הופעה לנינטט !!!!!

../images/Emo32.gif הופעה לנינטט !!!!!

לא רציתי לפתוח סתם שירשור וראיתי שאין שירשור OF אז פתחתי אני מקווה שזה בסדרר..... טוב אז ככה..... אתמול בפתח תקווה היו כרגיל הופעות יום העצמאותת וכולם התעצבנו שהביאו סתם אומנים אז ראש העיר אמרר שב-11.6 יש הופעה של נינט בפארק הגדול בפת"ת!!!!!!!!!! אני יודעת שזה קצת מוקדם להגיד אבלל אני רוצה לדעת מי יבוא גם אני באהה!! אז תגידי לי טובב??
וגבשוש==>> אם אתמול הייתה בקריית מוצקיןן צילמת גם את אגםםםםםםם???????? אם יש לך מתונה שלה בבקשה תשיםםםם!! פליזושש ואם לאא אז תגיד לי איך היא הייתההה

מישהו יכול להגיב בבקשה?../images/Emo9.gif

פשוט אני רוצה לדעתת אני יודעת כבר על אחת שבטוח באה ועל עוד כמה שכנראההה בבקשה תגידו לי זה חשובב אם אתם רוצים להיפגשש ואחר כך שכולנו ננסה לראות את נינטטט

יווווואווווווו תודה על התמונות!~!!

תודה ע=נ=ק=י=ת=!!!!!! איפה את גרה שזה רחוק לךך?? והיית בהופעה אתמול בקריית מוצקין?

כןןן וספיר אם את רוצה תביאי חברות

אני ידבר אם איילה היא גם תבואא
אבל מי ששבאא שיגיד וניקבע שניפגש כולם שנינט תיראה כאילו שאנחנו קבוצה וגם נבוא יותר מוקדםםםםםםםם

שירוש תקשיבי...

אני לא מביאה חברות אבל אני באה איתך ואת באה איתי מתי שקבענו 50000000 שעו לפני ותביאי גם את חנגל או משו אם היא תרצה לבוא ואני לא מביאה את טל אם זה מה שאמרתי לך..

ג ב ש ו ש

New member
אני אשתדל להגיע בע"ה../images/Emo70.gif../images/Emo88.gif

אם לא יהיה לי משהו דחוף באותו יום אני אגיע לפת"ח בע"ה

וגבי??????

הייתה אתמול בהופעה בקריית מוצקיןןן?? אם הייתה תספר לי על אגםם פליזזזזזזזז תגיד לי מה היהה כי לא יכולתי לבואא

חחחחחחח כנראה שזה אמיתיי

אם ראש העיר לא המציאאאאאא!! אני כלום לא המצאתייי אמרתי מה ששמעתייי ולא נ יראה לי שראש העיר המציאא הוא אמר ב11.6 יש הופעה פה בפארק(זה היה בעצמאות) של הראל סקעת ונינט טייב

netapet2

New member
../images/Emo16.gif אני רוצה להדליק נר

על הגוזל המחוץ שאני וחברות שלי מצאנו היום בשטח בית הספר
זה היה טרגדי מאוד...
ואני רצינית

למעלה