החול

noosh

New member
אהמ

רק רציתי לציין שנגמר, שאין יותר בגרויות, לאחר ההחלטה שלא לעשות מועד ב' במתמטיקה (אני אסתפק ב-97 סופי, זה לא כזה גרוע :S) אז זהו, נגמר ואין יותר בי"ס לעולם (אז ההשלמה של פיזיקה), ייפי!!

danny girl

New member
שלום לכולם! עזרה...

אני כאן, תמיד כצופה ובפעם הראשונה-גם ככותבת! :) קוראים לי דניאל אני בת 15 וחצי מהקריות. אוהבת בעיקר שירים מה-80's מישהו במקרה יודע מה היה הדיסק האחרון של מטאליקה? ואם אפשר את רשימת השירים של וגם השנה שבה הוא יצא. תודה מראש :)

melancholy man

New member
ככה

התשובה כאן. והפורום הזה מה לעשות, עוסק ברוק שנוצר בשנות השישים והשבעים, כך שהמקום לשאלה היה בשרשור ה
, בכל מקרה ברוכה הבאה, ונשמח לשמוע ממך עוד

fenriz

New member
כל חובבי הרוק למינהם ..

יותר ממוזמנים לקומונת בוב דילן לכל אוהבי,מוקירי וסתם כאלה שאוהבים לשמוע את בוב. פתוח גם לכל מי שסתם רוצה לשאול שאלה ולהתעניין ! http://communa.tapuz.co.il/bobdylan

slowhand1

New member
הופעה

סוף העולם מתקרב ורק מופע אחד יכול למנוע זאת. א.ב. דן והאנג אובר בלוז מתאחדים בשביל עתיד ילדיכם. מוזיקה היא הנשק היחיד שיכול לעצור את ההריסה העתידית. אנחנו צריכים אותכם בשביל ההמשכיות המתבקשת של כדור הארץ. ב-11 באוגוסט בשעה 21:00 במועדון הלילה ה-13 ברמת השרון נעצור את השמיים ברוק טהור במחיר זעום של 25 שקל. האנג אובר בלוז: אביתר קירש-בס מנחם שכטר-גיטרות,שירה אלעד דומב-תופים,שירה אמרי כהן-שטויות וכאלה אפוקליפסה עכשיו-הפיצו הלאה לפני שהעולם ייגמר!!!

חשוב לדעת...

פורום תרומה לקהילה ממשיכים לעשות טוב. והפעם: תרומה של מסיבת ברית מילה לתינוק שנולד. כל הפרטים וההתארגנות עכשיו בפורום.
היום ב-14:00 נשדר live ב-blogtv ובפורום "השדרן של המדינה" את השלבים האחרונים של המיונים לקראת תחילת התחרות. היום תושלם בחירת 16 המועמדים הסופיים. השידור ימשך עד 20:00. כולם מוזמנים.

Boo9ie

New member
הזוועות של העולם המודרני.

הורים מסביאים את עצמם (למוות, נקווה). בזמן שתינוקם, בשר מבשרם, דם מדם וכו' וכו', עובר התעללות ברברית שמקומה בתקופות חשוכות, עקב הרצון החולני של ההורים להתקבל בחברה העקומה שבה אנו חיים. ועוד רוצים כסף, סעמק. שיתחשמלו בלי ספוג על הראש.

avivs

New member
זה לא קטע של לחשוב

זה קטע של "לא טוב לך? לא צריך" אף אחד לא שאל את דעתך בקשר למנגהי מסורת וזה בהחלט לא המקום לזה

avivs

New member
לא נראה שמישהו פה ביקש לשמוע את

הגגיך בנושא דת ויהדות, אם כול כך בוער לך לספר כמה זה ברברי וכמה כול מי שעושה את זה לא חושב בעצמו והוא את זה כדי "חברה עקומה בלה בלה בלה", אז קחי את זה למקום שקשור לזה, לא לפורום אגדות רוק.

Boo9ie

New member
כמה משעשע, לקחתי, והכלבה מחקה.

(ועכשיו תאמר שזה לא פוליטיקלי-קורקט, לומר כלבה, סייב איט.)

avivs

New member
לא אכפת לי פוליטיקלי קורקט

אכפת לי שאין לי, או לרוב האנשים פה, חשק לבוא לפורום אדגות רוק ולקרוא את ההתנשאות הפלצנית ה"אינטלקטואלית" שלך, סייב איט מאיתנו בבקשה.

למעלה