../images/Emo192.gif גמלי מצ'עמם אז אני עונה לי ../images/Emo9.gif
שם: מאורה תאריך לידה: 21.02.1985 מקום מגורים: רחובות צבע עיניים: חומות צבע שער: שטני גובה: 161 ימני או שמאלי? ימנית המוצא שלך: אשכנזיה איזה נעליים לבשת היום? נעלי בית על מי/מה חשבת הכי הרבה היום? אבי קורניק/ניק קרטר וגם על החברה שלי (חופית) מה עשה לך את היום? בית ריק מי הרס לך את היום?
החולשות שלך: הפחדים שלך: ג'וקים , נחשים הפיצה המושלמת שלך: עם עגבניה , זיתים , פיטריות , תירס וים של גבינה ואהה שתהיה עבה
מטרה שהיית רוצה להשיג השנה: להתחיל לעבוד במה שאני לומדת (לנהל/לבנות אתרי אינטרנט) המחשבה הראשונה שלך כשאתה מתעורר: מי בבית. מה המאפיין הפיזי הכי טוב שלך? מתי אתה הולך לישון? מתי שאני עייפה (לא מסתכלת על השעה). הרגע אליו אתה הכי מתגעגע: הילדות ולמי אתה הכי מתגעגע עכשיו: חברה שלי. פפסי או קולה: קולה מקדונלדס או ברגר קינק:
דייט לבד או בקבוצות: לבד ליפטון אייס תיי או נאסטי:
שוקולד או וניל: וניל קפוצ'ינו או קפה: קפוצ'ינו מעשן:
מקלל:
שר:
מתקלח כל יום?
התאהבת פעם?
- יותר מידי פעמים אתה מאוהב עכשיו?
רוצה ללמוד במכללה? כבר לומדת היית רוצה להתחתן?
אתה מאמין בעצמך?
אתה מקבל הפרעות נפשיות?
אתה פריק של בריאות?
אתה מסתדר עם ההורים? ככה ככה אתה אוהב ברקים? לא משהו אתה מנגן על משהו?
בחודש האחרון: שתית אלכוהול?
עישנת?
סמים?
יצאת לדייט?
נדלקת על מישהו?
רחיצה בעירום?
גנבת משהו?
היתשכרת פעם?
קראו לך טיזר?
הרביצו לך פעם?
- בתיכון , עזבו סיפור שאני מתה כבר לשכוח. גנבת מחנות פעם?
רצית למות?
נפגעת ממישהו?
מה תרצה להיות כשתיהיה גדול? דברו איתי עוד שנה או יותר
איזו ארץ תרצה לבקר? ארה"ב צבע עיניים אהוב? כחולות (בעיקר המיוחדות שבינהם) , חומות צבע שיער אהוב? חום ארוך או קצר? לנשים - ארוך , גברים - קצר גובה? גברים - 180+ , נשים - גובה ממוצע. משקל? נורמלי.
מתי בפעם האחרונה.. יצאת מהבית? אתמול אכלת? אתמול התנשקת? לפני הרבה זמן התאהבת? לפני שבוע נשבר לך הלב? לא זוכרת צחקת? אתמול בכית? לא זוכרת אמרת למישהו שאתה אוהב אותו?
מישהו אמר לך שהוא אוהב אותך? חברה שלי אמרה לי איזה מיליון פעם את כשהינו במצבים כשהיא היתה צריכה אותי. חיבקת מישהו/י? אתמול את אמא שלי עישנת?
- אני אף פעם לא יעשן ... איכככס
שתית משקה אלכוהולי? לפני שבוע השתכרת?
שכבת עם מישהו/י?
היית במועדון? שונאת מועדונים לבשת חצאית? לפני כחודש קנית בגד? לפני כחודש אמרת למישהו/י "אני אוהב/ת אותך" ובאמת התכוונת? לחברה שלי
הקדישו לך שיר? אף-פעם שיפרו לך את המצברוח? לפני כמה ימים
מה דעתך על מכת הסלולרי? האם את דבוקה לפלאפון?
אכהאם אי פעם "שכחת" בכוונה את הפלאפון בבית?
מה היה חשבון הסלולרי הכי גבוה שקיבלת? אבא שלי מטפל בזה כך שאין לי מושג. האם את משלמת מכיסך את חשבון הפלאפון, או ההורים / עבודה / בעל? הורים כמה טלפונים סלולריים החלפת בחייך? 2 (עכשיו יש לי את הפלאפון מס' 3 שלי). קחי את הסלולרי, כנסי להודעות נכנסות, מהי ההודעה האחרונה וממי קיבלת אותה? אתמול , טוף , מחברה שלי (חופית) ועכשיו אותו הדבר בשיחות נכנסות, שיחה אחרונה וממי? אתמול , אדית מהו השימוש העיקרי שלך בסלולרי? (שיחות, משחקים, הודעות, שעון מעורר?) שיחות , הודעות איזה אוכל ביתי (אוכל של אימא בד"כ, לא מהסופר) אתם הכי אוהבים? כל דבר שהיא מבשלת בעיקר את הבישולים של סבתא שלי (ז"ל) למה אתם אוהבים את הבית? את השקט באיזה בית אתם גרים (וילה, פנטהאוז, דירה שוממת, קוטג'...)? בניין דירות באיזה בית בחיים לא הייתם רוצים לגור? כמה פעמים עברתם דירה, לאן ומדוע? אחת , לרחובות (אני גרה ברחובות אבל כשהייתי קטנה גרנו בשעריים) , כי לא היה מקום לעוד מישהו (אחותי למשל
) אם הייתם יכולים לקחת לאי בודד איתכם רק חפץ אחד מהבית, מה הייתם לוקחים? כרית האם אתם מעדיפים בית של מישהו מוכר אחר (לא כולל מהמשפחה) על פני הבית שלכם? למה?
כמה זמן אתם גרים בבית שלכם? כמעט 20 שנים. כשאתם חולים ולא באים לבצפר (כמוני היום), מה אתם עושים בבית? האומנם שאני כבר לא בביצפר אבל כשהייתי אז כמובן שהייתי מתפנקת [כמה כתבתי את המילה "הייתי"] אילו תרופות סבתא קיימות (שאתם משתמשים בהם) לכם בבית (כגון מרק עוף, חלב תוספת דבש וכו'...)? כל מה שקיים עבר דרכי
מיהן הנפשות שיש לכם בבית וכמה? 4 , ההורים , אחותי הקטנה ואני מתי אתם עושים ש.ב (למי שיש) בבית? אילו מטלות ביתיות נופלות עליכם? לנקות את הכלים כשצריך ובכללי - האם אתם אוהבים את הבית שלכם?