הודעת מנהל

אני הולך יום שלשי למישחק נגד

נ-ק-מ-ה רק 7-0 יפצה על הבושה ולגבי למה לא הייתי לא כל יום יש תקציב אני חוסך לפלאפון J70 אבל יש סדר עדיפיות מכבי חיפה מקום ראשון בסדר העדיפויות שלי לכן אני הולך יום שלישי

אם זה ../images/Emo32.gif אז אני משרשר ../images/Emo32.gif

היום אל תשאלו מה קרה הייתה תאונה ממש 2 מטר מולי ואני ראיתי את כולה תאונה מזעזעת ומחרידה במיוחד אם אתה רואה את זה בעצמך היום אני וחבר שלי ישבנו ליד הבית שלי וראינו את התאונה נהג עשה פרסה במקום שאסור לעשות והנהג אחר מהכביש השני התנגש בו במהירות של 120 קמ"ש בערך הנהג הפוגע איבד שליטה ונכנס בתחנת אוטובוס בתחנה היו באותו הזמן 6 אנשים אחד מהם מיסכן נכה אין לו 2 ידיים וחסרה לו רגל והוא נפגע נפגע הכי קשה ויש גם הרוג הנהג היא חייל והוא מת 2 הנהגים שעשו את הפרסה ניסו לברוח אבל היה מרדף והם ניתפסו אם אתם לא מאמינים לי אתם מוזמנים לקרוא את הכתבה בעצמכם

ועוד דבר...

בכתבה הם מתארים את זה אחרת אבל למי תאמינו לכתב חדשות או לאדם שראה את זה במו עינו

geostant

New member
לי קרה משהו אחר...

בשירות הסדיר שלי תפסתי טרמפ עם רכב שהנהג שלו מתנדב במד"א ובדרך היית קריאה לעזרה בעניין תאונה בצומת בית-ליד על אופנוע שהתרסק... ולא היית לי ברירה והייתי חייב לנסוע איתו לשם... ובקיצור מראה קשה... הנהג של האופנוע היה מרוח לגמרי על הכביש... (מת)

גם אני ראיתי אופנוע....

אבל לא כמו שאתה ראיתה אני ראיתי נהג אופנוע ליד הבית שלי ותרשו לי לציין שהו מטומטם כי הוא הרים גלגל באמצע כביש ראשי ואוטובוס ניתקע ב מאחור למזלו הוא יצא בחיים

הכתבה בכלל לא קשורה למקרה שלך

מכמב סיבות. אני בספק אם יש לך מקום לשבת לידי כביש מרכזי חיפה-עכו. והדבר המרכזי ביותר, זה בכלל לא אותו מקרה, הפצועים הם הנהג והנוסעים. אתה סיפרת על שתי מכוניות מעורבות תחנת אוטובוס, זה כנראה לא זה.

תשמע.....

יש מקום וזה כן אותו מיקרה כי מדברים על המקום הזה (תאמין לי שאני מכיר תאיזור שאני גר בו) וכן יש שלולית אבל זה לא שלותי כל כך גדולה שתיגרום לכזה נזק היא לא התהפכה כמו שרשום שם רק איבדה שליטה והנהג אכן מת אם תקרא טוב תראה שלא רשמתי שהנכה מת (היה לו מזל) קח תמונה של האיזור ותראה שיש איפה לשבת

בכתבה רשום

שכל הפצועים\הרוגים הם מאותה המכונית. אתה גם הכנסת מכונית נוספת ועוד שמכונית כלשהיא עפה על תחנת אוטובוס... זה קצת מאוד שונה שתי המקרים.

לא אמרתי

עפה אמרתי סטתה לכיוון התחנה וחוץ מיזה אתה מאמין לכתב שבא אחרי כמה דקות או לאדם שראה את זה בעצמו

כנראה לא הבנת

אני לא סותר את מה שאני אומר. אני פשוט אומר שזה לא אותו מקרה...

הבנתי

אני מכיר טוב מאוד את המקום שבו אני גר אני גר בדרך עכו (כביש עכו חיפה) זה אכן כביש דו סיטרי צומת קליל גם באיזור שלי והעמודי חשמל הם בכלל ברכוב הפנימי והמכונית לא הגיע לשם לא נתקעה בשום עמוד והיה היום רק מיקרה אחד

איך אתה יודע שהיה רק מקרה אחד?!

לא ימציאו בכתבה דברים לא קשורים בכלל... הרבה דברים שם בכלל לא דומים, קשורים מובילים למה שאתה רשמת. אולי זה נראה לך באותו מקום, אבל איך אתה יודע שהיה רק מקרה אחד? ועוד הדגשת את המשפט הזה כנראה שישי לך מידע מאוד אמין...

אמת אכן יש לי מידע אמין

אני גר ברחוב הזה אם אתה לא יודע אז קליל זה בדיוק חצי דקה דקה נסיעה ממקום התאונה ואני גר באמצע

למעלה