציונות??

ויש להדגיש את הסוציאליזם ולא

קומוניזים כמו שכל מי שלא נימצא בשמוצ חושב ככה וכמובן שזה מאוד מאוד מוטעה

../images/Emo45.gif בהחלט שני מושגים שונים

חבל שאנשים ממהרים להטיח האשמות לפני שהם מבררים לעומק העניין.

סליחה - אני אזכור שאת בת

לא, זה בדיוק מה שאני לא אומר. שדיעה בנושא חברתי - לרוב קשה יהיה לקרוא לה קיצונית. היא פשוט דיעה בפני עצמה. מה קיצוני בפמיניזם? הפמיניזם לא חותר לשוויון בין נשים לגברים, בדיוק באותה מידה שהשוביניזם לא. הפמיניזם דוגל בכך שהאישה היא מעל לגבר, הפרימיטיב והאלים. גל הפמיניזם שהתחיל בעולם המערבי ב-90 השנים האחרונות, באמת שואף לשוויון בין שני המינים. אבל זהו לא פמיניזם טהור. זה פמיניזם שמקורו בכך שהאישה הייתה נחותה מן הגבר במהלך ההיסטוריה, והוא בא לשבור את זה. הפמיניזם ה"קיצוני" שאני מדבר עליו, זה כל הנשים ששורפות חזיות ומחרימות חנויות שמנוהלות בידי גברים.
חפרתי... את הסוציאליזם ואת אחוות העמים אני לא רואה כסוג של קיצון, אבל את הציונות כן. לא קיצון היסטרי, אבל גם לא שיא המתינות. קיצונצ'יק...

jast

New member
שטויות...

תכלס.. גם הליכוד וגם העבודה הם מרכז.. מרצ זה בכלל לא קיצוני.

הליכוד זה ימין,לא?

ומרצ לא קיצוני לטעמי.. אגב קיצוני לא קיצנוי זה יחסי כלפי כל אדם בפרט, בשבילי חד"ש זה קיצוני ויש אנשים שיגידו שזה לא ..

jast

New member
לא קיצוני יחסית אלי...

אולי קיצוני יחסית לשאר המפלגות... זאת הכוונה שלי... ברור שאם מסתכלים על הליכוד לעומת חד"ש.. אז הם ימניים ואפילו קיצונים... אבל לצערנו, יחסית לרוב המפלגות, ליכוד זה מרכז. במקום אחר זה היה נחשב ימין. ובמקום אחר חד"ש לא היה נחשב קיצוני.

למעלה