החול

noosh

New member
אתה לא ../images/Emo13.gif

אחד הימים הכי משפילים, מזעזעים ומגעלים שעברתי בחיי

melancholy man

New member
נווש

זה יכול להיות הרבה יותר גרוע (אה..כן...וזה גם יהיה...) עוד מעט החלק הממש רע עובר, תחזיקי מעמד

anx1910

New member
השבוע במגזין anx - מגזין המוסיקה וה

השבוע במגזין anx - מגזין המוסיקה והטלויזיה. כוכב נולד 2 - רגע לפני:אמיר קע תקציר: את מי זה מעניין בכלל מי יעלה לגמר הלוהט בניצנים. אנחנו כאן כדי לשנוא את אלה שלא יעלו. תקציר הפרקים הקודמים ללא תחזיות מדויקות של אמיר קע. __ אל עבר הסיפוק - בן תקציר: אתרים גרפיים עם תוכן אנימטורי. מי צריך יותר? מי צריך פחות? מי צריך טרמפ לקריה? הכל בסקירה השבועית של בן על מה שקורה בעולם הקיברנטי. __ מוזיקט- השבוע במוזיקה הישראלית: ירדן הארזי תקציר: שרית חדד במרצדס, מומי לוי זז בחינניות מסוימת, קורין אלאל חוזרת לשדות וגם שרון רוטר ומוש בן-ארי. __ ביורק- אלבום חדש למלכה האיסלנדית:רפי סלם תקציר רפי מתמכר לקולות החדשים היוצאים אך ורק מגופה של הזמרת הברבורית. סקירה קלה של רפי. __ רונה קינן – רוצה לחיות נכון: mary jane טל, שדרנית רדיו וחובבת מוסיקה ישראלית צעירה מספרת על רשמיה מהופעה של רונה קינן בצוללת הצהובה. קישור למגזין: http://anx.co.il/maga נ.ב יום ראשון הקרוב מתחיל מבצע הקיץ הגדול של anx. ______ מנהל פורום יקר, באם הודעה זאת פוגעת בשיטות וכללי הפורום, אני מתנצל על כך מראש, ומבקש ממך ליצור עמי קשר על מנת שלא אעדכן את הפורום שלך ב"עדכוני" המגזין בשנית, בתודה מראש, מנהל המגזין , בן.

jazzis

New member
חדשים על המדף!

1 item added today: HACKETT, STEVE ~ LIVE ARCHIVE-04 Recorded in Budapest, where Steve performs often lately, always before an enthusiastic audience, this is another superb document of his skills. The material covers mostly the latest releases, but also as usual some old favorites in a new arrangement. The entire band smokes and soars. You just can`t go wrong with Hackett`s releases, no matter how much you try. =========================== Although we are going for a short holiday tomorrow, please forward your orders as usual and they will be shipped. =========================== Have Fun! Adam Baruch Jazzis Web Shop https://www.jazzis.com/shop/

haimgl

New member
אין לי מושג...

ניסיתי ללחוץ על כל מיני כפתורים והתקליט פשוט לא מסתובב... אבל בכל אופן, המליצו לי בפורום חיפה והקריות על חנות שמתמחה בפטיפונים, אז אני אקפוץ לשם מחר ונראה מה העניין.

melancholy man

New member
ניסת להזיז את המחט לכיוון התקליט?

סתם סתם אני לא כזה מגעיל... רק רציתי להגיד שבד"כ זה לא כזה מסובך לתקן תקליטים ואני בטוח שמאוד תהנה, אישית אני ממש בעד תקליטים.

haimgl

New member
ברור...

אבל זה פשוט לא מסובב את התקליט. בכל מקרה, גם ככה חסר לזה מגבר אז אני הולך מחר עם אבא שלי להתאים לפטיפון מגבר ולראות מה נסגר איתו (ואם הפטיפון בחיים בכלל...)

urizi

New member
נצל"ש ../images/Emo32.gif מחפש כרטיסים לשלום חנוך

אם מישהו מחזיק כרטיס לשלום חנוך ומעוניין להחליף בכרטיס להופעה שנותרו לה כרטיסים נכון לרגע זהבבקשה לפנות אליי לאיסיקיו- 311196489 אימייל- [email protected] תודה אני מדבר על פסטיבל המוזיקה של קוקה קולה

Boo9ie

New member
Sweetwater ../images/Emo135.gif

היי. יש משהו במרחבי הפורומספירה שראה אלבום של Sweetwater אי פעם בקצת אחרת או בדיסק סנטר? הם מתכחשים לעובדה שיש להם אותו, אך אני מוכנה לשים יד, כף-רגל ואונה של משהו על זה שראיתי אותו. רצ"ב תמונה, לעידוד הזיכרון. (וכן, הבנתי שהוא נדיר והכל.)

Boo9ie

New member
תודה.

אבל אני מחפשת עותק ממשי, דווקא בחנויות האלו. אני משוכנעת בכ70% (שלמען האמת, קטנים מדי שעה), שראיתי אותו היום שם. ולרוב, למדתי לסמוך על הזכרון שלי (ובלי שטויות של ממנטו, בעצם זה אחד הדברים שאני יותר סומכת עליהם).

Boo9ie

New member
אבל אין לי עניין ממשי בו.

היה נדמה לי שראיתי אותו, ואח"כ בקצת אחרת אמרו שזה לא הגיוני וכו' וכו'. (ויכול להיות שזה זכרון מומצא בעצם, אבל זה לא ממש הגיוני, בהתחשב בכך שזה לא משוה מילדותי העשוקה, הו, וול.) נפ - קינקס.

Boo9ie

New member
Sweetwater ../images/Emo135.gif

היי. יש משהו במרחבי הפורומספירה שראה אלבום של Sweetwater אי פעם בקצת אחרת או בדיסק סנטר? הם מתכחשים לעובדה שיש להם אותו, אך אני מוכנה לשים יד, כף-רגל ואונה של משהו על זה שראיתי אותו. רצ"ב תמונה, לעידוד הזיכרון. (וכן, הבנתי שהוא נדיר והכל.)

פנגו

New member
אפשר לנצל את האוף טופיק ?

יופי חחחח משהו יכול להמליץ לי די וי די או וידאו של הופעה של הגרייטפול דד ? תודה.

למעלה