היי לכולם!!!

Bassיסט

New member
../images/Emo32.gifהיי לכולם!!!

היום הייתי בתל אביב (ביציאה ספונטנית במיוחד) נסענו 2 בנים ו2 בנות היה צחוקים מטורפים וקנינו מלא שטויות!!! קניתי 2 חולצות עם הדפסים אחת של הרד הוט ואחת של פינק פלויד יפהפיה... קניתי גם 2 פוסטרים ע-נ-ק-י-י-ם של הרד הוט ואני מחר מקווה לשים אותם על הקיר... חבר שלי קנה פוסטר של קורט קוביין (סולן נירוונה) וסיכות לתיק של מטאליקה וקורט... וחולצה גם של פינק פלוייד אבל עם המשולש של הצד האפל של הירח (שלי עם הדמות המצויירת של המורה הרע מ"החומה") ידידה שלי קנתה אהיל לחדר וזהו היה צחוקים חבל"ז!!! רציתי לדעת איך עבר עליכם היום האחרון של החופש????

חח..

ביום שלישי בערב-הערב האחרון שאפשר לצאת בו-עשינו מן פיקניק על האש בחוף..היה ממש כיף..(שלא נגיד-גם טעים לאללה)..חח פעם ראשונה שלא הסתבכנו נואשות עם המנגל..
טוף..אני כבר ביום הראשון ללימודים שלי בכיתה י' והביאו לנו היום ת'מערכת שעות..אני חטפתי ת'שוק של החיים שלי!!!9 שעות ביום (עד 4) כמעט בכל השבוע!יום שישי-4 שעות. רציתי לשאול אם גם אצלכם ככה\היה ככה כי זה ממש נראה לי הזוי..

אני בשוק עד עכשיו!../images/Emo3.gif

אני ממש מקווה שעם הזמן יורידו לנו שעות מכל מיני ימים.

עדנונית

New member
זה מוזר

כי את חוק דברת למשל תיכננו על 10-9 שעות יומיות וככה זה לא יהיה כולל שישי נראה לי שאתפ צריכים להתלונן שם! ורק רגע יש לך גם חלונות?!?! חח אני אין לי בעיה אני י"ב ויש לי 34 ככה שפעמיים בשבוע עד 1 וחצי פעמיים עד 2 וחצי ופעם עד רבע ל12 ופעם אחת עד רבע לאחד אבל אני מתחילה ב9

טוף..אני די חושבת שיתחילו להוסיף

לנו חלונות בצורה מטורפת.. כבר אתמול הורידו לנו 3 שעות מהמערכת,בגלל הצרפתית\ערבית. גם הרבה ילדים שהיו בכיתה י' באותו בצפר אמרו לי שזאת הולכת להיות שנה מלאה חלונות אבל בהמשך השנה. הבנתי בסוף שהמערכת שעות העמוסה הזו היא בטח בשביל שנבין שהשנה תהיה לנו שנה יחסית עמוסה מבחינת חומר ויש לנו הרבה מה ללמוד. חח..ניסיתי לשכנע ת'צמי שככה זה הולך להיות. אני ממש מקווה שכן

יוסדוס

New member
../images/Emo6.gif

מצטער על הצחוק.... אני לומד ביום בסביבות ה5 שעות כולל יום שישי...... ואני בכיתה י' גם כן

חח..אממ

אם אין לך הסבר-אני מזמינה אותך לא להמשיך ולצחוק איתי על זה..חחחחחח..כי זה לא עובד עליי

א י י ז ק

New member
זה ממש מוזר.. אני בכיתת

מחוננים ואני עושה גם הרבה דברים שאמורים לעשות ביב השנה ואין לי כלכך הרבה שעות..

יוסדוס

New member
צופים.......

נכון המבוגרים אומרים ש'העבודה היא חיינו'??.... אז אצלי זה 'הצופים היא חיינו'........ כל יום אני בשבט או בישבצ.......או בפעילות כלשהי....או משהו שקשור לשבט.....אבל למה לא?!!?חחח

InFecTeD LOVER

New member
נכוןןןןן חחחח

באמת יוצא לי להיות כל יום בשבט... ההורים והחברים כבר מתחרפנים ממני. באמת, למה לא? העיקר שנהנים
אתה מדריך?

יוסדוס

New member
אני?

כן אני מדריך... ואת מה עושה בשבט?.. אהה ועכשיו במיוחד אני אהיה עסוק כי יש גיוסים ואני ראש מפקד פתיחה....אחחח הרבה דברים חחח

יוסדוס

New member
שנה שנייה?

אני שנה הבאה לא הולך להדריך..חחח אני מדריך כיתות ד'.. ושנה הבאה ראש מחסן או כלום וכיתה יב' מרכז מפעלים או ראש מחסן אם לא ביא'..חח

InFecTeD LOVER

New member
אני אוהבת להדריך..../images/Emo3.gif

לגבי י"ב מה אתה כבר חושב על זה?.. חחחח אני עוד לא חושבת...

למעלה