בנוווווווווות .?
קוווודם כל ני רוצה להגיד שאני כאן במקלדת וירטואלית , כי היום ניקיי ת'מיקלדת וכנראה הרסתי אותה חחחחחחח אז אינלי כח לעשת פרצופים , ואני מצטערת שלא הייתי פה כל היום כי האינטרנט לא עבד... טוווווב עכשיו הדבר הכי חשוווווווווווווב שאננני עדדדדדין לאמאמינה שזהקררה אתתתתתמול פגשתי אתתתתתת הראאאאאאאל אעאעאע אני לאאאאא מאמיייייינננננהההההההההההה אייייייזהה מווווושלם וכל זה היה במקרייייייווותתתתתת!!! [אם הייתה לימקלדת הייתי מציפה פהההה[ איייייזה מאאאאאאאאאמי , חברות שלי התקשאו אליי ושאלו אתי אםבא לי ללכת לקניון , בהתחלה אמרתי שאיייינלי כח וזה , ובסוף הן שיגעו אותי אזזזז הססכמתי טוווב הסתובבהו וזה , הלכנו לאכוללל פתאוווום אני קולטת בנאדדדדם שדומה להררררררררררררראל , אני כזה חצי שעה מסתתכלתתתתת אח'כ אני עושה לחבררות שלי , מי זה שם ? הוא דוווומה להראל , והן כאאאלה צוחקות עלי , טוב הןן מסתכלת וזה, אז חברה שלי הטייייפשההההההההה צועקתת כזה ההההההההרררררראאאאאאלללללללל , ואאאז הוא הסתוווובב וחייייך ואני כולי רעדתתתתתי התחלתי לבכות, והן עושות לי מיכלמיכל לכככי אליו מה את בוכהיסתומה ? אז אי עשה להן לאלא מהפיתאום הוא אאוכל טווובאני האווכלת בוכה ומסתכלת עליו וחברות שלי רק צוחקות כלייייי אח'כ הוא גמר לאכול אז הוא הלך ואז חברררות שלי הפאאאדחניות וראותלו והוא כהההה מסתתכל אעאעאע איזה מתווווק והן אמר לו לבווא אזזזז הוא באאאאאאאאאאאאאאאאאא אז הוא מסתכל עליי ועושה לי מאמי למה את בוככה מש'''ו כזה ואניייי ממשיכה לסבכות כממו סתוומה וחברות שלי על הרריצפפה :\ ואז אני התנפלתייי עלייו וחיבקתי אוותו ואז הוא התחיל לדב איתי ואני נמתחילה לגמגםםםם לווווו ואז חברה שלי עושה לייי מיכל רוה תמונההה?.? אז הוא עושה לה יאללה חחחחחחחח אאאיזה מתוווווקקקקקקקקק ואזז הצטלמתי איתו שללוש תמממונות ונתתי לו נשיקה חיבקי אות והההוא הללללך. ואני הייתי בהההלם , כאילו מה להראל ולללאשקלווון ?? אני יעלה תק'תמונות אח'ככ , סליחה עחל החפירה , מצטערת על כל השגיאאות , זהה בגל המקלדדדדת, אניעדיין בעננייייייםםםםם!!! אווווווהבתתתתתתת3>