הזמנה.

B IN THE MIX

New member
../images/Emo32.gifהזמנה.

ג'נט ג'קסון פרצה לעולם המוזיקה בדואט יחד עם אחיה רנדי בשנת 1978. היא אף פעם לא התפרסמה בזכות היותה "אחות של... [מלך הפופ - מייקל ג'קסון]", אלא בזכות עצמה כזמרת מוכשרת. היא מוכרת לכולכם בזכות עשרת אלבומיה, מתוכם להיטים גדולים כמו: "Scream" עם אחיה מייקל, "That´s The Way Love Goes", "Doesn´t Really Matter", "All for You" ועוד. כמו כן, ג´נט גם שיחקה במספר סרטים מוכרים, בינהם הסרט השני של הפרופסור המטורף. עם אלבום חדש בדרך וסרט שצפוי לצאת בחודשים הקרובים לאקרנים, אתם מוזמנים ללוות את ג´נט בדיונים, משחקים ועוד בקומונה
. מקווים לראות אתכם שם
.

Shiri from the block

Active member
נצל"ש- ../images/Emo27.gifשאלון../images/Emo37.gif משעמם לי../images/Emo10.gif שם: תאריך לידה: מקום מגורים: צבע עיניים: צבע שער: גובה: ימני או שמאלי? המוצא שלך: איזה נעליים לבשת היום? על מי/מה חשבת הכי הרבה היום? מה עשה לך את היום? מי הרס לך את היום? החולשות שלך: הפחדים שלך: הפיצה המושלמת שלך: מטרה שהיית רוצה להשיג השנה: המחשבה הראשונה שלך כשאתה מתעורר: מה המאפיין הפיזי הכי טוב שלך? מתי אתה הולך לישון? הרגע אליו אתה הכי מתגעגע: ולמי אתה הכי מתגעגע עכשיו: פפסי או קולה: מקדונלדס או ברגר קינק: דייט לבד או בקבוצות: ליפטון אייס תיי או נאסטי: שוקולד או וניל: קפוצ'ינו או קפה: מעשן: מקלל: שר: מתקלח כל יום? התאהבת פעם? אתה מאוהב עכשיו? רוצה ללמוד במכללה? היית רוצה להתחתן? אתה מאמין בעצמך? אתה מקבל הפרעות נפשיות? אתה פריק של בריאות? אתה מסתדר עם ההורים? אתה אוהב ברקים? אתה מנגן על משהו? בחודש האחרון: שתית אלכוהול? עישנת? סמים? יצאת לדייט? נדלקת על מישהו? רחיצה בעירום? גנבת משהו? היתשכרת פעם? קראו לך טיזר? הרביצו לך פעם? גנבת מחנות פעם? רצית למות? נפגעת ממישהו? מה תרצה להיות כשתיהיה גדול? איזו ארץ תרצה לבקר? צבע עיניים אהוב? צבע שיער אהוב? ארוך או קצר? גובה? משקל? מתי בפעם האחרונה.. יצאת מהבית? אכלת? התנשקת? התאהבת? נשבר לך הלב? צחקת? בכית? אמרת למישהו שאתה אוהב אותו? מישהו אמר לך שהוא אוהב אותך? חיבקת מישהו/י? עישנת? שתית משקה אלכוהולי? השתכרת? שכבת עם מישהו/י? היית במועדון? לבשת חצאית? קנית בגד? אמרת למישהו/י "אני אוהב/ת אותך" ובאמת התכוונת? הקדישו לך שיר? שיפרו לך את המצברוח? מה דעתך על מכת הסלולרי? האם את דבוקה לפלאפון? אכהאם אי פעם "שכחת" בכוונה את הפלאפון בבית? מה היה חשבון הסלולרי הכי גבוה שקיבלת? האם את משלמת מכיסך את חשבון הפלאפון, או ההורים / עבודה / בעל? כמה טלפונים סלולריים החלפת בחייך? קחי את הסלולרי, כנסי להודעות נכנסות, מהי ההודעה האחרונה וממי קיבלת אותה? ועכשיו אותו הדבר בשיחות נכנסות, שיחה אחרונה וממי? מהו השימוש העיקרי שלך בסלולרי? (שיחות, משחקים, הודעות, שעון מעורר?) איזה אוכל ביתי (אוכל של אימא בד"כ, לא מהסופר) אתם הכי אוהבים? למה אתם אוהבים את הבית? באיזה בית אתם גרים (וילה, פנטהאוז, דירה שוממת, קוטג'...)? באיזה בית בחיים לא הייתם רוצים לגור? כמה פעמים עברתם דירה, לאן ומדוע? אם הייתם יכולים לקחת לאי בודד איתכם רק חפץ אחד מהבית, מה הייתם לוקחים? האם אתם מעדיפים בית של מישהו מוכר אחר (לא כולל מהמשפחה) על פני הבית שלכם? למה? כמה זמן אתם גרים בבית שלכם? כשאתם חולים ולא באים לבצפר (כמוני היום), מה אתם עושים בבית? אילו תרופות סבתא קיימות (שאתם משתמשים בהם) לכם בבית (כגון מרק עוף, חלב תוספת דבש וכו'...)? מיהן הנפשות שיש לכם בבית וכמה? מתי אתם עושים ש.ב (למי שיש) בבית? אילו מטלות ביתיות נופלות עליכם? ובכללי - האם אתם אוהבים את הבית שלכם?

CapitanSparrow

New member
יאללה

שם: ירדן תאריך לידה:12/8 מקום מגורים:רחובות צבע עיניים: חום צבע שער: כנ"ל גובה: 1.60 ימני או שמאלי? ימני המוצא שלך: עיראקית ורוסיה איזה נעליים לבשת היום?הייתי יחפה על היום על מי/מה חשבת הכי הרבה היום?בת דודה שלי מה עשה לך את היום?בת דודה שלי וחברות שלי מי הרס לך את היום?אח שלי הקטן הניג'ס הזה החולשות שלך:רגישה,מוותרת מהר הפחדים שלך:למות,לאבד מישהו יקר,להיכשל בדברים שחשובים לי הפיצה המושלמת שלך:פטריות/זיתים מטרה שהיית רוצה להשיג השנה:לרדת עד 11 ק"ג,לסיים כיתה ט' בהצטיינות המחשבה הראשונה שלך כשאתה מתעורר:איך ילך לי היום בדיאטה מה המאפיין הפיזי הכי טוב שלך?השפתיים,השיער והעיניים מתי אתה הולך לישון?מאוחר. 2-5 לפנות בוקר הרגע אליו אתה הכי מתגעגע:אין ולמי אתה הכי מתגעגע עכשיו:חברות,אחים גדולים,דוד שלי פפסי או קולה:דיאט קולה מקדונלדס או ברגר קינק:שניהם בסדר דייט לבד או בקבוצות:לבד ליפטון אייס תיי או נאסטי:נסטי שוקולד או וניל:ונלי קפוצ'ינו או קפה:קפה מעשן:לא מקלל:מדי פעם שר:כן מתקלח כל יום?כן וגם חופפת התאהבת פעם?כן אתה מאוהב עכשיו?לא רוצה ללמוד במכללה?כן היית רוצה להתחתן?כן אתה מאמין בעצמך?כן אתה מקבל הפרעות נפשיות?כן אתה פריק של בריאות?לא אתה מסתדר עם ההורים?מצוין,לפעמים יש ריבים אבל בסופו של דבר מסתדר אתה אוהב ברקים?לא אתה מנגן על משהו?לא בחודש האחרון: שתית אלכוהול?כן,ביום שישי שתיתי קצת לכבוד היום הולדת
עישנת?כן סמים?לא יצאת לדייט?לא נדלקת על מישהו?כן רחיצה בעירום?לא גנבת משהו?מסטיק בזוקה בכיתה ד נחשב? היתשכרת פעם?לא קראו לך טיזר?מה?
הרביצו לך פעם?כן גנבת מחנות פעם?מסטיק בזוקה רצית למות?כן נפגעת ממישהו?כן מה תרצה להיות כשתיהיה גדול?במאית ותסריטאית
איזו ארץ תרצה לבקר?ארה"ב,אנגליה,הולנד,גרמניה,ספרד,פינלנד,אוסטרליה... צבע עיניים אהוב?ירוק צבע שיער אהוב?חום ארוך או קצר?ארוך גובה?גובה אהוב?1.70 משקל?58
מתי בפעם האחרונה.. יצאת מהבית?אתמול אכלת?לפני שעתיים התנשקת?אף פעם התאהבת?לפני שלוש שנים נשבר לך הלב?כנ"ל צחקת?היום בכית?לא זוכרת אמרת למישהו שאתה אוהב אותו?היום מישהו אמר לך שהוא אוהב אותך?נראה לי גם היום חיבקת מישהו/י?אתמול עישנת?חמישה חודשים שתית משקה אלכוהולי?יום שישי השתכרת?
שכבת עם מישהו/י?
היית במועדון?שבועות לבשת חצאית?בבת מצווה שלי קנית בגד?חודש אמרת למישהו/י "אני אוהב/ת אותך" ובאמת התכוונת?היום הקדישו לך שיר?לא זוכרת שיפרו לך את המצברוח?לפני שבוע נדמה לי מה דעתך על מכת הסלולרי? האם את דבוקה לפלאפון?קצת אכהאם אי פעם "שכחת" בכוונה את הפלאפון בבית?כן מה היה חשבון הסלולרי הכי גבוה שקיבלת?700 ש"ח האם את משלמת מכיסך את חשבון הפלאפון, או ההורים / עבודה / בעל?הורים כמה טלפונים סלולריים החלפת בחייך?שלושה קחי את הסלולרי, כנסי להודעות נכנסות, מהי ההודעה האחרונה וממי קיבלת אותה?אבא ועכשיו אותו הדבר בשיחות נכנסות, שיחה אחרונה וממי?חברה שלי, יעל מהו השימוש העיקרי שלך בסלולרי? (שיחות, משחקים, הודעות, שעון מעורר?)שיחות איזה אוכל ביתי (אוכל של אימא בד"כ, לא מהסופר) אתם הכי אוהבים?שניצל
למה אתם אוהבים את הבית?כי זה הבית שלי באיזה בית אתם גרים (וילה, פנטהאוז, דירה שוממת, קוטג'...)?דירה באיזה בית בחיים לא הייתם רוצים לגור?לא איכפת לי כמה פעמים עברתם דירה, לאן ומדוע?3 וכולן ברחובות אם הייתם יכולים לקחת לאי בודד איתכם רק חפץ אחד מהבית, מה הייתם לוקחים?מחשב האם אתם מעדיפים בית של מישהו מוכר אחר (לא כולל מהמשפחה) על פני הבית שלכם? למה?לא כמה זמן אתם גרים בבית שלכם?4 שנים אני חושבת כשאתם חולים ולא באים לבצפר (כמוני היום), מה אתם עושים בבית?מחשב,טלוויזיה אילו תרופות סבתא קיימות (שאתם משתמשים בהם) לכם בבית (כגון מרק עוף, חלב תוספת דבש וכו'...)?מרק עוף מיהן הנפשות שיש לכם בבית וכמה?סבתא,סבא,אמא,אבא ואח קטן-ביחד איתי 6 מתי אתם עושים ש.ב (למי שיש) בבית?כל פעם בשעה אחרת אילו מטלות ביתיות נופלות עליכם?
ובכללי - האם אתם אוהבים את הבית שלכם?כן,מאוד

Shiri from the block

Active member
../images/Emo54.gif שם: שירן תאריך לידה: 21.7.87 מקום מגורים: מעלה אדומים צבע עיניים: חום כהה צבע שער: חום גובה: - ימני או שמאלי? ימני המוצא שלך: - איזה נעליים לבשת היום? נעלי בית על מי/מה חשבת הכי הרבה היום? לא חשוב.. מה עשה לך את היום? כלום מי הרס לך את היום? כל מיני החולשות שלך: לא יודעת.. הפחדים שלך: כמעט מכל דבר אפשרי הפיצה המושלמת שלך: פיצה עם בצל../images/Emo99.gif מטרה שהיית רוצה להשיג השנה: שיחרוררררררררר, ולמצוא עבודה טובה ולטוס לארה"ב../images/Emo47.gif המחשבה הראשונה שלך כשאתה מתעורר: על מה חלמתי מה המאפיין הפיזי הכי טוב שלך? לא יודעת. לא נראה לי שקיים. מתי אתה הולך לישון? כשאני בבית אז בסביבות 4 בבוקר כשאני בצבא בסביבות 10 הרגע אליו אתה הכי מתגעגע: לא יודעת. ולמי אתה הכי מתגעגע עכשיו: לא חשוב. פפסי או קולה: קולה. מקדונלדס או ברגר קינק: בורגר קינג. דייט לבד או בקבוצות: לבד ליפטון אייס תיי או נאסטי: נאסטי שוקולד או וניל: שוקולד קפוצ'ינו או קפה: כלום. מעשן: לפעמים מקלל: לא שר: הרבה מתקלח כל יום? כן התאהבת פעם? כן אתה מאוהב עכשיו? כן רוצה ללמוד במכללה? כן היית רוצה להתחתן? כן אתה מאמין בעצמך? לא אתה מקבל הפרעות נפשיות? כן אתה פריק של בריאות? לא ממש אתה מסתדר עם ההורים? כן.. אתה אוהב ברקים? לא אתה מנגן על משהו? גיטרה בחודש האחרון: שתית אלכוהול? כן עישנת? כן סמים? לא יצאת לדייט? לא נדלקת על מישהו? לא רחיצה בעירום? לא גנבת משהו? לא היתשכרת פעם? כן קראו לך טיזר? לא הרביצו לך פעם? כן גנבת מחנות פעם? כן רצית למות? כן נפגעת ממישהו? כן מה תרצה להיות כשתיהיה גדול? עורכת אנימציה וכל מה שבסגנון איזו ארץ תרצה לבקר? ארה"ב וניו זילנד צבע עיניים אהוב? כחול../images/Emo47.gif צבע שיער אהוב? בלונד../images/Emo6.gif ארוך או קצר? ארוך../images/Emo99.gif גובה? 1.75 ומעלה משקל? לא יודעת מתי בפעם האחרונה.. יצאת מהבית? שילשום אכלת? היום בערב פיצה התנשקת? אה, לא זוכרת התאהבת? תמיד נשבר לך הלב? כל השבועיים האחרונים. צחקת? היום בכית? היום אמרת למישהו שאתה אוהב אותו? היום.. מישהו אמר לך שהוא אוהב אותך? שילשום חיבקת מישהו/י? לא זוכרת עישנת? יום חמישי שתית משקה אלכוהולי? לפני חודש בערך השתכרת? לא זוכרת שכבת עם מישהו/י? ../images/Emo2.gif היית במועדון? לפני חודש לבשת חצאית? פחח, ביסודי. קנית בגד? אמא קונה לי, לא זוכרת.. אמרת למישהו/י "אני אוהב/ת אותך" ובאמת התכוונת? היום הקדישו לך שיר? לא הקדישו שיפרו לך את המצברוח? לא זוכרת מה דעתך על מכת הסלולרי? האם את דבוקה לפלאפון? כן. אכהאם אי פעם "שכחת" בכוונה את הפלאפון בבית? לא מה היה חשבון הסלולרי הכי גבוה שקיבלת? 350, החודש. האם את משלמת מכיסך את חשבון הפלאפון, או ההורים / עבודה / בעל? הורים. כמה טלפונים סלולריים החלפת בחייך? פעם אחת. קחי את הסלולרי, כנסי להודעות נכנסות, מהי ההודעה האחרונה וממי קיבלת אותה? מאחי היום ב-5 בבוקר ועכשיו אותו הדבר בשיחות נכנסות, שיחה אחרונה וממי? חברה מהצבא, אתמול בערב מהו השימוש העיקרי שלך בסלולרי? (שיחות, משחקים, הודעות, שעון מעורר?) SMS ושיחות איזה אוכל ביתי (אוכל של אימא בד"כ, לא מהסופר) אתם הכי אוהבים? שניצל למה אתם אוהבים את הבית? כי זה הבית..? באיזה בית אתם גרים (וילה, פנטהאוז, דירה שוממת, קוטג'...)? בניין באיזה בית בחיים לא הייתם רוצים לגור? לא יודעת כמה פעמים עברתם דירה, לאן ומדוע? פעמיים. ממעלה אדומים לאזור אחר במעלה אדומים אם הייתם יכולים לקחת לאי בודד איתכם רק חפץ אחד מהבית, מה הייתם לוקחים? דיסקים של בקסטריט האם אתם מעדיפים בית של מישהו מוכר אחר (לא כולל מהמשפחה) על פני הבית שלכם? למה? לא. כמה זמן אתם גרים בבית שלכם? הא? לנצח..? כשאתם חולים ולא באים לבצפר (כמוני היום), מה אתם עושים בבית? יושנת עוד, טלויזיה ומחשב אילו תרופות סבתא קיימות (שאתם משתמשים בהם) לכם בבית (כגון מרק עוף, חלב תוספת דבש וכו'...)? לא יודעת.. מיהן הנפשות שיש לכם בבית וכמה? אמאבא, אחותי ואחי (אחי שני בחו"ל) וכמובן שהחתולים שלי טייני וסימבה (נקבה) מתי אתם עושים ש.ב (למי שיש) בבית? - אילו מטלות ביתיות נופלות עליכם? כל מיני, ניקיון, סדר כללי.. ובכללי - האם אתם אוהבים את הבית שלכם? כן.

Conviction

New member
Giddy-up

שם: הדר. תאריך לידה: 13.06.90. מקום מגורים: תל אביב. צבע עיניים: חום. צבע שער: במקור חום, עכשיו ארגמן דהוי כזה..
גובה: 1.78. ימני או שמאלי? ימנית. המוצא שלך: תמנייה ואשכנזיה. איזה נעליים לבשת היום? לא נעלתי שום נעליים. (נעלתי, לא לבשתי!) על מי/מה חשבת הכי הרבה היום? רוני. מה עשה לך את היום? כלום. מי הרס לך את היום? אף אחד. החולשות שלך: לא יודעת.. הפחדים שלך: עטלפים, רעידות אדמה, שיקרו דברים לא טובים לאנשים שאני אוהבת, שינויים דרסטיים. הפיצה המושלמת שלך: עם המווווון גבינה. מטרה שהיית רוצה להשיג השנה: להיות מאושרת.
המחשבה הראשונה שלך כשאתה מתעורר: שאני רוצה להמשיך לישון. מה המאפיין הפיזי הכי טוב שלך? אני הכי אוהבת את השפתיים. ואת הגובה, לפעמים. מתי אתה הולך לישון? ימי לימודים בסביבות 2-3, בחופש בסיבובות 6. הרגע אליו אתה הכי מתגעגע: לכל "המסע לפולין". בדיוק היום עברתי על כל התמונות.. ולמי אתה הכי מתגעגע עכשיו: רוני
פפסי או קולה: קולה, כמובן! מקדונלדס או ברגר קינג: ממ.. מקדונלדס. דייט לבד או בקבוצות: לבד. ליפטון אייס תיי או נאסטי: נסטי. שוקולד או וניל: גלידה? וניל. קפוצ'ינו או קפה: קפוצ'ינו. מעשן: לא. מקלל: בדר"כ לא. שר: לעצמי, כשאף אחד לא שומע. מתקלח כל יום? כן. התאהבת פעם? כן. אתה מאוהב עכשיו? כן
. רוצה ללמוד במכללה? בהחלט. היית רוצה להתחתן? בהחלט. אתה מאמין בעצמך? לפעמים, כן. אתה מקבל הפרעות נפשיות? לא הבנתי את השאלה אתה פריק של בריאות? בכלל לא. אתה מסתדר עם ההורים? בדר"כ. אתה אוהב ברקים? כן. אתה מנגן על משהו? מתיימרת לנגן על גיטרה.
בחודש האחרון: שתית אלכוהול?
(בריזר.. לא משהו רציני) עישנת?
סמים?
יצאת לדייט?
נדלקת על מישהו?
רחיצה בעירום?
גנבת משהו?
היתשכרת פעם?
קראו לך טיזר?
הרביצו לך פעם?
גנבת מחנות פעם?
רצית למות?
נפגעת ממישהו?
מה תרצה להיות כשתיהיה גדול? לא יודעת עוד. משהו בתחום הפרסום - תקשורת, נראה לי. איזו ארץ תרצה לבקר? ארה"ב!!
צבע עיניים אהוב? כחול. (או עיניים מיוחדות עם המון גוונים) צבע שיער אהוב? לגברים - חום דבש. לנשים - אדום. ארוך או קצר? לגברים - קצר. לנשים - ארוך. גובה? גובה אהוב? לגברים - 1.84 ומעלה. לנשים - סביבות ה1.70. משקל? אין לי משקל אהוב. מתי בפעם האחרונה.. יצאת מהבית? אתמול. אכלת? לפני שעה בערך. התנשקת? אתמול. התאהבת? לפני כמה חודשים. נשבר לך הלב? מעולם לא. צחקת? אתמול. בכית? שלשום. אמרת למישהו שאתה אוהב אותו? אתמול. מישהו אמר לך שהוא אוהב אותך? אתמול
. חיבקת מישהו/י? אתמול. עישנת? מעולם לא. שתית משקה אלכוהולי? יום חמישי. השתכרת? מעולם לא. שכבת עם מישהו/י? מעולם לא. היית במועדון? יום חמישי. לבשת חצאית? לפני שבוע. קנית בגד? לפני שבוע וקצת. אמרת למישהו/י "אני אוהב/ת אותך" ובאמת התכוונת? אתמול. הקדישו לך שיר? לפני כמה שנים. שיפרו לך את המצברוח? לא זוכרת כבר. מה דעתך על מכת הסלולרי? האם את דבוקה לפלאפון? דבוקה, בהחלט דבוקה. אכהאם אי פעם "שכחת" בכוונה את הפלאפון בבית? לא, למה שאעשה את זה? מה היה חשבון הסלולרי הכי גבוה שקיבלת? 900 שקל.. בעקבות פולין. האם את משלמת מכיסך את חשבון הפלאפון, או ההורים / עבודה / בעל? ההורים משלמים. כמה טלפונים סלולריים החלפת בחייך? הרבה.. *סופרת* 5. קחי את הסלולרי, כנסי להודעות נכנסות, מהי ההודעה האחרונה וממי קיבלת אותה? " *נשיקה* ", מרוני :) ועכשיו אותו הדבר בשיחות נכנסות, שיחה אחרונה וממי? אתמול בארבע וחצי לפנות בוקר, מחברה שלי קרן. מהו השימוש העיקרי שלך בסלולרי? (שיחות, משחקים, הודעות, שעון מעורר?) הודעות, שיחות ושעון מעורר. איזה אוכל ביתי (אוכל של אימא בד"כ, לא מהסופר) אתם הכי אוהבים? ספגטי. למה אתם אוהבים את הבית? פשוט אוהבת, מה X: באיזה בית אתם גרים (וילה, פנטהאוז, דירה שוממת, קוטג'...)? דירה רגילה בבניין קומות. באיזה בית בחיים לא הייתם רוצים לגור? דירה שוממת. כמה פעמים עברתם דירה, לאן ומדוע? פעם אחת, עברנו לבערך כ-200 מטר מהדירה הקודמת. אם הייתם יכולים לקחת לאי בודד איתכם רק חפץ אחד מהבית, מה הייתם לוקחים? את המחשב נייד. האם אתם מעדיפים בית של מישהו מוכר אחר (לא כולל מהמשפחה) על פני הבית שלכם? למה? לא. כמה זמן אתם גרים בבית שלכם? כמה שנים.. 5 או 6. כשאתם חולים ולא באים לבצפר (כמוני היום), מה אתם עושים בבית? ישנה
. אילו תרופות סבתא קיימות (שאתם משתמשים בהם) לכם בבית (כגון מרק עוף, חלב תוספת דבש וכו'...)? לא יודעת.. מיהן הנפשות שיש לכם בבית וכמה? אבא, אמא, אח ואני. מתי אתם עושים ש.ב (למי שיש) בבית? אם יוצא שאני מכינה (נדיר
) זה בדר"כ בלילה לפני מועד ההגשה, בשעות מאוחרות (סביבות 1-2). אילו מטלות ביתיות נופלות עליכם? שום מטלות. X: ובכללי - האם אתם אוהבים את הבית שלכם? יאפ.

../images/Emo192.gif גמלי מצ'עמם אז אני עונה לי ../images/Emo9.gif

שם: מאורה תאריך לידה: 21.02.1985 מקום מגורים: רחובות צבע עיניים: חומות צבע שער: שטני גובה: 161 ימני או שמאלי? ימנית המוצא שלך: אשכנזיה איזה נעליים לבשת היום? נעלי בית על מי/מה חשבת הכי הרבה היום? אבי קורניק/ניק קרטר וגם על החברה שלי (חופית) מה עשה לך את היום? בית ריק מי הרס לך את היום?
החולשות שלך: הפחדים שלך: ג'וקים , נחשים הפיצה המושלמת שלך: עם עגבניה , זיתים , פיטריות , תירס וים של גבינה ואהה שתהיה עבה
מטרה שהיית רוצה להשיג השנה: להתחיל לעבוד במה שאני לומדת (לנהל/לבנות אתרי אינטרנט) המחשבה הראשונה שלך כשאתה מתעורר: מי בבית. מה המאפיין הפיזי הכי טוב שלך? מתי אתה הולך לישון? מתי שאני עייפה (לא מסתכלת על השעה). הרגע אליו אתה הכי מתגעגע: הילדות ולמי אתה הכי מתגעגע עכשיו: חברה שלי. פפסי או קולה: קולה מקדונלדס או ברגר קינק:
דייט לבד או בקבוצות: לבד ליפטון אייס תיי או נאסטי:
שוקולד או וניל: וניל קפוצ'ינו או קפה: קפוצ'ינו מעשן:
מקלל:
שר:
מתקלח כל יום?
התאהבת פעם?
- יותר מידי פעמים אתה מאוהב עכשיו?
רוצה ללמוד במכללה? כבר לומדת היית רוצה להתחתן?
אתה מאמין בעצמך?
אתה מקבל הפרעות נפשיות?
אתה פריק של בריאות?
אתה מסתדר עם ההורים? ככה ככה אתה אוהב ברקים? לא משהו אתה מנגן על משהו?
בחודש האחרון: שתית אלכוהול?
עישנת?
סמים?
יצאת לדייט?
נדלקת על מישהו?
רחיצה בעירום?
גנבת משהו?
היתשכרת פעם?
קראו לך טיזר?
הרביצו לך פעם?
- בתיכון , עזבו סיפור שאני מתה כבר לשכוח. גנבת מחנות פעם?
רצית למות?
נפגעת ממישהו?
מה תרצה להיות כשתיהיה גדול? דברו איתי עוד שנה או יותר
איזו ארץ תרצה לבקר? ארה"ב צבע עיניים אהוב? כחולות (בעיקר המיוחדות שבינהם) , חומות צבע שיער אהוב? חום ארוך או קצר? לנשים - ארוך , גברים - קצר גובה? גברים - 180+ , נשים - גובה ממוצע. משקל? נורמלי.
מתי בפעם האחרונה.. יצאת מהבית? אתמול אכלת? אתמול התנשקת? לפני הרבה זמן התאהבת? לפני שבוע נשבר לך הלב? לא זוכרת צחקת? אתמול בכית? לא זוכרת אמרת למישהו שאתה אוהב אותו?
מישהו אמר לך שהוא אוהב אותך? חברה שלי אמרה לי איזה מיליון פעם את כשהינו במצבים כשהיא היתה צריכה אותי. חיבקת מישהו/י? אתמול את אמא שלי עישנת?
- אני אף פעם לא יעשן ... איכככס
שתית משקה אלכוהולי? לפני שבוע השתכרת?
שכבת עם מישהו/י?
היית במועדון? שונאת מועדונים לבשת חצאית? לפני כחודש קנית בגד? לפני כחודש אמרת למישהו/י "אני אוהב/ת אותך" ובאמת התכוונת? לחברה שלי
הקדישו לך שיר? אף-פעם שיפרו לך את המצברוח? לפני כמה ימים
מה דעתך על מכת הסלולרי? האם את דבוקה לפלאפון?
אכהאם אי פעם "שכחת" בכוונה את הפלאפון בבית?
מה היה חשבון הסלולרי הכי גבוה שקיבלת? אבא שלי מטפל בזה כך שאין לי מושג. האם את משלמת מכיסך את חשבון הפלאפון, או ההורים / עבודה / בעל? הורים כמה טלפונים סלולריים החלפת בחייך? 2 (עכשיו יש לי את הפלאפון מס' 3 שלי). קחי את הסלולרי, כנסי להודעות נכנסות, מהי ההודעה האחרונה וממי קיבלת אותה? אתמול , טוף , מחברה שלי (חופית) ועכשיו אותו הדבר בשיחות נכנסות, שיחה אחרונה וממי? אתמול , אדית מהו השימוש העיקרי שלך בסלולרי? (שיחות, משחקים, הודעות, שעון מעורר?) שיחות , הודעות איזה אוכל ביתי (אוכל של אימא בד"כ, לא מהסופר) אתם הכי אוהבים? כל דבר שהיא מבשלת בעיקר את הבישולים של סבתא שלי (ז"ל) למה אתם אוהבים את הבית? את השקט באיזה בית אתם גרים (וילה, פנטהאוז, דירה שוממת, קוטג'...)? בניין דירות באיזה בית בחיים לא הייתם רוצים לגור? כמה פעמים עברתם דירה, לאן ומדוע? אחת , לרחובות (אני גרה ברחובות אבל כשהייתי קטנה גרנו בשעריים) , כי לא היה מקום לעוד מישהו (אחותי למשל
) אם הייתם יכולים לקחת לאי בודד איתכם רק חפץ אחד מהבית, מה הייתם לוקחים? כרית האם אתם מעדיפים בית של מישהו מוכר אחר (לא כולל מהמשפחה) על פני הבית שלכם? למה?
כמה זמן אתם גרים בבית שלכם? כמעט 20 שנים. כשאתם חולים ולא באים לבצפר (כמוני היום), מה אתם עושים בבית? האומנם שאני כבר לא בביצפר אבל כשהייתי אז כמובן שהייתי מתפנקת [כמה כתבתי את המילה "הייתי"] אילו תרופות סבתא קיימות (שאתם משתמשים בהם) לכם בבית (כגון מרק עוף, חלב תוספת דבש וכו'...)? כל מה שקיים עבר דרכי
מיהן הנפשות שיש לכם בבית וכמה? 4 , ההורים , אחותי הקטנה ואני מתי אתם עושים ש.ב (למי שיש) בבית? אילו מטלות ביתיות נופלות עליכם? לנקות את הכלים כשצריך ובכללי - האם אתם אוהבים את הבית שלכם?

IreeEena

New member
עונה ../images/Emo9.gif

שם: אירנה תאריך לידה: 15.4 מקום מגורים: במרכז צבע עיניים: כחול צבע שער: חום גובה: 1.57 ימני או שמאלי? ימנית המוצא שלך: רוסייה איזה נעליים לבשת היום? כפכפים על מי/מה חשבת הכי הרבה היום? לא יודעת.. XP מה עשה לך את היום? אמ, כלום נראה לי
מי הרס לך את היום? מישהי.. =/ החולשות שלך: חיות קטנות חמודות ופרוותיות XDD הפחדים שלך: ג'וקים, גבהים, מוות X: הפיצה המושלמת שלך: הפיצה שאמא קונה XD מטרה שהיית רוצה להשיג השנה: ממוצע 90 ומעלה
המחשבה הראשונה שלך כשאתה מתעורר: "מעניין מה השעה" מה המאפיין הפיזי הכי טוב שלך? אממ.. עיניים? >< מתי אתה הולך לישון? הוו.. מאוחר הרגע אליו אתה הכי מתגעגע: יש הרבה ולמי אתה הכי מתגעגע עכשיו: הרבה אנשים.. פפסי או קולה: קולה מקדונלדס או ברגר קינק: מקדונלדס דייט לבד או בקבוצות: לבד ליפטון אייס תיי או נאסטי: נסטי
שוקולד או וניל: שוקולד ווניל D: קפוצ'ינו או קפה: קפוצ'ינו מעשן: לא מקלל: כשאני ממש עצבנית XP שר: מה זאת אומרת? >< מתקלח כל יום? לה.. פעם בחודש ככה... ברור
התאהבת פעם? כן אתה מאוהב עכשיו? לצערי
רוצה ללמוד במכללה? אולי היית רוצה להתחתן? כן XD אתה מאמין בעצמך? כן אתה מקבל הפרעות נפשיות? לא אתה פריק של בריאות? לא אתה מסתדר עם ההורים? כן אתה אוהב ברקים? לא אתה מנגן על משהו? כן, פסנתר
בחודש האחרון: שתית אלכוהול? לא עישנת? לא סמים? לא יצאת לדייט? לא נדלקת על מישהו? כן רחיצה בעירום? לא גנבת משהו? לא היתשכרת פעם? מקולה וספרייט נקרא? XD קראו לך טיזר? לא 0.0 הרביצו לך פעם? כן, בצחוק XD גנבת מחנות פעם? סוכרייה כשהייתי בת 6 XX:: רצית למות? כן.. >< נפגעת ממישהו? כן מה תרצה להיות כשתיהיה גדול? אמ.. עורכת דין או משו XD איזו ארץ תרצה לבקר? הרבהה צבע עיניים אהוב? כחול וירוק D: צבע שיער אהוב? שטני ובלונדיני ארוך או קצר? קצר גובה? שלי? >< משקל? כנ"ל..? XD מתי בפעם האחרונה.. יצאת מהבית? היום אכלת? לפני שעה בערך התנשקת? אף פעם..... X: התאהבת? בתחילת שנה נשבר לך הלב? אממ לא זוכרת.. מתישהו השנה =/ צחקת? היום בכית? שלשום נראה לי אמרת למישהו שאתה אוהב אותו? היום מישהו אמר לך שהוא אוהב אותך? היום חיבקת מישהו/י? היום עישנת? אף פעם שתית משקה אלכוהולי? מזמןןן לגימה קטנה מיין XD השתכרת? לפני כמה שבועות. מקולה!!! שכבת עם מישהו/י? אף פעם היית במועדון? אמ לפני מלא זמן.. מועדון כזה של בת/בר מצוות וזה XD לבשת חצאית? אממ לפני שבוע בערך קנית בגד? מזמן XD אמרת למישהו/י "אני אוהב/ת אותך" ובאמת התכוונת? היום הקדישו לך שיר? אף פעם XD שיפרו לך את המצברוח? היום מה דעתך על מכת הסלולרי? האם את דבוקה לפלאפון? אמ לא ממש אכהאם אי פעם "שכחת" בכוונה את הפלאפון בבית? לא מה היה חשבון הסלולרי הכי גבוה שקיבלת? 1000 שקל X: האם את משלמת מכיסך את חשבון הפלאפון, או ההורים / עבודה / בעל? ההורים XD כמה טלפונים סלולריים החלפת בחייך? הוו, הרבה XD קחי את הסלולרי, כנסי להודעות נכנסות, מהי ההודעה האחרונה וממי קיבלת אותה? "אני רעבה טילים" מחברה שלי XD ועכשיו אותו הדבר בשיחות נכנסות, שיחה אחרונה וממי? חברה שלי P: מהו השימוש העיקרי שלך בסלולרי? (שיחות, משחקים, הודעות, שעון מעורר?) הודעות ושיחות איזה אוכל ביתי (אוכל של אימא בד"כ, לא מהסופר) אתם הכי אוהבים? אורז, פירה, עוף D: למה אתם אוהבים את הבית? כי אני והאנשים שאני אוהבת גרים בו P: באיזה בית אתם גרים (וילה, פנטהאוז, דירה שוממת, קוטג'...)? דירה. ומה ז'תומרת שוממת? XDD באיזה בית בחיים לא הייתם רוצים לגור? אממ.. נטוש? XD כמה פעמים עברתם דירה, לאן ומדוע? אממ 3, פעמיים ברוסיה ופעם אחת בישראל ו.. ככה? XD אם הייתם יכולים לקחת לאי בודד איתכם רק חפץ אחד מהבית, מה הייתם לוקחים? מחשב? XD האם אתם מעדיפים בית של מישהו מוכר אחר (לא כולל מהמשפחה) על פני הבית שלכם? למה? אממ לא כמה זמן אתם גרים בבית שלכם? 10 שנים בערך כשאתם חולים ולא באים לבצפר (כמוני היום), מה אתם עושים בבית? במחשב, רואה טלוויזיה, ישנה XD אילו תרופות סבתא קיימות (שאתם משתמשים בהם) לכם בבית (כגון מרק עוף, חלב תוספת דבש וכו'...)? חלב תוספת דבש, מרק מיהן הנפשות שיש לכם בבית וכמה? אמאבא, אח שלי אני וסבתאD: מתי אתם עושים ש.ב (למי שיש) בבית? אממ בדרך כלל בערב אילו מטלות ביתיות נופלות עליכם? להוריד את הזבל,לשמור על אח שלי, לסדר את החדר ולפעמים לשטוף כלים ובכללי - האם אתם אוהבים את הבית שלכם? יאפ ^^

sivanick

New member
../images/Emo195.gif

{החייל זה כי אני בצבא כרגע} שם: סיון תאריך לידה: 3.8.87 מקום מגורים: ת"א צבע עיניים: חום כהה צבע שער: שחור גובה: 1.65 בערך.. ימני או שמאלי? ימנית המוצא שלך: - איזה נעליים לבשת היום? סנדלים של הצבא:\ על מי/מה חשבת הכי הרבה היום? אפחד מה עשה לך את היום? אפחד מי הרס לך את היום? אפחד החולשות שלך: דברים מתוקים, דגדוגים, מוזיקאים, תיקים וניק.
הפחדים שלך: שיקרה משהו רע למישהו קרוב אליי. הפיצה המושלמת שלך: עם המון גבינה. מטרה שהיית רוצה להשיג השנה: להשתחרר..ואני אשיג
המחשבה הראשונה שלך כשאתה מתעורר: מתי יגיע כבר הרגע שאני אחור למיטה המושלמת שלי... מה המאפיין הפיזי הכי טוב שלך? אף, בטן, רגליים..
מתי אתה הולך לישון? 11-12 הרגע אליו אתה הכי מתגעגע: אולי אווירת סוף י"ב.. ולמי אתה הכי מתגעגע עכשיו: מישו
פפסי או קולה: קולה מקדונלדס או ברגר קינק: מקדונלדס דייט לבד או בקבוצות: לבד ליפטון אייס תיי או נאסטי: לא אוהבת את שניהם אבל אם כבר נאסטי. שוקולד או וניל: שוקולדדד קפוצ'ינו או קפה: קפה מעשן: לא מקלל: כשאני עצבנית שר: לעצמי מתקלח כל יום? אכן התאהבת פעם? כן אתה מאוהב עכשיו? לא רוצה ללמוד במכללה? אולי.. היית רוצה להתחתן? כן אתה מאמין בעצמך? כן אתה מקבל הפרעות נפשיות? לא הבנתי.. אתה פריק של בריאות? לא אתה מסתדר עם ההורים? כן אתה אוהב ברקים? לא אוהבת ולא שונאת.. אתה מנגן על משהו? הלוואי בחודש האחרון: שתית אלכוהול? כהה עישנת? לא סמים? לא יצאת לדייט? כן נדלקת על מישהו? כן..על כמה חחחח רחיצה בעירום? לא גנבת משהו? לא היתשכרת פעם? כה קראו לך טיזר? מלא פעמים הרביצו לך פעם? לא גנבת מחנות פעם? לא רצית למות? לא נפגעת ממישהו? כן מה תרצה להיות כשתיהיה גדול? מאושרת ובריאה איזו ארץ תרצה לבקר? ארה"ב צבע עיניים אהוב? כחול צבע שיער אהוב?חום/שחור ארוך או קצר? תלוי למי.. גובה? גובה גבוה חח משקל? בינוני מתי בפעם האחרונה.. יצאת מהבית? היום בבוקר לבסיס? אכלת? לפני חצי שעה התנשקת? לפני שבועיים בערך.. התאהבת? שלוש שנים נשבר לך הלב? שלוש שנים.. צחקת? לפני כמה דקות.. בכית? או..לפני הרבה זמן..וטוב שכך אמרת למישהו שאתה אוהב אותו? לפני הרבה זמן..לא זוכרת מישהו אמר לך שהוא אוהב אותך? לא זוכרת חיבקת מישהו/י? אתמול עישנת? אפעם שתית משקה אלכוהולי? מוצ"ש.. השתכרת? מוצ"ש.. שכבת עם מישהו/י? אישי:X היית במועדון? דאנס בר..מוצ"ש.. לבשת חצאית? מוצ"ש חחח קנית בגד? לפני שבועיים וחצי משו כזה.. אמרת למישהו/י "אני אוהב/ת אותך" ובאמת התכוונת? לא זוכרת הקדישו לך שיר? יום שישי או שבת לא זוכרת.. שיפרו לך את המצברוח? אתמול מה דעתך על מכת הסלולרי? האם את דבוקה לפלאפון? כן לצערי אכהאם אי פעם "שכחת" בכוונה את הפלאפון בבית? בכוונה? ממש לא אני כמעט מתתי ששכחתי אותו בטעות. מה היה חשבון הסלולרי הכי גבוה שקיבלת? לא זוכרת האם את משלמת מכיסך את חשבון הפלאפון, או ההורים / עבודה / בעל? הורים כמה טלפונים סלולריים החלפת בחייך? 3-4 קחי את הסלולרי, כנסי להודעות נכנסות, מהי ההודעה האחרונה וממי קיבלת אותה? "ראיתי הרגע את נוחוביץ' פרצוף קשוח! ואת אורן מפרויקט וואי ואת ליאב חח יום הזוי!" חח מחברה שלי..אני והיא היינו מכורות לפרויקט וואי 2..ואנחנו תמיד רואות אותם!!!!!!! ועכשיו אותו הדבר בשיחות נכנסות, שיחה אחרונה וממי? אותה חברה חח מהו השימוש העיקרי שלך בסלולרי? (שיחות, משחקים, הודעות, שעון מעורר?) שיחות איזה אוכל ביתי (אוכל של אימא בד"כ, לא מהסופר) אתם הכי אוהבים? שניצל למה אתם אוהבים את הבית? בגלל שיש לי שם שקט באיזה בית אתם גרים (וילה, פנטהאוז, דירה שוממת, קוטג'...)? בית רגיל...בבניין 8 קומות באיזה בית בחיים לא הייתם רוצים לגור? דירה שוממת נראה לי.. כמה פעמים עברתם דירה, לאן ומדוע? 2...באותו אזור פעם שהייתי קטנה אני לא זוכרת את זה אפילו..ולמה? כי ההורים שלי החליטו אם הייתם יכולים לקחת לאי בודד איתכם רק חפץ אחד מהבית, מה הייתם לוקחים? אם פי 3 האם אתם מעדיפים בית של מישהו מוכר אחר (לא כולל מהמשפחה) על פני הבית שלכם? למה? מפתאום כמה זמן אתם גרים בבית שלכם? בערך 13-14 שנה.. כשאתם חולים ולא באים לבצפר (כמוני היום), מה אתם עושים בבית? אין דבר כזה להיות חולים ולא ללכת לבצפר בחיים שלי. אם יהיה לי מזל אני אצליח להוציא גימלים..ברוב המקרים שהייתי חולה באתי כמו מתה לבסיס. אילו תרופות סבתא קיימות (שאתם משתמשים בהם) לכם בבית (כגון מרק עוף, חלב תוספת דבש וכו'...)? עם הדבש הזה...איכ שונאת את זה מיהן הנפשות שיש לכם בבית וכמה? אבא אמא ואחי מתי אתם עושים ש.ב (למי שיש) בבית? חח אילו מטלות ביתיות נופלות עליכם? לקפל כביסההההה ובכללי - האם אתם אוהבים את הבית שלכם? כמובן

תשובותי

שם: דולב פימה תאריך לידה: 7.1.1983 מקום מגורים: גן יבנה צבע עיניים: חומות צבע שער: שחור גובה: בסביבות 1.70 ימני או שמאלי? ימני (גם בדעותי הפוליטיות וגם ביד הכותבת) המוצא שלך: מרוקאי-מצרי איזה נעליים לבשת היום? נעל "אלגנטית" שחורה על מי/מה חשבת הכי הרבה היום? לא יודע, לא חשבתי על משהו ספציפי מה עשה לך את היום? שום דבר מיוחד מי הרס לך את היום? רעידת האדמה בפרו. החולשות שלך: - הפחדים שלך: שלא אצליח למצוא בן זוג ולהתקדם בחיים בכלל הפיצה המושלמת שלך: פיצה רגילה ופשוטה. מטרה שהיית רוצה להשיג השנה: למצוא עבודה המחשבה הראשונה שלך כשאתה מתעורר: מה יש לי לעשות היום... מה המאפיין הפיזי הכי טוב שלך? אין הנחתום מעיד על עיסתו. מתי אתה הולך לישון? משתנה, לפעמים ב-00:00 ולפעמים אני יכול למצוא את עצמי הולך לישון ב-03:00 הרגע אליו אתה הכי מתגעגע: וואלה, לא עולה לי משהו מיוחד עכשיו... ולמי אתה הכי מתגעגע עכשיו: - פפסי או קולה: קוקה קולה מקדונלדס או ברגר קינק: בורגר ראנץ' דייט לבד או בקבוצות: לבד ליפטון אייס תיי או נאסטי: ליפטון שוקולד או וניל: וניל קפוצ'ינו או קפה: מים מעשן: לא מקלל: מדי פעם שר: מדי פעם מתקלח כל יום? כן התאהבת פעם? כן אתה מאוהב עכשיו? בערך רוצה ללמוד במכללה? כן היית רוצה להתחתן? אם תהיה אפשרות לגברים הומואים להתחתן בישראל, אז כן אתה מאמין בעצמך? כן אתה מקבל הפרעות נפשיות? כן, כי אני בעצמי לא בדיוק טיפוס שפוי אתה פריק של בריאות? לא אתה מסתדר עם ההורים? ברוב הזמן כן אתה אוהב ברקים? חולה חורף. אתה מנגן על משהו? לא בחודש האחרון: שתית אלכוהול? לא מתעסק עם הזבל הזה עישנת? כנ"ל סמים? כנ"ל יצאת לדייט? לא נדלקת על מישהו? לא רחיצה בעירום? אם המקלחת נחשבת, אז כן. אם לא, אז לא גנבת משהו? לא היתשכרת פעם? לא קראו לך טיזר? מה זה? הרביצו לך פעם? כן גנבת מחנות פעם? לא רצית למות? אולי נפגעת ממישהו? כן ולא פעם אחת מה תרצה להיות כשתיהיה גדול? מבקר ספרותי איזו ארץ תרצה לבקר? כל מדינה שיש לה היסטוריה מעניינת צבע עיניים אהוב? הכל צבע שיער אהוב? הכל ארוך או קצר? רצוי קצר, אבל לא מפריע לי ארוך גובה? לא חשוב משקל? שיהיה ביחס למשקל מתי בפעם האחרונה.. יצאת מהבית? אני עונה לשאלון הזה מאצל סבתא שלי אכלת? לפני שעה וחצי התנשקת? ההתנשקות האחרונה שלי הייתה לפני שנתיים וחצי לערך התאהבת? מזמן נשבר לך הלב? כן צחקת? בבוקר בכית? אני כל יום כמעט בוכה ממשהו בחדשות... אמרת למישהו שאתה אוהב אותו? לפני כחודשיים מישהו אמר לך שהוא אוהב אותך? בתחילת השבוע חיבקת מישהו/י? אם משפחה זה נחשב, אז את דוראן (הבת האמצעית של אחותי) עישנת? לא מעשן שתית משקה אלכוהולי? לא נוגע באלכוהול השתכרת? - שכבת עם מישהו/י? וואו, לפני שנתיים וחצי היית במועדון? לא לבשת חצאית? לא קנית בגד? וואו, לפני 10 חודשים בערך אמרת למישהו/י "אני אוהב/ת אותך" ובאמת התכוונת? אם אני אומר את המשפט הזה זה אומר שזה מתוך הלב, אחרת לא אהיה מסוגל להגיד אותו הקדישו לך שיר? במסיבה שעשיתי אצלי בבית בכיתה ט' שיפרו לך את המצברוח? יש לי מצב רוח שקל לשינויים, אני יכול רגע אחד להיות עצבני ובמשנהו לצחוק כאילו כלום מה דעתך על מכת הסלולרי? האם את דבוקה לפלאפון? סיוט, משתדל שלא. אכהאם אי פעם "שכחת" בכוונה את הפלאפון בבית? כן מה היה חשבון הסלולרי הכי גבוה שקיבלת? 210 ש"ח האם את משלמת מכיסך את חשבון הפלאפון, או ההורים / עבודה / בעל? ההורים ואני ביחד כמה טלפונים סלולריים החלפת בחייך? 2 קח את הסלולרי, כנס להודעות נכנסות, מהי ההודעה האחרונה וממי קיבלת אותה? ההודעה האחרונה שקיבלתי מידיד טוב שלי מב"ש שנמצא כרגע אצל ההורים שלו באוקראינה שבא הוא הודיע לי שהוא מגיע לארץ ב-20.9 ומסר מזל טוב לאלין (הבת הצעירה של אחותי שחוגגת יום הולדת שלוש היום). ועכשיו אותו הדבר בשיחות נכנסות, שיחה אחרונה וממי? אתמול, אמא שלי מהו השימוש העיקרי שלך בסלולרי? (שיחות, משחקים, הודעות, שעון מעורר?) שיחות, הודעות ושעון מעורר איזה אוכל ביתי (אוכל של אימא בד"כ, לא מהסופר) אתם הכי אוהבים? כל מה שאמא שלי עושה, לא כולל במיה. למה אתם אוהבים את הבית? כי זה המקום שגדלתי בו, במקרה... באיזה בית אתם גרים (וילה, פנטהאוז, דירה שוממת, קוטג'...)? קוטג' (גן יבנה...) באיזה בית בחיים לא הייתם רוצים לגור? בניין כמה פעמים עברתם דירה, לאן ומדוע? פעמיים, מראשון לגן יבנה ובתוך גן יבנה, סיבות שונות. אם הייתם יכולים לקחת לאי בודד איתכם רק חפץ אחד מהבית, מה הייתם לוקחים? ספרים האם אתם מעדיפים בית של מישהו מוכר אחר (לא כולל מהמשפחה) על פני הבית שלכם? למה? לא כמה זמן אתם גרים בבית שלכם? 12 וחצי שנה כשאתם חולים ולא באים לבצפר (כמוני היום), מה אתם עושים בבית? כלום... אילו תרופות סבתא קיימות (שאתם משתמשים בהם) לכם בבית (כגון מרק עוף, חלב תוספת דבש וכו'...)? לא יודע מיהן הנפשות שיש לכם בבית וכמה? ההורים שלי ואני (שלושה אנשים) מתי אתם עושים ש.ב (למי שיש) בבית? אני כבר לא תלמיד אילו מטלות ביתיות נופלות עליכם? מכולת ודואר בעיקר ובכללי - האם אתם אוהבים את הבית שלכם? כן

למעלה