../images/Emo32.gif היי אנשים!
אני לא יודעת אם אי פעם סיפרתי לכם, אבל אחי הוא חייל קרבי שמשרת בעזה, ובכמה חודשים האחרונים הוא (וכל הצוות שלו למען האמת), די בדיכאון, בגלל שהם פגעו במחבלים (סיפור ארוך, אבל אני לא חושבת שמותר לי לספר כאן...)- והיו להם ייסורי מצפון על זה שהם פגעו בבני אדם וכו', למרות שכמובן ברור להם שאחרת המחבלים היו פוגעים באזרחים ישראליים (וכמובן שרק בגלל זה הם פגעו בהם). בכל מקרה, אחי הוא גם צלם מדהים- הוא אשכרה צלם בנשמה- גם כשהם בפעילות הוא יוצא עם מצלמה....
מפחיד מאד, לדעתי. הוא שלח את אחת התמונות שלו לתחרות הצילום שיש עכשיו בעיתון מעריב, והיא התפרסמה... וזו תחרות ששולחים אליה SMS. עכשיו, חשבתי על זה שאם הוא יזכה- אפילו רק בתחרות השבועית- אולי זה יעודד אותו קצת! (האמת, כבר היום הוא נשמע יותר שמח...). ואז חשבתי לעצמי- אם כל אחד מכם ישלח SMS- אפילו רק אחד! זה יגדיל את הסיכויים שלו לזכות, ואז נראה לי שצוות שלם של צה"ל יתעודד
(הם כל כך התרגשו! איזה חמודים!), והוא בטח ובטח יתעודד. אז אם יש לכם עיתון מעריב בבית- תסתכלו על התמונות- תמונה מספר 107, של החייל ששוכב לנוח על הדיונה ונראה כאילו הוא משתלב עם החול, היא של אחי. אם אין לכם מעריב ואתם בכל זאת רוצים לשלוח SMS, אז צריך בגוף ההודעה לכתוב 107 (כותבים רק את המספר), ולשלוח למספר 2344... אגב, בין אלו ששולחים הודעות מגרילים בכל שבוע סוף שבוע באילת. ויותר חשוב מזה, אולי תגרמו לחייל אחד לחייך, אחרי יותר מדי ימים מטורפים של עצב. שיר.
אני לא יודעת אם אי פעם סיפרתי לכם, אבל אחי הוא חייל קרבי שמשרת בעזה, ובכמה חודשים האחרונים הוא (וכל הצוות שלו למען האמת), די בדיכאון, בגלל שהם פגעו במחבלים (סיפור ארוך, אבל אני לא חושבת שמותר לי לספר כאן...)- והיו להם ייסורי מצפון על זה שהם פגעו בבני אדם וכו', למרות שכמובן ברור להם שאחרת המחבלים היו פוגעים באזרחים ישראליים (וכמובן שרק בגלל זה הם פגעו בהם). בכל מקרה, אחי הוא גם צלם מדהים- הוא אשכרה צלם בנשמה- גם כשהם בפעילות הוא יוצא עם מצלמה....