הידעת?

idomenta

New member
תגידו, מה אתם חושבים על שירה מנור?

החברה בת ה-19 של צביקה פיק? אם בא לכם תיכנסו לקומונה של המלכה ותצטפו לדיונים המעמיקים, מקללו או תברכו, כל מה שאתם חושבים על שירה...

גיים בויז-אתר המעריצים!../images/Emo79.gif../images/Emo41.gif../images/Emo9.gif

אתר המעריצים ללהקת הבנים החדשה נפתח! לכל המעוניינים: גיים בויז-אתר המעריצים

DesertRose7

New member
../images/Emo32.gifהידעת?

יש יותר חרקים בשני קמ"ר מאשא אנשים על כל כדור הארץ

DesertRose7

New member
גדול../images/Emo70.gif

תודה רבה.. אם לא היית אומרת לא הייתי שמה לב!

קוואמי בבכורה רשמית לייב ב-11.10

קוואמי והחלבה סייטאן ווייבס! בבכורה רשמית בשלישי הקרוב ( 11.10 )ב-22:00 בזאפה ת"א - בלילה לפני ערב יום כיפור סוףסוף יעלה המופע המלא של קוואמי עם עידו בלאושטיין ( המתופף החדש של המידנייט פיקוקס ולשעבר יוסלס איי.די ), אדם שפלן בגיטרה ( איטליז, דה גירלז ועוד ), איליה שנברגר בבאס ודי.ג'יי אלארם בדגימות ופטיפונים. יתארחו : קוטג' כמובן, שושן, מומי לוי ותאמר נפאר. כניסה : 50 ש"ח בלבד, ואין מה לדאוג - זה יהיה מופע עמידה.

../images/Emo79.gifאליפות המוסד באיגרוף,07.10../images/Emo79.gif

העידכון השבועי לעמיתי חבר .. :),ליצרת קשר איסקיו 58534060 טלפון 050-5855434 הערב אליפות מועדון המוסד באיגרוף,ברחבת הגג הענקית יוקם זירת איגרוף מקצועית שבו אתם תתחרו זה בזה על אליפות המועדון (הזירה ביטחותית),השופטות בתחרות יהיו הבנות,אז אם אתה מרגיש קשוח וחזק אתה מוזמן להציע את מועמודך לתחרות,ואם את חובבת צדק ושליטה אנחנו רוצים אותך בתור שופטת ערב האיגרוף נבחר באתר לילה בתור המלצת השבוע:http://www.layla.co.il/newLayla/recommendations.html וכמובן במתכונת הרגילה... אלכוהול חופשי ב4 ברים שונים,בירה-טובורג,וודקה טקילות כל הערב עד האדם האחרון במועדון 4 רחבות: 1.רחבת היפ הופ תחת כיפת השמיים - (ראפ מכל הזמנים,חדש,ישן,מחודש,משופץ) DJ YANIV OHANNA 2.רחבת רוק מחתרתי (underground rock) DJ ITAY SHMERLING DJ TAL 3.ורחבת הדגל - רחבת האלטרנטיב אייטיז (אלטרנטיב, OLD אלטרנטיב, רוק ישראלי ואייטיז) DJ ROY DJ KOBI FONYA 4. הרחבה הרביעית זאת רחבת הגג שמחולקת לשניים, בחלק אחד רחבת זולה מפנקת, שולחן סנוקר, פינות ישיבה, נרגילות ,צ'אי, בר משקאות איכותי ואוכל. בחלק השני אולם קולנוע תחת כיפת השמיים שיוקרנו כל שישי 3 סרטים מהחדישים ביותר כולל פופקורן עלינו הנחות מיוחדות לחברי הפורום כניסה חינם לחוגגים מסיבות יום הולדת גיוס או שיחרור למתאמים מראש לפרטים נוספים ושאר דיבורים שלחו מסר,או הוסיפו באיסקיו -58534060 או התקשרו לטלפון 050-5855434 לשירותכם בכל שעה... מועדון המוסד,קיבוץ גלויות 49 תל אביב,הכניסה לחוגרים ומעלה אתר הבית שלנו לפרטים על מסיבות עתדיות,פורום וכרטיסי חבר:http://www.hamosad-club.co.il

poster girl

New member
שלום לכולם... ../images/Emo13.gif

היי לכולם, באנו לבקש את עזרתכם, הכנו עצומה כדי שהבקסטריט בויז יבואו לארץ ,אנחנו זקוקים להרבה חתימות, בבקשה תלכו ללינק הבא זה רק דקה וזה חשוב לנו המון. אתם יודעים שאתם סומכים על עזרתנו גם.. תודה ולהתראות.

נצל"ש

מצטערת שקצת נעלמתי... לא היה לי מחשב כל הסופ"ש. אבל עכשיו חזרתי
ויש לי קעקוע חדש
(מנצלת הזדמנויות להשוויץ
)

Mrs Brightside

New member
../images/Emo109.gif../images/Emo99.gif

שכחתי לשאול אותך כמה שאלות בפורום מסוים
: 1.כמה הוא עלה? 2.עד כמה זה כואב?:$ ותתחדשי שוב

../images/Emo3.gif

1. עלה לי 200 שקל במקום 280. 2. זה בכלל בכלל בכלל לא כואב כמו שזה נראה / גורמים לזה להראות. אני גם בהתחלה נורא פחדתי מזה והכל, אבל זה סתם מציק כזה... לא ממש כואב. אמרו גם שההצללות שעושים בסוף אמור להיות הכי כואב, אבל זה בעצם היה הכי פחות כואב... זה מרגיש כאילו מישהו מלטף לך את העור או משהו
אבל בכאב תלוי גם באזור בגוף... אם זה אזור עם יותר בשר ופחות עצמות אז לא אמור כל כך לכאוב. כמה שיש שם יותר עצמות זה יותר כואב

למעלה