הוצאת לחץ

א פרסקי

New member
../images/Emo32.gif הוצאת לחץ

אז ככה לאחי יש ילדה בת 10 חודשים לפני ארבעה ימים הפסיקה להסתובב או לעמוד ביום הראשון חשבו שהכל בסיידר אולי לא הרגישה טוב אבל המצב רק החמיר והיא התחילה לסבול כנראה מכאבים לקחו אותה לבית חולים עשו לה את כל הבדיקות האפשריות אבל לא נותנים תשובה מדוייקת אלה רק הערכות חושדים שיש לה וירוס ודלקת בעמוד השדרה ולכן כל החלק התחתון מקובע סתם בלי כלום פתאום הכל מתגמד....

מחזיקה אצבעות ../images/Emo57.gif

כמה שאתה צודק... פתאום הכל מקבל פרופורציות החלמה מהירה לקטנה זה מה שחשוב באמת...

../images/Emo5.gif

לבן הקטן שלי זה קרה בינואר האחרון. הפסיק לדרוך על הרגל והיה מאושפז 8 ימים בשניידר. עשו כל בדיקה ולא נמצא כלום. כמו שזה בא ככה זה הלך. אני מקווה שזה שום דבר ושהיא תתאושש מהר

לילי301

New member
כשהייתה הצוציקית באותו גיל בדיוק,

הפסיקה ללכת והתלוננה על כאבים ברגליים (כבר אז רצה ודיברה שוטף) לאחר סידרת בדיקות של 12 שעות כולל חסימות בעוצי המח, דלקת פרקים וכו', פתאום קמה והתחילה ללכת
... היינו בהלם המשכנו לבדוק ללא כל ממצאים.. מקווה שכך גם צלכם, מאחלת בהצלחה ובריאות!

שתרגיש טוב המתוקה הזו

ילדה מדהימה!!!!!!!!!!!!! , נקווה שיעלם כמו שבא. רק בריאות. תחזיקו מעמד.

cheshire9

New member
בן של חברה שלי

היה ככה שבועיים. כולם מתו מפחד. ופשוט עבר לו. טפו טפו .....

Bubble Girl 27

New member
וואוו

לא יודעת מה להגיד כדי לנחם וקצת לעזור... מחזיקה אצבעות שהילדה תחלים ושהכל יחזור לסדרו. |ניחום|

א פרסקי

New member
עדכון

אז ככה היום הקטנטונת עמדה והתחילה לחייך ולשחק אחרי כמה ימים מורטי עצבים התחיל להיות יותר רגוע..... מצאו דלקת בין החוליה ה9 ל 10 לא שאני מבין בכל זה רק בריאות

לילי301

New member
כייף לשמוע..../images/Emo24.gif

אני בטוחה שיפתרו את הדלקת במהרה, מספיק שהיא עומדת וכמובן עם

אופק 3

New member
גש מיד ../images/Emo77.gif

לחנות צעצועים קנה לה מתנה נו נו מיד חחחחחח כייף לשמוע

למעלה