היום

magicwoman

New member
../images/Emo124.gif../images/Emo53.gifזקוקה לתירגום

קיבלתי סמס כזה מוזר(לא יכולה לפרט מאיזה אדם זה רק שהוא לא עונה לי לטלפון כדי לקבל תירגום את.ךא.הדרך.לה.ת.ז באךא.כך ועכשיו אשמח לתירגום למי שיכול לפתור את זה ניסיתי מילים הפוכות(כתב ראי),לא הצליח ואולי הסמס לא הצליח בשליחה ועכשיו אשמח לתירגום למי שיכול לי את התעלומה תודה

ערסlight

New member
שני זאבים

ערב אחד סיפר אינדיאני אחד לנכדו על מאבק שמתרחש בתוך אנשים. הוא אמר: "בני, המאבק הוא בין שני זאבים בתוך כולנו: זאב אחד הוא רוע, הוא כעס, קינאה, צער, חרטה, תאוות בצע, יוהרה, רחמים עצמיים, אשמה, עלבון, נחיתות, שקרים, עליונות ואגו. הזאב השני הוא טוב, הוא הנאה, שלום, אהבה, תיקווה, שלווה, ענווה, טוב לב, נדיבות, אמפטיה, אמת, רחמים ואמונה." הנכד חשב על זה במשך כדקה ולאחר מכן שאל את סבו: "איזה זאב מנצח?" ענה האינדיאני בפשטות: "זה שאתה מאכיל" התקבל בדוא"ל

שיר34

New member
סוף סוף גמרתי

גמרתי גמרתי גמרתי את המטלה שאני צריכה להגיש מחר.. כל כך הרבה זמן ואנרגיה על מטלה ששווה 20 אחוז מהציון זהו הייתי חייבת...

פנינה 13

New member
../images/Emo27.gifשלום

אני דיי חדשה , אם מישהו בא לאו לספר לי מה קורה באתר זה אני אשמח....

בפשטות

הזאב שאתה מנצח הוא זה שאתה מאכיל. גם שאני מבינה שאני מאכילה אותו, לא מגיע לי שהוא יאכל אותי (שמעת נקיטה... לא מגיע לי.)

deena

New member
20 פעם לפחות כבר הצטרפה.

לפחות 4 פעמים ביום. 3-4 ימים בשבוע. דבקה במטרה, הבחורה. כל הכבוד על הנחישות.

שלום פנינה

קבלי
ושבי איתנו כאן. את אמנם כבר יודעת
אבל בכל זאת נסביר לך שכאן תכירי אנשים נפלאים. כל אחד והמיוחדות שלו. אחד מצחיק תמידי שני דומע תכופות השלישי חולם על אהבה הרביעי אוחז באכזבה החמישי כועס בשביל אחרים האחרים אוהבים גם בשבילו. וכל השאר הם כחול אשר על שפת הים, ים של אהבה. עכשיו בואי איתי ואראה לך

מיקי 43

New member
יש אהבה בנמצא בכל מקום

בכל רגע בכל אחד ואחת מאיתנו רק צריך להעלות אותה על פני השטח ובמקביל להעמיק אותה בברכה אהבה רבה לך

למעלה