הטקס!!!

backstreet n1

New member
../images/Emo32.gif הטקס!!!

או.קיי מי ראה את הטקס ומה דעתכם עליו? אני חושבת שהמיקום לא היה משו כי זה היה נורא מבלבל כל הבמות... וחבל שבקסטריט לא היו..קיוויתי שלפחות ניק יהיה אבל-שומדבר!
טוב נו מה דעתכם?!

sivanick

New member
אני חושבת שהטקס היה ממש משעמם

לא ראיתי את כל ההופעות אבל בכל זאת זה היה טקס גרוע לפי דעתי כי שמעתי מי מופיע, וראיתי חלק מההופעות.. לא היה משו שנתן לאנשים לדבר עליו יום אחרי כמו בשנה שעברה הנשיקה של בריטני ומדונה.. לא היה משו שערורייתי(או שאולי לא שמעתי עליו??) ובכל הקטגוריות היו אותם מועמדים, אותם זוכים ולא היו הפתעות! ולא באו האנשים שבאמת מעניינים ועושים הופעות טובות כמו בריטני, מדונה, פינק, ג'סטיןוכמובן בקסטריט.. והיה שם כמה אנשים שווים שיכלו לתת הופעה טובה כמו בלאק אייד פיז וכריסטינה אגילרה אבל הם לא הופיעו. כל מה שיש לי להגיד זה-חבל שנשארתי ערה בשבילו זה ממש לא היה שווה את זה! ונו דאות זוכים בקטגוריית הפופ!!! זה עדיין לא נקלט לי!!!!

Miss Kitty

New member
כריסטינה לא הופיעה?..

היא לא הייתה אמורה להציג את השיר החדש שלה, דואט עם מישהו?..
היא אמרה על השטיח האדום שהיא תופיע, לא ?
היה לי שיעור נהיגה ממש מוקדם בבוקר, אז לא נשארתי לראות את כל הטקס.. ראיתי קצת מהשטיח האדום והלכתי לישון..
אני אראה את השידורים החוזרים ויגיד לכם את דעתי על הטקס

backstreet n1

New member
גם לי זה לא נקלט..

וכריסטינה דווקא כן הופיעה..עם הראפר נלי, בשיר חדש שלהם.. וההופעה של אשר הייתה יפה! וגם של קנייה ווסט נורא אהבתי! אבל חוצמזה באמת לא היה משו מפתיע

NarihS

New member
היה טקס גרוע חבל על הזמן...

ההופעות לא היו מעניינות.. הזוכים היו דפוקים!
והדבר הכי טוב שהיה שם זה ג'ניפר לופז המדהימה כמו תמיד, וויל סמית' החתיך, וההופעה של אשר גם הייתה נחמד מאוד. ודווקא התאכזבתי מההופעה של כריס.. בדרך כלל יש לה הופעות טובות ושירים טובים.. אבל זה היה ממש גרוע.. הקיצר, סתם ביזבזתי לילה שלם על זה.. לא היה שווה את זה.. שנה הבאה הם צריכים לתת לוויל סמית' להנחות את הטקס, הוא בטח יעשה את זה מזה טוב, גם מצחיק, גם חתיך, גם יודע לשיר, גם יודע לשחק, צריך יותר מזה? חחח

backstreet n1

New member
חחחח נכון הוא כזה חמוווד

ותאמת גם אני התאכזבתי מכריס...בעיקר מהלוק שלה, כאילו-היא כל הזמן מפתיעה והפעם היא הלכה שוב על סטייל מרלין מונרו..

NarihS

New member
נכווווןן!!! וואי! איך ניסחת את זה

טוב!!!! לא חשבתי על זה ככה.. וממש חבל!!!! כי אני לא ממש מתה על הסטייל הזה אבל האיפור שלה היה יפה, וגם השמלה שלה הייתה יפה!!

hadasrulez

New member
אוך.. היה טקס משעמם =\

ראיתי גם לפני הטקס כי בסוף לא הלכתי לישון.. דווקא השטיח האדום היה מגניב.. וגם אהבתי את ההופעות של לפני הטקס של אשלי סימפסון וניו פאנד גלורי בתאכלס הטקס לא היה משו אבל היו הופעות שוות כמו של כריסטינה ונלי, ילוקארד ג'אט והובסטאנק (שיצא ממש מגניב שהם הופיעו ביחד) וגם ההופעה של אשר הייתה יפה.. אבל ארג כל 2 דקות פרסומות! כבר התחרפנתי!! אה כן גם כמעט כל מי שרציתי שיזכה לא זכה
אבל דווקא שמחתי שביונסה, ילוקארד ונו דאוט זכו כי באמת מגיע להם
אממ זהו בעיקרון אני די מצטערת שנשארתי לראות אבל חפיף.. אולי שנה הבאה יהיה יותר טוב

hadasrulez

New member
אה כן גם ההופעה של ג'סיקה סמפסון

הייתה נחמדה.. אלישה קייז הפחידה אותי!! מאודדד!! זהו.

sivanick

New member
וואי רציתי לראות את ההופעה של

ג'סיקה...בעעעעע טוב בשידור החוזר

B s B G i R l

New member
שאלהה קטנה (תמיד יש לי שאלות אם

למישהו חסרה שאלה
) חחחח היום בMTV בדקתי ולא היה שידור חוזר של הטקס (ראיתי אתמול הכל חוץ מבערך 5:20 עד 6 כי דיברתי אם בת דודה שלי מארצות הברית... והפסדתי את הסוף.. וMTV לא ראיתי שידורים חוזרים ! אז איפה היה ?!

למעלה